olinka20 19.12.09, 13:02 Niniejszym apeluje o dodanie uposledzonego konia do Twej sygnaturki. Bo nam sie nowe magielnice o twojego konia na CV potykają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cura_domestica Re: Apel do Dlani!! 19.12.09, 13:03 ja już też się za nim stęskniłam , więc apel popieram Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Apel do Dlani!! 19.12.09, 13:17 pytanie z koniem jest bardzo podchwytliwe, bo jeżeli w CV : - odpowiedź brzmi: a co to koń Dlani , to zaczy, że magielka nowa - a jeżeli odpowiedź brzmi: TAK lub NIE ,o..o..o. to źle, a nawet baaardzo źle, bo to chyba jakaś poczytująca nas ukradkiem w przeszłości konfidentka Odpowiedz Link
ez-aw Re: Apel do Dlani!! 19.12.09, 14:43 Dobrze piszesz Zuza. Ja bym zostawiła tak, jak jest. Wtedy wiemy kto przychodzi Odpowiedz Link
dlania Re: Apel do Dlani!! 19.12.09, 15:59 E tam, na świeta spełaniam wszystkie zyczenia Odpowiedz Link
doral2 Re: Dziękuję:) 19.12.09, 22:11 ja zgłaszam pustolat, coby ten kuń się jakoś wabił. nie może być w kółko koń Dlani i koń Dlani. taki kuń no name. łun się Magiel powinien wabić, czy jakoś tak... konkursa można jakiego rozpisać Odpowiedz Link