mathiola 29.11.09, 20:42 gdzie mogę sprawdzić czas (znaczy się dzień i godzinę) przeglądania stron? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etiennette Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:48 Ja mam na samej górze strony : plik, edycja, widok, historia itd Odpowiedz Link
ceres9 Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:49 historia/wyswietl kompletna historie/widoki(na gorze jest)/wyswietl kolumny/data wizyty ;] Odpowiedz Link
doral2 Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:49 zakładka - historia polecenie - wyświetl kompletna historię otworzy się biblioteka z polecenia widoki - wybierz datę i godzinę Odpowiedz Link
mathiola No nienie, to ja wiem 29.11.09, 21:18 mi o historię wyszukiwania chodzi. Historia kasuje mi sie po każdym zamknięciu mozilli, tak mam ustawione. Natomiast w okienku google (szukaj) nadal mam obecne hasła szukane. I to bym chciała sprawdzić.... Odpowiedz Link
dzidaa Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 21:59 w mojej mozilli po włączeniu google nie ma szukanych haseł a jedynie skojarzone hasła, tzw podpowiadacze Odpowiedz Link
mathiola Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:10 nie o to mi chodzi. Mam dodaną zakładkę w postaci wyszukiwarki google (nie pokażę bo nie umiem - na górze w pasku). I tam jak się kliknie na tego ptaszka wyskakują hasła wyszukiwane. I są dwie pozycje które mnie mocno zaniepokoiły. Erotyczne, ale nie do tego stopnia, żebym podejrzewała swojego męża (zresztą z nim właśnie gadałam - zarzeka się, że takimi głupotami się nie interesuje). Zostaje starszy syn, który czasami zostaje w domu sam. Ma dopiero 7,5 l. Ale może koledzy go nadmiernie uświadomili?? Tak czy siak - muszę założyć blokadę, pojęcia nie mam jak to się robi. Rozmowę z synem zadeklarował tata. Nie wiem, czy to dobry pomysł, chyba ja bym wolała, jako kobieta może delikatniej mu to wszystko przełożę.... Odpowiedz Link
deela Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:21 naredzia - wyczysc prywatne dane - i zaznacz wszystko i wsio Odpowiedz Link
ceres9 Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:25 te podpowiedzi ktore tam sie pojawiaja sa pobierane ajaxem z serwera jako"najczesciej wyszukiwane" niekoniecznie byly tam wpisywane Odpowiedz Link
ceres9 Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:25 nie jestem pewna o co ci loto napisz jasniej moze pomoge tzn maz pomoze ja napisze Odpowiedz Link
mathiola ceres 29.11.09, 22:30 jak najcześciej wyszukiwane, skoro wszystko oprócz tych dwóch kontrowersyjnych są mojego autorstwa????? Odpowiedz Link
ceres9 Re: ceres 29.11.09, 23:03 informacje o wyszukiwaniach znajduja sie w jednej z lokalnych baz eskulite niestety z tego co narazie maz zobaczyl nie widac przy nich stopki czasowej jak bedzie miec jutro chwile to zobaczy czy nie jest zapisane gdzie indziej Odpowiedz Link
dzidaa Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:26 no to nie wiem jak to z tą "historią" wyszukiwan, ale jesli chodzi oblokade to wejdz do google i z prawej strony u góry masz ustawienia wyszukiwaniaa tam cos takiego:Filtr rodzinny (SafeSearch)Filtr rodzinny Google SafeSearchmoze to cos pomoże, nie próbowałam ,ale ty mozesz Odpowiedz Link
dzidaa Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:38 moge ci tylko powiedziec o której na jaką strone wchodził ktoś, czy to cie zadawala???? Odpowiedz Link
dzidaa Re: bardzo mie zadowala :) 29.11.09, 23:11 historia/wyświetl całą historię otwiera ci się biblioteka a w niej kliknij na widoki/wyświetl kolumny a tam odptaszkuj co chcesz np adres,etykieta,ilosc odwiedzin,data odwiedzin...etc Ale jak masz wyłączoną historie to nie wiem czy to bedzie widac Odpowiedz Link