bryanowa-1 21.01.10, 01:29 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2129515,2,1,IMG-1013.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2129517,2,3,IMG-1017.html poszłam na łatwizne i zrobiłam se denko z tekturki,kolejny bedzie z plecionym dnem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 08:02 ja pierdziele nieźle, ale powiedz no mi kiedy do choliwki Ty to robisz?? na bezsenność cierpisz? Odpowiedz Link
karra-mia Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 09:07 no no no, kolejny talent maglowy się szykuje Bry trudno to się robi? Odpowiedz Link
exotique Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 09:08 no kochana, pikny ja bym sie nawet za to nie zabierala gratulacje Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 09:30 Piękny i równy. B. ładny. Podziwiam. Az na brałam chęci by znów cos powyplatac. Nawet czas sobie znajde Odpowiedz Link
dzidaa Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 10:26 bardzo ładny, bry powiedz tylko bo ja nie wiem mozna cos tam w tego typu koszyki wkładac, one są sztywne? czy tylko postawic dla ozdoby? Odpowiedz Link
d_dora Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 11:26 ja na razie nabieram chęci ale przeraza mnie robienie tych rurek. a wogóle to ile ich trzeba na taki koszyk?(z dnem lub bez) i przychylam się do pytania o to czy on jest w miarę mocny czy jak się np. za duzo napakuje to możee stracić kształt? a czy ja tam na zdjęciu widziałam że masz zrobione tyle rurek czy mi się zdawało?bo jeśli to rzeczzywiście to widzę ze zanosi się na więcej koszyczków Odpowiedz Link
totorotot Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 11:24 swietne!!!! szczena opada, jakbym nie wiedziała, ze to z papieru, dalabym glowe, ze to prawdziwa wiklina :_) Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 13:15 no wiec tak.na poczatek podziekowania dla zuzu ,ze mnie tym zaraziła za jej radą wpierw se nakreciłam rurek z gazety i z papieru do ksero hehe.koszyk pierwszy robiony z rurek białych z papieru ksero,sztywne jak cholera ale nie trza utwardzac w sensie zadne tam lakiery.czy jest solidny?hmm rzuciłam przez cały pokój męzowi zeby se zobaczył bo mnie sie nie chciało tyłka ruszyc(mam swój ,,warsztat'' pod schodami w salonie hehe),koszyk spadł na ziemie i sie nie rozwalił z gazety juz sa bardziej miekkie i trzebabybyło je bejca walnąc i lakierem bezbarwnym i wysuszyc ale one wtedy nie do spożywki chyba zeby wysciełac koszyczek płutnem czy innym materiałem.osobiscie do zywnosci wolałabym nie bejcowane robie se je te wszystkie rzeczy do 4 nad ranem bo nie moge spac mam tabsy na sen ale nie mam odwagi ich brac Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 13:17 co do rurek to tak mam ich kuwete gazetowych i pudełko białych Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 15:28 szalona bry szalooooonaaaaaa A powiedz mi moja droga jak robilas ze ci taki prosty wyszedł bo ja kiedys na puszce robiam i mi dalej sie rozkraczało a puszka jeszcze bardziej przeszkadzała niz pomogła Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 19:39 ten papier ksero jest jak te kartki z bloku do rysowania i rurki z niego wychodza sztywne i ciezko sie je gnie,dlategio koszyk taki prosty.z gazety rurki sa bardziej gietkie i koszyki sie wykrzywiaja ale jest na to patent trza włozyc cos co rozmiarem przypomina koszyk ,który bedziemy robic i jazda Odpowiedz Link
d_dora Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 19:56 a ile trzeba tych rurek żeby zrobić chociaż coś małego na początek?no bo nie chcę zrobić za dużo żeby potem się walało. no i za mało tez nie bo moge nie mieć potem weny żeby to dokończyć Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: mój pierwszy koszyk:) 21.01.10, 23:09 no nie wiem he he nie liczyłam.wez se zrób z 50 rurek najwyzej jak cie wciagnie i rurek ci zabraknie bedziesz kurwowac hehhe Odpowiedz Link