boos77 27.12.13, 16:09 Jak wiekszosc nowych dziewczyn forum podczytuje juz od jakiegos czasu. Wlasnie zalozylam konto i chcialabym sie do Was wprosic. Wiec...? Niesmialo pytam czy mozna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boos77 Re: Witam!!! 27.12.13, 16:44 Kurcze, juz wpadka, dwa watki zalozylam. Przeklejam tutaj moje cv i....nie wiem jak wkleic fotke.... 1. czy masz bidet? niestety, a bardzo chcialabym 2. czy masz kochanka/ów? jeszcze nie... 3. czy golisz grażynkę? zawsze 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? chyba nie mam ulubionej, hihihi... 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? Niestety, malo seriali ogladam.. 6. jak często zmieniasz majtki? Codziennie, a czasem i czesciej... 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? Tak! 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? Jesli tylko czas pozwoli, oczywiscie... 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? Marze, aby sie w jakims znalezc... 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? Miłość z czasem przychodzi… 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? Oczywiście......nieeee... 12. jak często zmieniasz pościel? kiedy jest nieswierza 13. jak często zmieniasz ręczniki? j.w 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? Nie. 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? w druga strone... 16. czy podobają ci się pingwiny Asiowej? Podobają mi się obłędnie. 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? Zdecydowanie pierdolnik…. 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) Mozeee.... 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? Jak się trafi ważne wyjście to tak. 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Jak najbardziej... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Witam!!! 27.12.13, 17:05 To gdzie ta wódka ja sie zapytowywuje?? Powiedziałabym, ze o suchym pysku siedze, ale sącze własnie kefirek Witaj nowa! Odpowiedz Link
bebe52 Re: Witam!!! 27.12.13, 20:07 ja właśnie popijam pyszne zimne piwko,moge sie podzielic Odpowiedz Link
mamaoskarka18 Re: Witam!!! 27.12.13, 20:20 Hej, to ja poproszę o jakiegoś pysznego drineczka Odpowiedz Link
boos77 Re: Witam!!! 27.12.13, 21:03 Kurcze dziewczyny! Albo ja jakaś glupia jestem albo juz nie wim co?!! No nie potrafie zdjęcia wstawić )) . Mimo wszystko, co tylko zapragniecie, stawiam wirtualnie ) Odpowiedz Link
doral2 Re: Witam!!! 27.12.13, 21:03 no to cześć zmieniasz majtki częściej niż raz dziennie.... to zboczenie jakieś... znaczy się, że się nadajesz do tej wódki to grzybków marynowanych daj! Odpowiedz Link