e-kosmitka Re: DLA WAS - WKUPNE:) 04.01.10, 18:36 i dla nie pijących i nie będących na diecie Odpowiedz Link
mamavinca Re: DLA WAS - WKUPNE:) 04.01.10, 18:58 Z bykami sie nie wkupisz NIEPIJACYCH! Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: DLA WAS - WKUPNE:) 04.01.10, 19:22 hej jako, że ja zwiercona jestem i przybieram dziwne pozycje wybieram styl - chmielowe kolano a i tak kac będzie Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: DLA WAS - WKUPNE:) 05.01.10, 08:21 no ale cv gdzie jest twoje c.v.? wypełniaj szybko to wtedy juz bedziesz na 100 pełnoprawna magielka! Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: DLA WAS - WKUPNE:) 05.01.10, 08:24 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: DLA WAS - WKUPNE:) 05.01.10, 09:00 no to przegapiłam - w takim razie witaj! Odpowiedz Link