kowalowa 18.01.10, 22:35 niech wspomogą te co grają w "wolnych farmerów"; o co chodzi z tym klubem? bo nie wiem czy klub otwierać czy nowym polem się zająć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: klub farmera 18.01.10, 22:53 Przekopiuje to, co napisałam na innym forum. W dużym skrócie - na wolnym miejscu możesz postawić klub (trzeba poświęcić jedno pole) - zapraszasz kogo tam chcesz, rozwiązujecie konkursy, zadania, nie chodzi tylko o dostarczanie warzyw, ale macie na to określoną z góry ilość czasu! - szef klubu, za rozwiązane zadania, dostaje punkty, szczęściarz (inni członkowie dostają jakieś nagrody, np ławeczka jako dekoracja, itp) - szef, za wstąpienie do klubu może żądać opłaty (nie idzie to na jego konto, tylko gra zatrzymuje tą kasę. Jeśli członek klubu się wycofuje, to gra oddaje kasę. Robią to dlatego, by ograniczyć ilość chętnych osób - taka poprzeczka Więcej informacji znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/f,93251,My_Free_Farm.html Odpowiedz Link
kowalowa Re: klub farmera 18.01.10, 23:06 nawet nie wiedziałam, ze jest takie forum wielkie dzięki za link spadam dalej sadzić i podlweać Odpowiedz Link
robert197648 Re: klub farmera 24.01.10, 17:51 prosze o ocene mojego pola pokazowego z góry dziekuje s1.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index.php?mode=view&user=4300059 Odpowiedz Link
panthera2 Re: klub farmera 09.02.10, 11:41 ocenione. ładna farma! wolnifarmerzy.net wymiata! Odpowiedz Link
ez-aw Ciekawe 09.02.10, 11:46 Nick Robert (co sugeruje faceta), chce by ocenić jego pole pokazowe o nazwie "Gosia" Rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link