joanna266 Re: a taki "wózek" to już bym kupiła :) 22.12.09, 12:34 a mnie sie to nie podoba.lubie nowoczesne wózki ale niech chociaz im sie oparcie rozkłada.mutsy jest bardzo fajny albo quinny ale z rozkładanym siedziskiem. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a taki "wózek" to już bym kupiła :) 22.12.09, 12:36 alr to chyba jest tylko chulajnoga z możliwością zamontowania fotelika samochodowego - tak mi się wydaje. jak dla mnie genialne - milion ray lepsze niż to co wczoraj zalinkowałam - ten trumienko- odkurzacz do przewożenia dzieci. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a taki "wózek" to już bym kupiła :) 22.12.09, 12:37 chulajnoga, czy hulajnoga? bo już się pogubiłam... Odpowiedz Link
joanna266 Re: a taki "wózek" to już bym kupiła :) 22.12.09, 12:41 moim synom z pewnoscia by sie to podobało.z przodu by sobie placaki woziliale tak na co dzien nawet hulajnoga z doczepionym wózkiem który sie nie rozkłada praktyczna nie jest no chyba ze tylko na szybkie podjezdzanie nią do sklepu. na dłuzsze wypady sie nie sprawdzi poniewaz jak wiadomo lekki zefirek plus powiew powietrza na buzke dzieka i spanko jest murowane. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 joanna 22.12.09, 12:44 to oczywiste, że to "wózek" na krótkie, szybkie wypady - do sklepu po chleb, czy coś takiego. Na dłuższą metę wiadomo, że niewygodny dla dziecka. Ot, taki fajny gadżet Odpowiedz Link
joanna266 Re: joanna 22.12.09, 12:46 nieraz widze jak ludziska dreczą swe dzieci w wózkach z opcja jedynie siedzącą.główki im bezwładnie na bok zwisaja.okropnie to wyglada i jakie meczące dla szkraba. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: a taki "wózek" to już bym kupiła :) 22.12.09, 12:38 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hulajnoga jaki wczoraj zalinkowałaś? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 tabaka 22.12.09, 12:43 tabakierka2 napisała: > HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hulajnoga > > jaki wczoraj zalinkowałaś? o taki: Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabaka 22.12.09, 12:51 koszmar jakiś wygląda jak walizka 'lotniskowa' brrrrr... Odpowiedz Link