Dodaj do ulubionych

Która ma mozillę i mi pomoże

29.11.09, 20:42
gdzie mogę sprawdzić czas (znaczy się dzień i godzinę) przeglądania stron?
Obserwuj wątek
    • mathiola Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:44
      o historię mi chodzi...
      • etiennette Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:48
        Ja mam na samej górze strony : plik, edycja, widok, historia itd
      • ceres9 Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:49
        historia/wyswietl kompletna historie/widoki(na gorze jest)/wyswietl kolumny/data
        wizyty
        ;]
      • doral2 Re: Która ma mozillę i mi pomoże 29.11.09, 20:49
        zakładka - historia
        polecenie - wyświetl kompletna historię
        otworzy się biblioteka
        z polecenia widoki - wybierz datę i godzinę
        • mathiola No nienie, to ja wiem 29.11.09, 21:18
          mi o historię wyszukiwania chodzi. Historia kasuje mi sie po każdym zamknięciu
          mozilli, tak mam ustawione. Natomiast w okienku google (szukaj) nadal mam obecne
          hasła szukane. I to bym chciała sprawdzić....
          • dzidaa Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 21:59
            w mojej mozilli po włączeniu google nie ma szukanych haseł a jedynie skojarzone hasła, tzw podpowiadacze
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/eg/gd/8tip/1MWdayiEjNAhUNzMVX.jpg
            • mathiola Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:10
              nie o to mi chodzi.
              Mam dodaną zakładkę w postaci wyszukiwarki google (nie pokażę bo nie umiem - na
              górze w pasku). I tam jak się kliknie na tego ptaszka wyskakują hasła
              wyszukiwane. I są dwie pozycje które mnie mocno zaniepokoiły. Erotyczne, ale nie
              do tego stopnia, żebym podejrzewała swojego męża (zresztą z nim właśnie gadałam
              - zarzeka się, że takimi głupotami się nie interesuje). Zostaje starszy syn,
              który czasami zostaje w domu sam. Ma dopiero 7,5 l. Ale może koledzy go
              nadmiernie uświadomili??
              Tak czy siak - muszę założyć blokadę, pojęcia nie mam jak to się robi. Rozmowę z
              synem zadeklarował tata. Nie wiem, czy to dobry pomysł, chyba ja bym wolała,
              jako kobieta może delikatniej mu to wszystko przełożę....
              • deela Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:21
                naredzia - wyczysc prywatne dane - i zaznacz wszystko i wsio
              • ceres9 Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:25
                te podpowiedzi ktore tam sie pojawiaja sa pobierane ajaxem z serwera
                jako"najczesciej wyszukiwane"
                niekoniecznie byly tam wpisywane
                • ceres9 Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:25
                  nie jestem pewna o co ci loto napisz jasniej moze pomoge tzn maz pomoze ja napiszebig_grin
                • mathiola ceres 29.11.09, 22:30
                  jak najcześciej wyszukiwane, skoro wszystko oprócz tych dwóch kontrowersyjnych
                  są mojego autorstwa?????
                  • ceres9 Re: ceres 29.11.09, 23:03
                    informacje o wyszukiwaniach znajduja sie w jednej z lokalnych baz eskulite
                    niestety z tego co narazie maz zobaczyl nie widac przy nich stopki czasowej jak
                    bedzie miec jutro chwile to zobaczy czy nie jest zapisane gdzie indziej
              • dzidaa Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:26
                no to nie wiem jak to z tą "historią" wyszukiwan, ale jesli chodzi oblokade to
                wejdz do google i z prawej strony u góry masz ustawienia wyszukiwaniaa
                tam cos takiego:Filtr rodzinny (SafeSearch)Filtr rodzinny Google
                SafeSearch
                moze to cos pomoże, nie próbowałam ,ale ty mozesz smile
                • dzidaa Re: No nienie, to ja wiem 29.11.09, 22:38
                  moge ci tylko powiedziec o której na jaką strone wchodził ktoś, czy to cie
                  zadawala????
                  • mathiola bardzo mie zadowala :) 29.11.09, 22:51

• dzidaa Re: bardzo mie zadowala :) 29.11.09, 23:11
                      historia/wyświetl całą historię otwiera ci się biblioteka a w niej kliknij na widoki/wyświetl kolumny a tam odptaszkuj co chcesz np adres,etykieta,ilosc odwiedzin,data odwiedzin...etc
                      Ale jak masz wyłączoną historie to nie wiem czy to bedzie widac uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka