Dodaj do ulubionych

aaaa.... moja studniówka!!!!

19.11.09, 21:44
właśnie weszłam w posiadanie kasety fałhaes z moją studniówką. I
oglądam. O boszszsz, na trzeźwo by nie przeszłosmile) Rocznik 1994tongue_outtongue_out
Obserwuj wątek
    • ba_warka Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 19.11.09, 21:49
      big_grin ja na szczęście mam dokumentację w postaci jednej fotkibig_grin I tak jest chyba
      lepiej dla potomnychbig_grin
      • doral2 Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 19.11.09, 21:59
        bardziej przygnębiające są fotki, zwłaszcza czarno-białe big_grin
        • loganmylove Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 19.11.09, 22:29
          Może być niezłesmile Ja mam taka kasetę z własnego ślubu...smile Hardkorsmile ciuchy,
          fryzury no i małżonek(na szczęście już były)...92 rok...
          • d_dora Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:01
            moją studniówkę boję się wspominać. jakaś koleżanka robiła zdjęcia ale ich nie
            mam i dobrze-mam nadzieję ze ona się ich pozbyła.

szaleństwo. pamiętam tylko że do domu wracałam z butami w rękach a resztę to jak
            przez mgłę.
            po prostu z kazdym musiałam wypić..
            mama pierwszy raz widziała mnie po alkoholu(zawsze się maskowałam bo było mi
            nizręcznie przed mama), myślałam że będzie ochrzan ale ona się tylko śmiała.
            wiele dni.
          • mme_marsupilami Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:14
            Kasety ani fotek z mojej studniowki nie mam, moze dlatego ze nie bylam big_grin Inna inszosc to ze filmy weselne zwykle do oscarowych nie naleza. Wystapilam w takim jednym w roli goscia - najazd kamery (obowiazkowo lampa) na gebe, szybki zoom na zawartosc talerza i dekolt. Uwielbiam tez "pare slow dla mlodej pary" i wyglaszanie tekstu jak w serialu M jak Mdlosc.
      • przeciwcialo Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:10
        Ja mam tylko zdjęcia, i to kilka sztuk.
    • gagunia Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:08
      A ja nigdy nie widziałam kasety z mojej studniówki. Nawet nie mam pewności czy
      takowa istnieje. Mam jedno zdjęcie- bardzo ładne i grzeczne wink I całe szczęście.
      Kiepska szkoła i wcale nie mam sentymentu. Mam dużo fajnych nagrań z
      przyjaciółmi z liceum, np dni wagarowicza albo "ukryta kamera" w czasie lekcji.
      Ale to taka bardziej prywatna kolekcja niż szkolna smile
    • arachnela Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:29
      też mam kasetę, ale widea już nie posiadam, w sumie szkoda, że tyle starych
      chwil "zginie" na kasetach, których nie ma jak odtworzyć.
      • cudko1 Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:34
        hehe to u mnie inaczej, kasetę i owszem oglądałam (z wesel nie
        oglądam nigdy) ale nie posiadam, za to mam zdjecia, które uwielbiam,
        bo wyglądałam mówiąc nieskromnie zajebiście i jak na nie patrzę to
        az się łezka w oku kręci

r0cznik 2001 smile
        • semida Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:41
          Ja mam juz plyte DVD(rok 2005)ale...masakra.Jest taki moment ze tancze sobie z wtedy jeszcze niemężem i...nagle mnie nie ma(M zostaje sambig_grin).Kamera idzie lekko w prawo,za chwilkę wraca i ja juz jestemsmile
          Po prostu M tak mną obkręcił że wyrżnęłam jak długabig_grin(trzeźwa nie bylam oczywiscie)ale w mog sie podnioslam i jakby nigdy nic dalej tanczylamtongue_out
          Jak pozniej ogladalismy na godzinie wychowawczej cala klasa ten film to taka mieli radoche z tego momentu ze kilka razy przewijalismile
      • ba_warka Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:36
        No coś Ty arachnela nic nie ginie,można z kaset zrobić "przechwytywanie" na
        kompa i nagrać na płytkę DVD albo na nagrywarce.Popytaj w jeszcze istniejących
        niedużych wypożyczalniach płyt i kast powinni być zorientowani.
        • arachnela Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:50
          no niby można i w sumie może się zdecyduję przegrać moją studniówkę i jeszcze z
          jedną kasetę ale mam ich kilkadziesiąt, kasy by mi nie starczyło żeby to
          wszystko przegrać. Te kasety z teledyskami z lat 80' i 90' ech
          • ba_warka Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:54
            jest taki program "Pinacle studio"do tej roboty.Dodatkowo potrzebny
            magnetowid,komputer i czas-no i można samemu sobie poradzić(wiem coś o tym)big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka