ciociacesia 04.01.10, 07:57 biust mi sie skurczył. buuu. po 15 mies od porodu wypełnia miseczki jakos w połowie. ze tez wczesniej nie zauwazyłam. buuuuu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: cycki - załamka 04.01.10, 08:05 a ja mam evrę i odkąd mam evrę - mam też biust. Piękny, pełny, niebolesny Odpowiedz Link
ciociacesia :) 04.01.10, 08:13 ej. mój tez jest piekny tylko staniki musze wymienic. i znów czeka mnie godzinna zgadywanka w peachfieldzie 'a jakiz t ja rozmiar nosze'. nienawidze kupowac staników kiedy mam watpliwosci co do rozmiaru Odpowiedz Link
prigi Re: cycki - załamka 04.01.10, 08:12 popatrz na to z innej strony: masz świetny pretekst, aby kupić sobie nowe staniki nie wiem czy po karmieniu, czy jakoś tak wyszło, ale odkąd nie karmię ( a będzie to już z dwa lata) mam jedną pierś większą od drugiej.pffff. a że są małe z natury, to każdy milimetr jest mile widziany Odpowiedz Link
ciociacesia ale ja nie lubie 04.01.10, 08:14 kupowac staników szit szit szit. jeszcze jak sie miało sponsora to było nawet zabawne, ale teraz to juz tylko załamka. Odpowiedz Link
totorotot Re: ale ja nie lubie 04.01.10, 10:52 Ceska, wlasnie sie wybieram na lobby cycatych. Mowie nie!!! stanikom niedopasowanym. Po ciazy piekne me cyce, no moj atut najwiekszy ;D sa moze nie ohydne, ale nie tak piekne jak kiedys i mam zamiar se kupic stanik DROOOGI w ramach odpowiedniej oprawy dla mojego hm... ugryzionego zebem czasu oraz niemowlaka skarbu Odpowiedz Link
agnisia77 Re: cycki - załamka 07.01.10, 17:14 ja mam teraz jedną większa od drugiej bo mała pije tylko z jednej...świrek mały...na tą drugą reaguje agresją))) ale podobno jak skończę karmić to mają być podobnej wielkości)) Odpowiedz Link
mathiola Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:11 a skończyłaś może karmienie? Mi odrósł po skurczeniu, tobie na pewno też odrośnie Odpowiedz Link
dlania Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:16 Mnie nie odrósł. I to była kara boska na moje narzekanie, bo zawsze marudziłam że mam za duże, że mi skacza na wfie itd. Teraz mi juz nic nie skacze. Odpowiedz Link
guderianka Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:38 Ja mam większy niż mialam jako nastolatka i bardzo się cieszę Odpowiedz Link
hellious Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:41 Buuu, mi tez nie odrosl A ostatnio wyciagnelam stare zdjecia, przeddzieciowe i sie zalamalam Taka bylam wtedy apetyczna, i wygladalam zdrowiej, a teraz przezroczysty wieszak bez cyckow..... Odpowiedz Link
hellious Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:48 Dzis kawe i serek wiejski z bulka Wstalam 1,5 h temu. Odpowiedz Link
guderianka Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:51 Cesia, Hel dajcie cyckom czas i kochajcie je 1)dobry stanik 2)masaże 3)ćwiczenia 4)masaże wodne (ciepła+zimna woda) 5)smarujcie balsamami-obojętnie jakimi byleby tylko nawilzały skóre Odpowiedz Link
hellious Re: cycki - załamka 04.01.10, 10:53 Moim to chyba poprostu tluszczu brakuje. Karmic przestalam 1,5 roku temu i od tej pory troche sie polepszyly, ale nie jakos spektakularnie. Odpowiedz Link
ciociacesia one mnie wykoncza te cycki 07.01.10, 12:11 i w depresje wpedzom, jak nic znów kurwa wieksze. wiem jaka jest przyczyna (2 tygodnie na zwolnieniu z dzieciorem i karmienie na kazde zawołanie bo ospa), ale mogłyby sie gnojki zdecydowac jakiego rozmiaru sa bo ja jakis sutkozakrywacz musze na nie kupic. karmie juz 15 mies i faktycznie od jakiegos czasu jakby mniejsze sa, ale dotychczas fakt ten udawało mi sie ignorowac w ogole to dojrzewam do decyzji o przeskoczeniu na ciasniejszy obwód - chociaz nie lubie sie sciskac... no i miska ewidentnie musi byc mniejsza. chocia teraz jak mi w pracy 'wezbrało' to ukochany stanik prawie pasuje. no fak fak fak. fak. niby wierze w migracje, ale tłuszczu z brzucha to chyba nie da sie na biust przemigrowac? Odpowiedz Link
deela Re: cycki - załamka 07.01.10, 12:49 a mi kurwa nie dlaczego mi nie? nie mieszcze sie w ostatnioprzeddzieckowy stanik Odpowiedz Link
ciociacesia to jest mega niesprawiedliwe 07.01.10, 12:58 zwłaszcza ze ty juz nie karmisz (nie karmisz, nie?) przed dzieckiem to ja byłam nieuswiadomiona rozmiarowo i jak nie musiałam to w ogóle nie nosiłam stanika. Odpowiedz Link
milva_barring Re: cycki - załamka 07.01.10, 18:01 A ja bym chciała, żeby się zmniejszył. A tu nic, nawet na skakance poskakać w ramach odchudzania nie mogę A przed ciążą był tak fajny... Standardowe 75B (zaraz mnie lobbystki cyckowe zjadą). Cyckonosze kupowałam od ruskich na targu za 10 zł i było ok. A teraz... Uświadomiona cyckowo kupuję jakieś cudaczne rozmiary. Które czasem pasują, a czasem nie. Cycki są wielkie jak w sygnaturce deeli I tak samo podskakują Odpowiedz Link
ciociacesia to ja lepsza 07.01.10, 18:30 przed uswiadomieniem noszałam nawet jeden 75A a drugi jakis tajemniczy rozmiar od ruskich teraz niby 65 F, ale chuja tam F Odpowiedz Link