bluemadlen-1 19.01.10, 09:56 vagical któraś stosowała??? dobry??? no chyba ze cos innego bez recepty polecacie . na lekkie zapalenie??? i drugie co lepsze lekarz sam kazał sobie wybrać, lactovaginal czy lacibios femina??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara_w Re: babskie pytanie 19.01.10, 10:18 zastosowałam vagical raz - ale na dość wczesnym etapie problemów - i pomógł nie wiem, jak byłoby, gdybym zastosowała później w czasie stosowania - troche mnie "gryzł" ale przynajmniej skutecznie zadziałał, wiec nie mam pretensji jeśli chodzi o drugie pytanie - lactovaginal stosuję tradycyjnie od dawna a drugiego środka nie znam, wiec nie porównam Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: babskie pytanie 19.01.10, 10:21 ja mam bardzo łagodny stan zapalny i dlatego chce to zastosować co by nie przeszło w coś gorszego a jadę na tydzień na wyjazd integracyjny obca pościel inne warunki to chce sie podleczyć właśnie. Odpowiedz Link
szara_w Re: babskie pytanie 19.01.10, 10:31 no na lekki stan, to powinno pomóc - ale skoro wyjazd Cię czeka, to moze na wszelaki wypadek zaopatrz sie jeszcze w coś mocniejszego.. vagical jest homeopatyczny - a wydaje mi sie, zę homeopataia na jednych działa oki, a na innych wogóle.. ja w sumie w homeopatie jakoś szczególnie nie wierzę i nie wyznaje, ale u mnie ten środek akurat zadziałał Odpowiedz Link
arachnela Re: babskie pytanie 19.01.10, 10:22 Lactovaginal bo nie jest doustny tylko dowcipny Doustnie to możesz jakiekolwiek dobre probiotyki. Odpowiedz Link