asiaiwona_1 09.12.09, 14:51 Bo wyczytałam, że w makro kupiłaś to parowe ustrojstwo. Ja też planuję to zakupić i chciałam się tylko dowiedzieć czy wszystko ok z tym sprzętem z makro... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: doral - czy myłaś już podłogę? 09.12.09, 15:08 Że sie tak wtrącę Asiowa, co Ty za pytania zadajesz?!? W środę miała myć??? Poczekaj do soboty. Przedświątecznej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: doral - czy myłaś już podłogę? 09.12.09, 15:11 no masz rację - do świąt daleko. Sory. Nie śpiesz się doral Odpowiedz Link
grave_digger Re: doral - czy myłaś już podłogę? 09.12.09, 15:13 doral już myła podłogi nowym mopem. wszystko wtedy działało ale niech się wypowie sama. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: doral - czy myłaś już podłogę? 09.12.09, 15:15 a skąd ty wiesz? U ciebie te podłogi myła? Odpowiedz Link
grave_digger Re: doral - czy myłaś już podłogę? 09.12.09, 15:25 hehe tu pisała forum.gazeta.pl/forum/w,88104,103327805,103327805,OCZYSZCZACZ_PAROWY.html Odpowiedz Link
bernimy już??????? 09.12.09, 15:28 O raju, przeoczyłam wątek o myciu podłóg przez Doral! Kurnia, muszę częściej wpadać na magla bo widzę, żem nie w temacie A nie za wcześnie Doral, do świąt jeszcze tyle dni??? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: już??????? 09.12.09, 15:53 no przecież w tamtym wątku nie myła jeszcze - jej ostatni wpis to ten, że musi najpierw odgruzować podłogę na przyjście gości: forum.gazeta.pl/forum/w,88104,103327805,103876992,Re_OCZYSZCZACZ_PAROWY.html Odpowiedz Link
bernimy Re: już??????? 09.12.09, 16:15 Aaaaa ok, bom sie starsznie zdenerwowała, że już Doral ma umyte świątecznie podłogi Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: już??????? 09.12.09, 16:17 i co już też łapałaś za mopa? WIdzisz, możesz jeszcze poczekać. Dopiero jak nasza królowa matka umyje podłogi to reszta magla też będzie mogła Odpowiedz Link
grave_digger Re: już??????? 09.12.09, 17:20 nosz kurdę, dziołchy czytać nie umita? zadała mi pytanie po umyciu, cytuję: "to ja mam jeszcze parę pytań, bo zakupiłam toto i teraz pytania praktyczne: - chustę płukać normalnie jak wkład ze zwykłego mapeta? - przesuwać tym szybko czy wolno? - co zrobić żeby ślady nie zostawały? na panelach w szczególności? pozostają kropki z wody i jak wyschnie to widać pod światło.. " z czego jasno wynika, iż umyła. no. Odpowiedz Link
doral2 Re: już??????? 09.12.09, 18:43 hehehe, plotkary umyłam, w salonie i pralni, na panelach zostają te oplotkowane kropki, co mnie nico martwi, kafle są w porząsiu. pierwsze uruchomienie maszyny wiąże się z odczekaniem, aż tam się te przewody jakieś w środku wodą napełnią. jak się zdejmuje szmatę do wypłukania, to należy pamiętać o zamknięciu dopływu pary, bo inaczej kałuża na podłodze murowana, dwa razy zapomniałam, dwa razy musiałam ścierać woda w pojemniku starcza na dłużej, gorzej z przewodem. musiałam sobie przypomnieć gdzie to ja jeszcze mam gniazdka w ścianach, żeby nie kombinować z przedłużaczem. ale że ja chatę mam dużą to i czasami sznurek za krótki był. poza tym w porzo, mniej się człek namacha niż zwykłym mopem. Odpowiedz Link
grave_digger Re: już??????? 09.12.09, 18:53 no ja nie wiem jak ONE tak mogą plotkować o nieobecnych. i to jeszcze na forum. oj nie ładnie nie ładnie Odpowiedz Link
doral2 Re: już??????? 09.12.09, 19:02 ee, o mojej podłodze możecie plotkować, nie obrazi się Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: już??????? 09.12.09, 20:26 dobra doral, to w łikend jadę zakupić w makro to ustrojstwo. Jakby co będzie na ciebie. Ja paneli nie mam tylko parkiet olejowany, więc mam nadzieję, że zacieków nie uświadczę. Odpowiedz Link
doral2 Re: już??????? 10.12.09, 11:56 yyyyyy...ja nie wiem czy to można do parkietów olejowanych stosować.. więc w razie co, to odpowiedzialności nie bierę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: już??????? 10.12.09, 12:02 no to w razie co to będę miała powód do remontu bo co za kretyn wymyślił parkiet w kuchni i na calutkim korytarzu, gdzie każde wjście z mokrego dworu kończy się plamami na parkiecie. Odpowiedz Link