asiaiwona_1 08.01.10, 15:44 ratujcie mnie!!!!!!! dzwońcie po policję!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 15:48 rzuć im tylko hasło mea - powinni od razu wiedzieć o co chodzi Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 15:48 Asiowa czyzby mea okazałasię byc rosłym chłopem w rzeznickich rekawiczkach? a moze te rekawiczy naprawde rzeznickie są Odpowiedz Link
bernimy Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 15:50 Nie no, pewnie torta upiekła a Asia na diecie i nie może jeść Odpowiedz Link
joanna266 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 15:52 przypuszczam ze rzeczywistosc przerosła najsmielsze wyobrazenia))- - gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
joanna266 mam pytanie... 08.01.10, 15:53 czy mea faktycznie jest taka rulez jak mówią na miescie??? Odpowiedz Link
lolinka2 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 15:56 odpindrzyć się od mei, mea równa babka jest. I basta! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:06 Żartowałam. Prawda jest taka że Mea to super babka, bardzo wychudzona i strasznie, ale to strasznie spodobało mi się jej podejście do córeczki Ale żeby nie było tak różowo i wazwliniarsko to: - nadużyła mojej gościnności poprzez częste korzystanie z toalety czym naraziła mnie na koszty zużycia wody, mydła, papieru i ręcznika - narobiła mi bałaganu, bo koniecznie musiała wyjśc na balkon Odpowiedz Link
moonshana Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:30 asiaiwona_1 napisała: nadużyła mojej gościnności poprzez częste korzystanie z toalety > czym naraziła mnie na koszty zużycia wody, mydła, papieru i ręcznika sama jesteś sobie winna. jelegantki z wyższych sfref wiedzą że przy kibelku stawia się skarbonkę z karteczką "coś małego - 2zł,coś dużego - 5 zł, ekstrawagancje w stylu mydła, papieru czy ręcznika - 8zł" Odpowiedz Link
dlania Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:33 Asiowa, ale prawda, że ma łupież i krzywe nogi? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:41 nogi schowała pod długim płaszczem lub pod stołem więc nie wiem. Włosom się nie przypatrywałam. Trzeba było mnie wcześniej uprzedzić to bym ją oblukała dokładniej. Odpowiedz Link
smallcloud Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:42 I nie bedzie fotorelacji? łeee to lipa Odpowiedz Link
doral2 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:48 coo? już pojechała z powrotem?? eeee, do kitu takie spotkanie, sądziłam że ze trzy dni u ciebie siedzieć będzie Odpowiedz Link
mamolka1 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 16:51 pewnie głodna była i na obiad pojechała. Ciastkami z lidla to się raczej nie najadła Odpowiedz Link
mearuless Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 17:04 mamolka- pyszne ciasteczka!!!moja corka pol drogi pytala gdzie te "lydle" sie kupuje Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 17:07 obiadu jej nie dałam to z głodu uciekła Ale stwierdziła, że ma super dojaz do mnie i by częściej wpadała, tylko żebym obiad ugotowała Odpowiedz Link
mearuless wariatki:) 08.01.10, 17:03 heheheheh.usmialam sie:0 u Asiowej fajnie bylo, najfajniej rozmawialo sie z kudlatkiem-mowi duzo wyrazniej niz mamusia. co do moich krzywych nog- no wiesz to od czestej jazdy konnej, a łupiez to nie lupiez tylko ryzem sypie na szczescie co do wody w kibelku- to przysiegam ANI RAZU nie spuscilam, wiec nie narazilam cie na koszty:0-nawet rak nie mylam tylko wytarlam tym reczniczkiem... jestescie wariatki- ale kochane, nieszkodliwe! lolka- dziekuje Ci moja droga ze jako jedyna mnie tu wsparlas! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wariatki:) 08.01.10, 17:10 mearuless napisała: > > heheheheh.usmialam sie:0 > > u Asiowej fajnie bylo, najfajniej rozmawialo sie z kudlatkiem-mowi duzo > wyrazniej niz mamusia. mheaaaa, no cho thy... przecieszzzz ja trześfa jeszczeee byyłam to chyba wwyraźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźnie gadałłammmmmmmmmmmm trdygilj;lcdszk Odpowiedz Link
