bluemadlen-1 02.12.09, 14:24 dziewczyny czy kozaki w łydce powinny być cholewką luźne czy dobrze przylegać do łydki???tak na wygląd jak noga lepiej wygląda??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: kozaki 02.12.09, 14:26 moim skromnym zdaniem lepiej wygląda jak przylega cholewka ( na mnie wszystko odstaje ) Odstające cholewy pasują tylko w gumowcach i kowbojkach... ale ja sienie znam Odpowiedz Link
emma_me Re: kozaki 02.12.09, 14:47 Mi się podoba jak przylega chociaż nie jestem w stanie kupić takich butów Odpowiedz Link
doral2 Re: kozaki 02.12.09, 15:13 a to różnie wiesz.. czasem fajnie noga wygląda w takich kaloszowatych (tak, tak ) kozakach, a czasem nie. zależy jaka noga... Odpowiedz Link
exotique Re: kozaki 02.12.09, 17:09 ja wole jak przylega. i mam problem, bo mam chude peciny nooo Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kozaki 02.12.09, 17:12 o, to widzę, że więcej nas takich z chudymi łydkami. Nosz kuźwa, czemu wszystkie kozaki robią na wzór gumiaków? Może założymy jakieś stowarzyszenie chudej łydki i napiszemy jakiś list do premiera, albo wyjdziemy na ulice??? Odpowiedz Link
fajka7 Re: kozaki 02.12.09, 21:55 Mozna sie ubrac w takim stylu, ze kozak lata wokol lydki i to fajnie wyglada - zauwazylam raz ze zdumieniem w telewizji, bo tez zwracam uwage No ale ja mam inny styl i chude lydki rowniez. W tym roku udało mi sie kupic prawie takie jak chcialam i fajnie jest - teraz je bede szanowac kilka lat heh. Ale - w ostatnich sezonach duzo widze wkladania waskich spodni do kozakow i do tego mozna wykorzystac takie luzniejsze. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: kozaki 02.12.09, 22:14 teraz sa modne takie lekko "odstajace" ja nie lubie takich i uwazam ze tylko posiadaczki wybitnie pieknych nog i zgrabnych łydek w takich niedopadowanych (jakby "za duzych") wygladaja ok Posiadaczki nog normalnych nie powinny ryzykowac i wybierać jak najbardziej przylegajace - bo inaczej ejst efekt "kota w butach" ... Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: kozaki 02.12.09, 22:12 teraz sa modne takie lekko "odstajace" ja nie lubie takich i uwazam ze tylko posiadaczki wybitnie pieknych nog i zgrabnych łydek w takich niedopadowanych (jakby "za duzych") wygladaja ok Posiadaczki nog normalnych nie powinny ryzykowac i wybierać jak najbardziej przylegajace - bo inaczej ejst efekt "kota w butach" ... Odpowiedz Link
doniak0 Re: kozaki 03.12.09, 10:53 ja jestem za dopasowanymi, ale nie wrzynającymi się w łydkę... brrr Odpowiedz Link
jowita771 Re: kozaki 03.12.09, 11:31 Mnie się podobają jedne i drugie, sama nigdy dopasowanych nie miałam, bo latają mi każde, nawet takie z gumą. Inna sprawa, że takie z kilkucentymetrowym pasem gumy na całej długości cholewki, mi się nie podobają. Odpowiedz Link
kama_msz Re: kozaki 03.12.09, 12:04 ja zależy - w sumie mam szczupłą łydkę, więc siłą rzeczy polubiłam takie lekko luźniejsze. ale przyznam nieskromnie, że łydkę mam zgrabną, więc jej to niczego nie ujmuje Odpowiedz Link