deela 12.01.10, 14:25 i zeznawac jak sie czujecie obywatelko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smallcloud Re: smallcloud do raportu 12.01.10, 14:43 ciulowo prosze deeli Rzyganie nie robi juz na mnie wrazenia. Wstaje rano pije herbate opierdzielam krakersa ide zwrocic. Jak dalej muli, pisze sms do szefa ze jestem w kiblu i nie wyjde. W lepszej wersji jest tak ze jeszcze pare razy mam zwrot (duzy kubek herbaty pije) jade do pracy (z reklamowka pod pacha i ssąc lokomotiv - dziekuje jednej magielce za jego polecenie). Docieram do roboty - zwrot drozdzowki i kolejnej herbaty. Obiadow nie jadam, badz rzadko. Za to potrafie opierdzielic trzy bieluchy za jednym zamachem. W pracy mam szczoteczke do zebow i plyn do plukania ust i nie pozwalam na chodzenie na dwojke kolegom w okoicach moich zwrotow. Wieczorem powtorka z rana. Maly progres jest bo potrafie isc spac zapomniawszy o wieczornych zwrotach generalnie jest do doopy, jakies szatańskie nasienie Odpowiedz Link
doral2 Re: smallcloud do raportu 12.01.10, 15:17 jak już się wreszcie ulęgnie, to zlej dupsko smarkowi za to, że tak matkę udręczył!! Odpowiedz Link
deela Re: smallcloud do raportu 12.01.10, 16:55 wspolczuje i nie pociesze ja rzygalam 5 m-cy i w 7mym znowu Odpowiedz Link
smallcloud Re: smallcloud do raportu 12.01.10, 17:08 W kazdym razie - dzieki za troske Chociaz z tym "ja rzygalam do 5 m-ca..." to mnie nie pocieszylas ;] Maz moj twierdzi ze nie kalkuluje mu sie gotowac wymyslnych obiadkow skoro i tak laduja gdzie laduje i bez zenady konsumuje przy mnie chilli con carne Z pozytywow takie stanu wymienilabym odrzut na widok fajek (a jak pamietasz ja kopcąca jestem) oraz stała (nie chudne na szczescie) waga no i (jesli wierzyc w te gadanie) ze progesteron wysoki, dzieć sie rozwija. Ja chyba sie juz po prostu przyzwyczailam do tego stanu rzeczy, choc chwilami przyznaje, psycha siada ;] Byle do lata Odpowiedz Link