mazagz6 13.11.09, 13:47 podczytuje was czas długi ,swiadoma wypełanienienia ankiety wstepnej witam wszytkie forumki aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazagz6 Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 13:57 ACH WIEM WIEM FLACH TYZ POSTAWIC TRZEBA,ALE TO JAK MAŁZONEK POWROCI ,BO JA MAM drobny problem z wstawianiem obrazkow Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 14:04 no to jak wiesz, że bez cv się nie obejdzie to bądź uprzejma odszukać cv, i odpowiedzieć na pytania bo my tu wszystkie zkacowane jesteśmy i nie mamy siły szukać cv No i witaj. Odpowiedz Link
bernimy CV 13.11.09, 14:12 Nie wiem czy aktualne są wszystkie punkty: Oto CV, sprytna jesteś to szybko wypełnisz: (przepraszam brzydulę i inne pokrzywdzone) 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? No i witaj serdecznie Odpowiedz Link
mazagz6 Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 14:20 oj jezusicku ni dy rydy wypełpni ,bo własnie monz obiecał mi kozaczki zakupic ,wiec wychodzedze z twierdzy domem zwanej,bidetu nie posiaam, na stanie maz,dwoch potomkow płci meskej, i z brzydgoszczy jestwm z wykształcenia pedagog, obecnie totalna kura domowa Odpowiedz Link
mazagz6 Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 14:40 dobra widziałam ankiete nawet zaczełam wypełniac,ale to durne urzadzenie mi sie zawiesiło i tak na szyko odpisze to zapamie tałam, ma jki zmienian dosc regi=ularne, stawiac i pic bede chetnie , bidetu brak , kochankow nit,kon dlani troche nie kumam,ale ja z Brzydgoszczy,a to prowincja Odpowiedz Link
agik82 Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 15:03 witaj a dziecia jakiegoś masz? małża/niemałża? Odpowiedz Link
grave_digger Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 15:23 a niech ci będzie witam i ja Odpowiedz Link
doral2 Re: ach!!!!!!!!! to ja sie ujawnie 13.11.09, 15:48 eno, weź te cv do końca wypełnij, cobym wiedziała z kim się witam Odpowiedz Link
mazagz6 Re: I kuń 13.11.09, 18:23 Kuń urody przecudne z deczka kaleki,a na nastanie 1 małz i dwojka potomkow płci meskiej4,5 i 2 letnie Odpowiedz Link
arwena_11 Witaj, witaj, 13.11.09, 21:38 A tak o suchym pysku, że się bezczelnie upomnę? Odpowiedz Link