semida Re: Z czym kojarzy sie Wam łuszczyca? 26.01.10, 22:07 To że łuszczyca jest co drugie pokolenie powiedziała mi moja pani dermatolog. Odpowiedz Link
olinka20 Sem 26.01.10, 22:11 Mozesz mi napisac jak sie nazywało to cos czym sie smarowałas? To co trzeba było zmywac, co pomagało? Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Z czym kojarzy sie Wam łuszczyca? 26.01.10, 23:11 To jakaś - sorry - niedouczona. Odpowiedz Link
mathiola Re: Z czym kojarzy sie Wam łuszczyca? 26.01.10, 22:46 Łuszczycę znam, ma osoba z mojej rodziny. Póki co - prawie nie widać - dziewczyna ma 19 lat i dba, leczy. Z czym mi się kojarzy? Bardziej z agresywnym leczeniem powodującym skutki uboczne w postaci m.in. bezpłodności oraz z problemami ze stawami, niż z brzydkim wyglądem ciała. Odpowiedz Link
deodyma Re: Z czym kojarzy sie Wam łuszczyca? 27.01.10, 08:56 kiedys uczylam sie z dziewczyna, ktora cierpiala na luszczyce i z tego co pamietam, miala plamy na ciele, oprocz twarzy. zima byly one mniej intensywne, niz latem. nikt nie robil z tego tragedii i tyle. Odpowiedz Link