slimakpokazrogi 19.11.09, 21:44 właśnie weszłam w posiadanie kasety fałhaes z moją studniówką. I oglądam. O boszszsz, na trzeźwo by nie przeszło) Rocznik 1994 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 19.11.09, 21:49 ja na szczęście mam dokumentację w postaci jednej fotki I tak jest chyba lepiej dla potomnych Odpowiedz Link
doral2 Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 19.11.09, 21:59 bardziej przygnębiające są fotki, zwłaszcza czarno-białe Odpowiedz Link
loganmylove Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 19.11.09, 22:29 Może być niezłe Ja mam taka kasetę z własnego ślubu... Hardkor ciuchy, fryzury no i małżonek(na szczęście już były)...92 rok... Odpowiedz Link
d_dora Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:01 moją studniówkę boję się wspominać. jakaś koleżanka robiła zdjęcia ale ich nie mam i dobrze-mam nadzieję ze ona się ich pozbyła. szaleństwo. pamiętam tylko że do domu wracałam z butami w rękach a resztę to jak przez mgłę. po prostu z kazdym musiałam wypić.. mama pierwszy raz widziała mnie po alkoholu(zawsze się maskowałam bo było mi nizręcznie przed mama), myślałam że będzie ochrzan ale ona się tylko śmiała. wiele dni. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:14 Kasety ani fotek z mojej studniowki nie mam, moze dlatego ze nie bylam Inna inszosc to ze filmy weselne zwykle do oscarowych nie naleza. Wystapilam w takim jednym w roli goscia - najazd kamery (obowiazkowo lampa) na gebe, szybki zoom na zawartosc talerza i dekolt. Uwielbiam tez "pare slow dla mlodej pary" i wyglaszanie tekstu jak w serialu M jak Mdlosc. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:10 Ja mam tylko zdjęcia, i to kilka sztuk. Odpowiedz Link
gagunia Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:08 A ja nigdy nie widziałam kasety z mojej studniówki. Nawet nie mam pewności czy takowa istnieje. Mam jedno zdjęcie- bardzo ładne i grzeczne I całe szczęście. Kiepska szkoła i wcale nie mam sentymentu. Mam dużo fajnych nagrań z przyjaciółmi z liceum, np dni wagarowicza albo "ukryta kamera" w czasie lekcji. Ale to taka bardziej prywatna kolekcja niż szkolna Odpowiedz Link
arachnela Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:29 też mam kasetę, ale widea już nie posiadam, w sumie szkoda, że tyle starych chwil "zginie" na kasetach, których nie ma jak odtworzyć. Odpowiedz Link
cudko1 Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:34 hehe to u mnie inaczej, kasetę i owszem oglądałam (z wesel nie oglądam nigdy) ale nie posiadam, za to mam zdjecia, które uwielbiam, bo wyglądałam mówiąc nieskromnie zajebiście i jak na nie patrzę to az się łezka w oku kręci r0cznik 2001 Odpowiedz Link
semida Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:41 Ja mam juz plyte DVD(rok 2005)ale...masakra.Jest taki moment ze tancze sobie z wtedy jeszcze niemężem i...nagle mnie nie ma(M zostaje sam).Kamera idzie lekko w prawo,za chwilkę wraca i ja juz jestem Po prostu M tak mną obkręcił że wyrżnęłam jak długa(trzeźwa nie bylam oczywiscie)ale w mog sie podnioslam i jakby nigdy nic dalej tanczylam Jak pozniej ogladalismy na godzinie wychowawczej cala klasa ten film to taka mieli radoche z tego momentu ze kilka razy przewijali Odpowiedz Link
ba_warka Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:36 No coś Ty arachnela nic nie ginie,można z kaset zrobić "przechwytywanie" na kompa i nagrać na płytkę DVD albo na nagrywarce.Popytaj w jeszcze istniejących niedużych wypożyczalniach płyt i kast powinni być zorientowani. Odpowiedz Link
arachnela Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:50 no niby można i w sumie może się zdecyduję przegrać moją studniówkę i jeszcze z jedną kasetę ale mam ich kilkadziesiąt, kasy by mi nie starczyło żeby to wszystko przegrać. Te kasety z teledyskami z lat 80' i 90' ech Odpowiedz Link
ba_warka Re: aaaa.... moja studniówka!!!! 20.11.09, 14:54 jest taki program "Pinacle studio"do tej roboty.Dodatkowo potrzebny magnetowid,komputer i czas-no i można samemu sobie poradzić(wiem coś o tym) Odpowiedz Link