Dodaj do ulubionych

ja Was błagam!!!!!!!!!

16.01.10, 18:45
wymyslcie jakies zajebiaszcze tematy bo ja tu umieram z nudow!!!!!

zimno, nie ma jak isc w pizdu!

na allegro juz wykupilam wszystko!!

dajta cos co pocieszy me oczy, cos do poczytania!!!

polknelam dzis ksiazke, ogladnelam tv, i czekam na wasza wene!!!!

ruszcie umysly!!!bo sie upije [ a malo mi brakuje] i pojde rzygac!!!suspicious
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: ja Was błagam!!!!!!!!! 16.01.10, 18:50
      no właśnie. Bo ja nie mam co do streszczenie wrzucić sad
      • buzka25 napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 18:55
        ja moze zaczne nie wiem co mi chłop do kawy dzis dosypał ale , moze jaka amfe
        ale brzuch mnie juz od smiania boli:p

zaczynam:

"Pewnego, zimowego dnia......."
        • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 18:56
          ubralam sie cieplo ale nie zalozylam majtek bo szykowal sie...
          • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 18:59
            szykowal sie wieczorny wyjazd, wiec musialam zalozyc reformy...
            • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:02
              ....kótre i tak w ten zajebisty mróz nie zdały egzaminu..."
              • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:04
                o czym przekonalam sie, gdy ten glab niepotrafil naprawic zepsutego auta w
                szczerym polu i dziwnym trafem komorka nie miala zasiegu...
                • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:09
                  nie bylo by tak zle ale fakt, ze poznalam go zaledwie kilka dni wczesniej w dosc
                  specyficznych okolicznosciach potegowal rozchodzace sie po moim ciele zimno

wink
                  • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:14
                    ale wciaz w pamieci mialam lokowke ktera tak cudownie mnie....
                    • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:21
                      wprowadzila w nostalgiczny nastroj, przypomniala szalone wieczory z mea, tance
                      hulanki swawole... klakson wyrwal mnie z odtretwienia...
                      • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:24
                        ... No tak, zapomniałam o Kubusiu... Dzieciak siedział na przednim siedzeniu i
                        wywijał kierownica aż śnieg skrzypiał. Skąd to dziecko ma tyle siły!?
                        • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:28
                          Znowu wpakowalam sie w cos dziwnego. Delikwent zabral swojego siostrzenca na
                          nasza randke. Maly przypominal mi laleczke czaki...
                          • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:31
                            .... Zreszta co tu dużo gadac: w ogółe nie lubiłam dzieci. A dziś to juz
                            zupełnie nie niańczenia przedszkolaka, a seksu mi sie chciało!
                    • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:21
                      ..rozgrzewał gdy przykładałam ja do słory..."
                    • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:22
                      I tak oto zboczona mea zabiła ksiązkęwink
                      • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:27
                        Ach ciagle slysze ten tekst Dlani miala zwyczaj ciagle go wtracac, zwlaszcza jak
                        juz bylysmy...
                        • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:30
                          po dwoch skretach...tym bardziej ze dlanka lubila ostra jazde na...
                          • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:33
                            Dwunoznych koniach. Nie powiem niezla jazda juuuhuu. Szajse znowu ten Kubus...
                            • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:35
                              Co zrobic z tym dzieckiem? Może wypchne przez okno i odwioze do szpitala?
                              • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:42
                                Jak zwykle mam jazdy co ta Dlanka dzis przyniosla do sponiewierania sie???
                                Przeciez go nie wyrzuce. Wiem, ze tez na to nie wpadlam wczesniej...
                                • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:45
                                  Mea, gdzie jest Mea... jak zwykle nie odbiera.
                                  • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:51
                                    Mea ma taki fajny syropek, ponoc też dla dzieci. Uspokajający.
                                    • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:00
                                      Dobra mysl, gorzej jak czaki jest alergikiem i zacznie mi tu srac na mrozie lol.
                                      'Uwielbiam' takie sytuacje. Nic czekam na Mee
                                    • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:00
                                      dzieki bogu odebrała...!!!
                                      ale teraz moje rozterki zwiekszyly sie, poniewaz owa Mea powiedziala mi ze
                                      wszyscy dookola mowia o moim wybranku ze w przeszlosci byl...
                                      • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:01
                                        zomowcem. Kurwa, to on jest taki stary???!!!
                                        • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:06
                                          Co za pajac, to przeciez stoj. Kto normalny przebiera sie za zomowca.??!!!
                                          • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:09
                                            co jest ze mna nie tak???
                                            albo zakocham sie w swietym mikołaju, albo w pseudo zomowcu!!dobrze ze nie
                                            trafil mi sie mis uszatek!!!
                                            • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:21
                                              Mea targaly nieskonczone rozmyslania o jej wybrankach... nie wiedzialysmy juz
                                              jak jej pomoc. Pomysl z psychologiem byl dobry do momentu, gdy nie
                                              przyprowadzila go na nasze party... skonczylo sie tak jak sie skonczylo...
                                              bolaly nie tylko glowy. Ale co tam mowic facet jest zajebisty. Zaden tam Jezus
                                              Luz. Eeeeh... no tak marze tu dalej a Ci kloca sie z patrolem...
                                              • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:28
                                                - ... ale panie władzo, jakie obnażanie, przeciez tłumacze, że kolega ma taki
                                                styl bycia, i taka moda teraz
                                                - Chowaj pan tego kutasa i dmuchac w balonik! A pani niech go nie broni. Taka
                                                ładna dziewczyna z takim typem sie szlaja.
                                                - Prosze pana, niech mnie pan nie obraża, ja jestem artysta performer!
                                                • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:35
                                                  -performer nie performer musi miec reformer znaczy reformy{!}...albo chociaz
                                                  srtingi na dupie inaczej skonczy na wieziennej zupie!!!!

