nika.78 30.08.06, 13:04 warto go kupić? Jakie są efekty stosowania? Czy używacie go pod krem? dzięki nika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola165 Re: wasze opinie o Adv.Night Repair Estee Lauder 30.08.06, 15:29 --jezel masz sucha, "wymeczona"skore (np sloncem) to warto, lagodzi i uaksamitnia, mozesz stosowac jako baze pod inne kremy(zwlaszcza rano). ...iii tam Odpowiedz Link Zgłoś
nika.78 Re: wasze opinie o Adv.Night Repair Estee Lauder 30.08.06, 15:34 Mam suchą ceręi szukam jakiegoś serum pod krem w ramach prewencji przeciwzmarszczkowej. Chyba wypróbuję na razie ANR. A może macie inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbalamot Re: wasze opinie o Adv.Night Repair Estee Lauder 01.09.06, 11:39 Używałam tego produktu w wersji pod oczy. Rozjasnia cienie pod oczami i ujędrnia skórę ale bez jakiś spektakularnych efektów. Jak dla mnie za mało nawilża. Rano po zmyciu twarzy przed makijazem skóra była jakby za mało nawodniona.Przeżuciłam się na kremy pod oczy Chanel i clinique. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś