iskierka40 24.01.10, 15:29 www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJdZe4&feature=fvst ja słucham non top Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stillgrey Re: podoba wam się?piosenka? 24.01.10, 16:53 pierwszy raz uslyszalam, tandeta jak dla mnie, a facet ma glos jak jakas piczka;P ale teledysk ma fajny klimat ja polecam to: www.youtube.com/watch?v=aGakxDyjwzc&feature=related polecam przelaczyc na HD bo inaczej jest slaba jakosc Odpowiedz Link
dlania Re: podoba wam się?piosenka? 24.01.10, 17:10 Milusie, ale osobiście lubie bardziej rock, mniej pop Stillgrey, a jaki głos ma Piczka? Bo Siczka to wiem, ale Piczki nie znam Odpowiedz Link
dlania gRAVE 24.01.10, 17:11 dawałas ostatnio jakiegoś linka do muzyki, a ja nie mogłam wtedy jej possluchac, daj jeszcze raz Odpowiedz Link
stillgrey Re: podoba wam się?piosenka? 24.01.10, 17:15 Dlania, Piczka moglby wokalnie robic za dublera tego faceta z linku wyzej, tylko nad fizjonomia trzebaby popracowac jak napisze, ze ma malo meski glos bedzie bardziej poprawnie?;P Odpowiedz Link
stillgrey Re: podoba wam się?piosenka? 24.01.10, 19:24 no ja wiem, jak z boysbandu ja akurat takiej stylistyki nie lubie, ale nie watpie, ze moze sie podobac, wpada w ucho Odpowiedz Link