olinka20 19.01.10, 15:27 Taka refleksja po porannym prysznicu. Myslicie, ze a) chłop mnie w nocy bije? b) bije mnie pies? c) sama sie biczuję i nic nie pamietam bo mam dziury w pamięci?? --- Mam odsmyczowe zapalenie mózgu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 15:28 pożyczyłaś od marysieńki obsrane hulahop? Odpowiedz Link
bernimy Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 15:35 Odpowiedź jest inna i zupełnie prosta: jesteś delkatną kobietką i każde muśnięcie ukochanego pozostawia ślad Ja tak mam, nie pamiętam abym gdzieś się uderzyła, walnęła czy też od męża dostała, a mam bardzo dużo siniaków. Doszłam do takiego wniosku - delikatniusia paniusia Czuwam tylko latem, aby nie było siniaków w odkrytych częściach ciała! A gratisów też nie cierpię! Bo zazwyczaj z niczego nie korzystam, te 20-50% średnio mi potrzebne, a próbki kremów czy żeli nie trafione Odpowiedz Link
olinka20 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 15:38 Cała Bern 2 odpowiedzi w jednym wątku Kurcze zdaję sobie sprawe, ze księżniczka na ziarnku grochu ze mnie, ale wygląda to wstrętnie. Odpowiedz Link
iziula1 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 15:42 Ja praktycznie powiem-idz do lekarza po skierowanie na badania krwi. Podstawowe. Skoro nie mąż, nie pies, nie kochanek.... Odpowiedz Link
olinka20 Iziula 19.01.10, 15:52 Ale ja tak mam całe życie, dodatkowo jestem dosyć blada co przez wiekszosc dzieciństwa owocowało permanentnymi badaniami na anemie. Oczywiście nigdy takowej nie wykryto. Odpowiedz Link
bernimy Olinka :-) 19.01.10, 15:55 Często jak czytam o Tobie to jakbym o sobie czytała. Całe dzieciństwo mnie mordowali z podejrzeniem anemii, ciągle badaniami mnie maltretowali a wyniki super boskie! Tylko psiaka nie mam Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olinka :-) 19.01.10, 16:01 Pożyczę ci mojego Albo beżowego ci pożyczę, pod koniec stycznia znowu mi go podrzucają... Odpowiedz Link
totorotot Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 15:50 niedobor wit K i nadmiar aspiryny/rutinoscorbinu itp Odpowiedz Link
bernimy Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:10 No właśnie, bo jeśli na plecach te siniaki to na pewno klamka Odpowiedz Link
olinka20 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:13 Akurat wrócił ten listonosz z którym cała ulica toczy wojnę wiec to nie on Zboczuchy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:16 Noooo kochana to jak wojna z nim to na bank on Cię o te siniaki wzbogacił . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:25 Wiesz, no może Cię właśnie podjechał swoim wózkiem czy innym rowerem . Odpowiedz Link
bernimy Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:27 Aniuta, czy możesz już dać spokój Olince. Może Ona nie chce zdradzać czym i gdzie Ją podjechał To skromna dziewczyna Odpowiedz Link
olinka20 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:29 Pieszo lazi Ja??????? Skromna??? Oj Bern Ja jestem samochwala co w kacie stala a nie skromna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:33 No jak pieszo to z buta . Dobra już daję spokój Olince i jej listonoszowi . Odpowiedz Link
ez-aw Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 16:35 A może za mało czerwonego mięsa jesz? Nie pamiętam co ono daje, ale jak się mało go je to szybko robią się siniaki. Odpowiedz Link
doral2 Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 18:03 sama się biczujesz i tego nie pamiętasz tak, bardzo mi się ta odpowiedź podoba Odpowiedz Link
moonshana Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 18:09 mam tak samo czasem w kąpieli oglądam siniaki i trafiając na jakiś o nietypowym kształcie usiłuję dojść o co się mogłam tak walnąć... a moja przyjaciółka twierdzi ( a to zła kobieta jest) że w poprzednim życiu bardzo nagrzeszyłam i teraz sama siebie obijam celem samoumartwiania. Odpowiedz Link
inn-ka Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 18:31 Siniaki mogą Ci się robić w tzw. codziennej krzątaninie Ja tam mam - prasuję to się oparzę, ale zęby zaciskam, to samo przy walnięciu w szafkę lub stół przy gotowaniu, rzucę ku.wę ale kończę gotować. Potem w wannie wielkie zdziwienie skąd siniaki. Odpowiedz Link
moonshana Re: Cała jestem w siniakach 19.01.10, 19:01 w sumie tak, ale jakbym walnęła się w biodro tak, że powstałby piękny ciemny sinior o średnicy ok 5 cm - to chyba pamiętałabym gdzie i kiedy tak się ukrzywdziłam a tymczasem siniaki są a sprawcy poszukiwani. tak uroda, od byle czego sie siniak robi i już. Odpowiedz Link