grave_digger 08.01.10, 19:26 zrobiłaś już te zdjęcia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka79 Re: zuzanka79 08.01.10, 19:42 Grave jutro zrobię przy świetle dziennym i od razu Ci podeślę na ten onetowy adres. Poza tym ja już nie wiem dziś jak się nazywam. Sypie u nas śniegiem jak w Laponii, do tego Maryśka jakiś kaszel ma więc u lekarza z nią byłam, jechałam z duszą na ramieniu bo sama po nieodśnieżonych drogach wizyta na 14:30 wyjechałyśmy o 14, do przejechania 5 km ale w pewnym momencie myślałam, że wysiądę i pójdę pieszo, między 15-16 odwiedził nas ksiądz i 2 ministrantów a młody miał o 17 konkurs ekologiczny, Taki miałam dziś od rana zwariowany ten dzień jakiś. Dzień Świra czy coś w ten deseń : Niech się kończy, niech gady idą spać i dajcie wy mi wszyscy święęęęęęty spokój Przyjdę po 21:30 relaksować się na CZAT Odpowiedz Link
grave_digger Re: zuzanka79 08.01.10, 19:54 oj, ja ci świętego spokoju nie dam u nas też sypie... i sypie... i sypie... i w tej zaspie jechałam po papier dla ciebie no to wyślij jutro. Odpowiedz Link