"Żyj tak, aby twoim bliskim zrobiło się nudno, gdy umrzesz"
                                                  • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:41
                                                    ..reformy miała wiec do więziennej ciupy zamknąc sie nie dała, przebłagała gliny
                                                    i nima dziewczynywink
                                                  • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:00
                                                    Chcialoby sie zarymowac...
                                                    Rany ale obciach, co za debil obnaza sie przy policjantach... dobrze, ze
                                                    kubuczukus przynajmniej zasnal. A mialbyc taki mily wieczor, tak to jest jak sie
                                                    poznaje kolege na oddziale zamknietym. Co ja sobie wyobrazalam, dziolchy mialy
                                                    racje moglam do nich jechac moze bysmy popsycholozyly z naszym ulubionym
                                                    psychologiem.
                                                  • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:04
                                                    ale teraz za pozno na takie dywagacje...czulam jak pulsuja mi skronie od
                                                    nadmiaru mysli...od natłoku zdarzen....

co robic, co robic? - myslalam goraczkowo, czułam jak skronie zaczymaja mi
                                                    pulsowac w rytm powtarzanych w myslach fraz "co robic, co robic"- az nagle
                                                    uswiadomilam sobie ze.....
                                                  • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:04
                                                    - Tato ja chce siku
                                                    - To lej.
                                                    - No co ty, chcesz sie znowu tłumaczyc przed... - ale było za późno, młody
                                                    ściagnął dresik i wylal sie pod pomnik wieszcza, a tak udatnie to zrobił, że aż
                                                    sie para unosiła, a gołebie przestały dziobac ze zdziwienia.
                                                  • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:05
                                                    - Tylko hejnalisty kurwa brakuje - pomyślała. W tym momencie rozległ sie dzwiek
                                                    trabki.
                                                  • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:08
                                                    Po jaka cholere wlaczyli ta syrene, gapiow mi tylko tu brakuje.
                                                    Ledwo nas z pola wyciagneli a teraz jeszcze to...
                                                  • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:13
                                                    O mamo, o mamo, o mamo, o kurwa! Niestety czuła, że dawno niewidziana koleżanka
                                                    schizofrenia przybywa z wizytą.
                                                  • doral2 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 21:37
                                                    a tymczasem zrobiło się minus siedemnaście, w dupężmać!!
                                                    jak oni bez tych reform wytrzymują??
                                                  • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 23:02
                                                    w dodatku calkowicie upojeni alkoholowa z nutka haszu und maryski...
                                                    przez chwile to zajmowalo moje mysli, w koncu otrzaselam sie i poszlam przed
                                                    siebie szukajac...
                                                  • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 17.01.10, 09:17
                                                    ...dealera, gdyz dotarło do mnie ze zaczynam byc na głodzie, a nutka nic sobie z
                                                    tego nie robiła, nieobchodził ją mój stan ducha i ciała.
                                                    Szłam przed siebie, w cienmą i długo noc. Nad ranem zobaczyłam...."
                                                  • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 17.01.10, 10:29
                                                    Nutke z jej exem czyli gilna przebranym za zomowca. Okazalo sie, ze cala noc
                                                    mnie szukali, bo podobno zwialam z tego pola i poszlam w tango. Oni sa
                                                    calkowicie nie powazni. Tango mogloby byc jakby mnie Doral uslyszala ale tak
                                                    ocieplila ten swoj dom, ze ni ch...ja nie bylo slychac mojego pukania. Musialam
                                                    zadzwonic po...
                        • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:33
                          ... po słowie i zaczełam odkładać kase na przyjęcie ślubne. Inna sprawa, że nie
                          trzeba było duzo odkładać, bo i tak wiekszośc rodziny obraziła sie na smierć. I
                          to o co:
                          • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:38
                            a zreszta szkoda gadac. Na stanie mam narzeczonego, obrazona rodzine i na
                            dodatek stercze w szczerym polu z goscie z odzialu chorob afektywnych, jego
                            siostrzencem i przechodzaca ochota na dobre bzykanie.
                            • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:53
                              O, ktos puka. No i czego sie drze ten gówniarz, przecież słysze!:
                              • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 19:59
                                Nie nosz kur... pieknie policji mi tu trzeba w takim stanie. Na dodatek Mea
                                nawalona ma przyjechac z jakim gachem...
                                • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:01
                                  Zresztą dawno nie widziałam Mei z trzeźwym facetem, ciekawe dlaczego?
                                  • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:02
                                    mysle, mysle a i tak nic madrego nie przychodzi mi do glowy....chociaz! zaraz,
                                    zaraz.
                                    moze powodem jest to ze mae jest facetem?!?!?!...
                                    • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:09
                                      Zart w stylu mei spodobalby sie jej. Jestem nieco spokojna dlania jedzie z
                                      odsiecza. Ona ma inteligentny wyraz twarzy i robi dobre wrazenie, wyciagnie nas
                                      z tego... oby nie byla zjarana...
                                • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:01
                                  cale szczescie ze gach mearulki okazal sie wysoko postawionym psem, ktory na
                                  dodatek...
                                  • nutka07 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:05
                                    Jest moim bylym a ja tu z prawie gola dupa na polu stoje... nie ma to jak dobre
                                    wrazenie...
                                    • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:08
                                      całe szczescie za zalozylam dobrze dobrany biustonosz[ o dzieki lobby
                                      biusciastychsmile] w innym wypadku zmarzly by mi sutki, ktore uwielbiaja sie
                                      wysmykiwac dolem kurtki...a czasem nawet wylazic nogawka u moich nowomodnych
                                      alladynekwink
                                      • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:15
                                        jesssuuuuu w taki ziąb alladynki ubrała, chyba zjarana była przy ubieraniu, -
                                        powiedział narratorwink
                                        • dlania Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:30
                                          Tymczasem w domu rodzinnym dlani matka załamywała ręce:
                                          - Oj córuś ty moja, córuś, juz ty długo panienka nie bedziesz!
                                          • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 20:34
                                            ..kręca w tym samym czasie w szolce kogel mogel,