totorotot Re: wariatki:) 08.01.10, 19:58 > co do moich krzywych nog- no wiesz to od czestej jazdy konnej, chyba od jazdy na koniu ) Odpowiedz Link
mearuless Re: wariatki:) 08.01.10, 19:59 oj alez ty kochana walisz prosto z mostu... w kazdym razie pozdrawiam osobistego małżonka Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: fotorelacja 08.01.10, 17:34 kuźwa mea - obiecałaś nie wrzucać tych fotek. Nie pozostaje mi nic innego: Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: fotorelacja 08.01.10, 18:05 ale Wy świrnięte jesteście mea tylko te 2 foty z ukrycia cyknęłaś?? nie żartuj! dawaj reszte! a jakie Ty masz podejcie do dziecka, chętnie się czegoś naucze pisz mi tu natychmiast Odpowiedz Link
mearuless dobra ostatnia fota! 08.01.10, 18:15 pstryknelam asiowej jak juz wychodzilam: Odpowiedz Link
mamolka1 Re: dobra ostatnia fota! 08.01.10, 18:19 pacz pani jaka asiowa wygimnastykowana jaka oszczędność miejsca w małym kiblu.... Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 18:52 Jako żyję, czytając forum nie zaśmiałam się jeszcze w głos. asiowa i mea rozdziewiczyły mnie śmiechowo. Tyle, że to mógł być mój ostatni raz...właśnie żułam piętkę z chleba!Morderczynie. Odpowiedz Link
doral2 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 19:37 Asiowa, a ty Mei nie zrobiłaś żadnej fotki z ukrycia?? no nie wierzę Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 19:44 wymiękam leje po gaciach czekam na fotki asiowej Odpowiedz Link
zales239 Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 19:47 ło jesu ale się obśmiałam hłe,hłe,pomięszało się w główkach Odpowiedz Link
mearuless sepy 08.01.10, 20:23 macie i moja fote napozarcie, od razu ostrzegam ze kiepsko wyszlam Odpowiedz Link
bernimy Re: sepy 08.01.10, 20:25 Zaraz zaraz, Ty napewno dałaś zdjęcie z wizyty u Asiowej??? To coście tam robiły? Przy dzieciach??????? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 fotka mea'i 08.01.10, 20:45 jak mea paliła fajkę na moim balkonie: jak mea się ze mną żegnała: www.ko2.pl/wp-content/themes/mimbo2.2/images/babcia.jpg jak mea z solarki wychodziła: jak mea się gimnastykowała czekając na autobus: Odpowiedz Link
arallia Re: sepy 08.01.10, 20:33 Mea, co Ty łykasz, że Ci przez dwa miesiące tak włosy urosły? Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: sepy 08.01.10, 20:58 pzysięgam, że się poryczałam, no nie moge! mea na papierosie i na przystanku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Odpowiedz Link
mearuless ok 08.01.10, 21:14 to jeszcze kilka: oto maz asiowej jak mnie na autobus odprowadzał: a wogole to asiowa mowila ze go w domu nie ma a BYŁ!!!!! Odpowiedz Link
miarka71 Re: i mea znowu 08.01.10, 21:38 asiaiwona_1 napisała: > po wyjściu z siłowni: > Boże, gdzie takie baby się chowają Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ok 08.01.10, 21:19 a tu mei młodsza - mea mówiła że włosów u niej nie może okiełznać: a tu dieta mei: Odpowiedz Link
totorotot Re: ok 08.01.10, 22:01 Mea, on sie grzecznie zegna, a Ty stoisz jak ten słup! Normalnie mow do slupa, slup jak dupa ;D Odpowiedz Link
ba_warka Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 22:22 oszszsz,widzę,że zarąbiście było i spotkanie do powtórki Odpowiedz Link
loolipop Re: RATUNKUUUUUUU!!!!! 08.01.10, 22:54 no to sie usmiałam w głos, az M sie dopytywał co oglada/czytam dobre naprawde! poprosimy o relację z kazdego spotkania magielek!!! Odpowiedz Link