marysienka44 10.12.09, 09:07 choć wiem że takich nie ma. Zapraszam do bloga. Mega łatwa, każdy da radę zrobić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lysa.spiewaczka Re: Ozdoba świateczna dla beztalenci 10.12.09, 10:40 Mnie też ogarnęła mania masy solnych pomysłów. Od pierwszej chwili wiedziałam, że z moich aniołków nici - bo od zawsze z ZPT byłam noga. Niemniej jednak powycinałam po prostu "pierniczki" z foremek. Jak córka ozdobi i wyjdą do rzeczy to zapodam fotkę To też łatwy sposób dla tych bez drygu do manualnych robótek. Odpowiedz Link
aniazm Re: Ozdoba świateczna dla beztalenci 10.12.09, 11:40 marysieńko, wlazłam na twojego bloga i zobaczyłam, ze zrobiłaś kusudamę. stwierdziłam, że to zapewne łatwe (chociaż gdzieś z tyłu głowy mi się kołatało, że skoro robisz takie ładne aniołki, to prace plastyczne są dla ciebie łatwe i ta kusudama NA PEWNO NIE BĘDZIE ŁATWA). siedziałam pół dnia, najpierw wycinając kwadraciki, potem je składając, a potem kląc na czym świat stoi sklejając... na szczęście przyszedł mąż i mi pomógł sklejać, bo by bombki nie było a oto ona, już na przedszkolnej choince fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2085275,2,1,Zdjecie0099.html Odpowiedz Link
dzidaa Re: Ozdoba świateczna dla beztalenci 10.12.09, 11:46 aniazm a po co ty wycinasz te kwadraciki, są gotowe kwadratowe kartki, trza se ułatwiac nie utrudniac Odpowiedz Link
aniazm Re: Ozdoba świateczna dla beztalenci 10.12.09, 11:49 wiem, ale czasu nie miałam, żeby kupić, to była taki spontan robiłam to we wtorek, a w środę wieszaliśmy na choince Odpowiedz Link
dzidaa Re: Ozdoba świateczna dla beztalenci 10.12.09, 11:52 ło takie np: a takie se skręćcie też fajne kręciołki Odpowiedz Link
marysienka44 Re: aniazm 10.12.09, 12:08 fajnie że się skusiłaś. Ślicznie Tobie wyszła, piękna taka kolorowa. Ja robiłam z ulotek, więc wyboru kolorów za bardzo nie miałam. No szkoda że to tyle czasu zajmuje, chociaż dwie następne szły mi super szybko. Odpowiedz Link