bluemadlen-1 17.11.09, 14:04 czy któras kupowała pierogi z biedronki???? chciałam zapytać czy warto i czy są smaczne????nie chce mi sie kleić bleee Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkokoszkaa Re: pierogi 17.11.09, 14:09 jadłam z miesem ale podobno lepsze te z kapusta i grzybami. ja lubie recznie robione takie mam do kupienia w barze gdzie babki na zapleczy same kleja i wałkuja wiec woel takie ale te z biedronki na pewno 100 razy lepsze niz takie mrozone. Odpowiedz Link
d_dora Re: pierogi 17.11.09, 14:09 pyszne. te ruskie bo pozostałe takie w miarę. ale jak spróbowałam te ruskie to już ich sama nie robię(no chyba że na święta bo to nie wypada kupne)ale np. z kapustą i grzybami to robię sama bo w sklepach to zawsze więcej kapusty jest a grzybów to chyba sam aromat. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: pierogi 17.11.09, 14:09 z biedronki??? To dużo biedronek chyba potrzeba żeby jednego pieroga zrobić Odpowiedz Link
kowalowa Re: pierogi 17.11.09, 14:13 ja polecam biedronkowo kapuściano grzybiaste ilość biedronek śladowa Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pierogi 17.11.09, 14:13 asiaiwona_1 napisała: > z biedronki??? To dużo biedronek chyba potrzeba żeby jednego pieroga > zrobić no biedne te biedronki, ale co zrobić jak u nich dużo taniej Odpowiedz Link
bluemadlen-1 a te z truskawkami???? 17.11.09, 14:15 naszło mnie na owocowe ze śmietanką Odpowiedz Link
deodyma Re: pierogi 17.11.09, 14:17 kupowalam, ale ani mnie , ani mezowi nie smakowaly za specjalnie... na dodatek wiekszosc rozwalila sie podczas gotowania, to ja dziekuje za takie pierogi. wole zrobic sama. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: pierogi 17.11.09, 14:20 ja dziś robię mega wielki zapas zimowy pierogów ruskich...ale mi w brzuchu jeździ Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: pierogi 17.11.09, 14:28 bo mrozone to inna bajka -kupne mrozone rzadko sa ok -dziewczyny mówia chyba o tych tackowych ugotowanych juz Odpowiedz Link
schiraz Re: pierogi 17.11.09, 22:49 Te gotowe, na tackach są ok, lubię te z kapustą i grzybami. Dobre są też naleśniki z serem na słodko, dużo sera, troszkę rodzynek, naleśniki cienkie, wystarczy wrzucić na patelnię na masełko z cukrem waniliowym i potem już się delektować)) Odpowiedz Link
karra-mia Re: pierogi 17.11.09, 22:54 kupowałam z truskawkami, z mięsem (swietnie doprawione), z kapustą i grzybami (ok), ruskie (przepyszne). polecam Odpowiedz Link