semida 07.11.09, 20:04 Na kogo dzis stawiacie? Ja na tego z rowerkiem bez siodelka()i graJka na garnkach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lineczkaa Re: Mam talent 07.11.09, 21:42 Ale słaby ten "masz talent". Bracia falseciści powinni popracować jeśli chcą następnym razem uprawiać wazeliniarstwo, żenada . Odpowiedz Link
beata985 Re: Mam talent 07.11.09, 21:51 przed odcinkiem stawiałam na Patenciarza, po odcinku....nuda...oprócz Patenciarza, no może jeszcze rowerzysta....reszta niestety pomimo swoich umiejętności spaliła występ ....szkoda...stawiałam też na Adę, no niestety.., grajek na garnkach to już w ogóle-mimo,że po pierwszym występie podobał mi się..gdzież nam do ukrainskiej dziewczyny malującej piaskiemn.... Odpowiedz Link
totorotot Re: Mam talent 07.11.09, 22:26 Słuchajcie, może to głupie ytanie, ale czy ten chłopak z dłuższymi włosami jest no... moze nie do końca zdrowy? A może to trema? Ale odniosłam wrażenie, że jest troche opóźniony, nic nie mówił itp... Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Mam talent 07.11.09, 22:58 A możecie mi napisać kto przeszedł? Oglądałam tylko do momentu gdy wszyscy przedstawili to co mieli. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mam talent 08.11.09, 07:14 > Słuchajcie, może to głupie ytanie, ale czy ten chłopak z dłuższymi włosami jest > no... moze nie do końca zdrowy? ten z braci Legun? jak widziałam zapowiedz z castingu z nimi,to myslałam że on jest z PM i bardzo czekałam na ich występ a potem stwierdziłam ze się pomyliłam Odpowiedz Link
agik82 Re: Mam talent 08.11.09, 07:20 oglądałam z nadzieją, że rowerzysta przejdzie, ale mu się nie udało bracia Legunowie- fajni, ale w finale raczej nie mają szans pozostali zupełnie nie to Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mam talent 08.11.09, 14:02 Odniosłam wrażenie że to jest już ustawiony konkurs. Ada Niewolońska próbowała tłumaczyc że ona do innej aranżacji chciała ale...i jej przerwali. Celowo chyba producenci eliminują uczestników. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Mam talent 08.11.09, 14:27 Moim zdaniem wygrają te dwie dziewczynki, które były w pierwszym półfinale. Odpowiedz Link