a dlania w tym samym czasie robiła test ciążowy ...
                                            • mearuless Re: napiszmy powieść maglową!! 16.01.10, 23:00
                                              ale ja nie biore w tym udzialu albowiem uzmyslowilam sobie zawsze ze moja zle
                                              wybory doprowadzaja mniena skraj...
                                              • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 17.01.10, 09:14
                                                ....upojenia alkocholowego,aczkolwiek nie ma tego złego coby na dobre nie
                                                wyszło,I tak oto tym sposobem mea dosżła do wniosku "nie chcem ale muszem.."
                                              • buzka25 Re: napiszmy powieść maglową!! 17.01.10, 09:19
                                                ...upojenia alkocholowego,ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło.
                                                aczkolwiek doszłam do wniosku ze nie chcem ale muszem....
    • mama-dzwoni Re: ja Was błagam!!!!!!!!! 16.01.10, 18:57
      Przeczytaj "Rio Anaconda" Wojciecha Cejrowskiego. Śmiech po pachy gwarantowany a
      i oko się nacieszy...zdjęciami.
      • mearuless ju 16.01.10, 19:13
        z czytalam.

wszystkie ksiazki cejrowskiego juz zaliczylam.
        kupuje je dla meza i czytam pierwsza zanim mu je damsmile
    • mearuless ja pierdole 16.01.10, 20:22
      mysle ze bedziemy w asiowym streszczeniu ajesli nie to:

oj asiowo gupia krowo
      pominelas watek wielki
      mea, nutka oraz dlania
      urodzily podczas prania
      watek wielce przejmujacy
      o zyciu traktujacy...

o zyciowych wyborach
      w trudnych, zimowych porach...

o tym jak ci auto stanie
      luby psiochem sie okaze

w dodatku w aucie ma syna
      szans na anal sexa ni ma!

za oknami pizdzi wieje..
      dlania coraz wiecej chleje

a w dodatku nutka miła
      dupe sobie odmroziła

tylko mea wciaz wytrwale
      liczy na twoje medale!smile
      • nutka07 Re: ja pierdole 16.01.10, 20:29
        Piekne big_grin

Niebawem bede znowu wink
        • buzka25 Re: ja pierdole 16.01.10, 20:34
          mea ty masz łebwink
      • amoreska Re: ja pierdole 16.01.10, 20:34
        Mea, czy ty chcesz wygryźć Asiową ze streszczeń? Tworzysz takie poezje, że w razie czego (tfu, tfu) możesz zastąpić oficjalnego maglowego streszczeniologa wink...
    • annabetka Re: ja Was błagam!!!!!!!!! 17.01.10, 04:31
      Sama się wysiltongue_outtongue_out
      • asiaiwona_1 Re: ja Was błagam!!!!!!!!! 17.01.10, 20:35
        ołmajgat - ja dopiero teraz przeczytałam całość. Powiesc jak dla mnie
        sf, ale popemat mei zarąbisty.
    • exotique Re: ja Was błagam!!!!!!!!! 17.01.10, 21:02
      czizas, na serio musialo przymrozic wam dupska ze taka tworczosc powstala big_grin
    • mearuless trza by 17.01.10, 21:05
      to przepisac-mysle ze i wyborcza i Washington Post beda sie zabijac by ja
      opublikowac na swoich poczytnych łamachsmile

a my z dlanka, nutka i reszta dostaniemy takie honoraria ze hohohohoho!!!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka