silwa77 26.11.09, 08:42 Nowa jestem I chce brać udział w maglu z Wami Jestem nerwus straszny i czasami to aż przydałoby mi się palnąć w łeb Ale cóż mam nadzieję, że przygarniecie mnie do siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agik82 Re: Witam-Chciałam sie przywitać 26.11.09, 08:53 na mije oko się nadasz ale po kolei: 1)CV 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? 2) maglowy zwyczaj nakazuje flasie postawić- wczesną porą się nie przejmuj, tu zawsze jakieś amatorki alku się znajdą bez względu na porę dnia i nocy Odpowiedz Link
tyssia Re: Witam-Chciałam sie przywitać 26.11.09, 09:05 Witaj Heheh te pytania są zajebiste Odpowiedz Link
bernimy Re: Witam-Chciałam sie przywitać 26.11.09, 09:13 Witaj Czekamy na odpowiedzi i cuś do picia Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Witam-Chciałam sie przywitać 26.11.09, 12:22 witaj ,no ja tez na jakies pitku czekam he he Odpowiedz Link
mandziola Re: Bry gdzie Ty się dzieciaku szlajasz? 26.11.09, 12:39 Nic a nic na Meline nie zagladasz Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Witam-Chciałam sie przywitać 26.11.09, 13:51 Pod warunkiem, że będziesz używała kropki . ;D Odpowiedz Link
silwa77 Re: Witam-Chciałam sie przywitać 26.11.09, 13:59 Flaszka na wieczór odpowiedzi też Odpowiedz Link