grave_digger 17.12.09, 19:46 Jak się sprawdzają staniki bez ramiączek o takie? w rozmiarze minimum G? tzn. jak biust wygląda w takim w porównaniu do stanika z ramiączkami. dobrze trzyma? ma któraś? hm? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina0706 Re: Do dużo biuściastych 17.12.09, 19:51 ja mam taki no moze nie aż G ale duzy w moim są cienkie silikonowe paseczki na brzegach i to one trzymają się ciała. nie wyobrazam sobie zeby bez tego dalo sie chodzic. a cycki? jak ładne i cyckonosz dopasowany to wiadomo ze ładnie wyglądają Odpowiedz Link
kiniak22 Re: Do dużo biuściastych 17.12.09, 20:00 ja sie kiedys przymierzalam do takiego bez ramiaczek ale niestety duzy biust jest mega ciezki i chociaz to byly dobre markowe staniki to i tak nie trzymaly biustu w taki sposob jaki ja chcialam zeby wygladal OK moim zdaniem to tylko gorset dalby rade przy tak duzym biuscie albo pozostaja staniki z ramiaczkami Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Do dużo biuściastych 17.12.09, 20:02 W moim przypadku się nie sprawdzają, stanik mi się zsuwa dołem i jest mega niewygodny. Odpowiedz Link
epistilbit Re: Do dużo biuściastych 17.12.09, 21:15 JJ może być? nie sprawdza się zjeżdża spłaszcza biust Odpowiedz Link
cafe_tee Re: Do dużo biuściastych 17.12.09, 21:26 o nie, nigdy więcej!! mega wkurw! ciągle się zsuwał, przez całe wesele podciągałam, poprawiałam, pilnowałam, podtrzymywałam - a po kazdym tańcu szłam do kibla przywracać go na miejsce. Miast pilnować kieliszka z wódką, pilnowałam cycków. Never again! pani w sklepie zapewniała, że będzie się trzymać, bo ma dodatkowo silikonowe wkładki w miseczkach - "i nie ma możliwości iść w świat". Poszedł, nie pytał czy może. Masz duży biust - daruj sobie. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Do dużo biuściastych 17.12.09, 23:40 cafe_tee napisała: >Poszedł, nie pytał czy może. Cafe - ale wrócił? Odpowiedz Link
hedonistka Re: Do dużo biuściastych 18.12.09, 00:01 Przy pierwszej okazji cycki spychają miseczki w dół i rozglądają się po świecie dużymi oczkami. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Do dużo biuściastych 18.12.09, 07:15 hehe no i już wszycho wiem. dzięki babki. to nie kupuję, już się wyleczyłam Odpowiedz Link