beata985 23.12.13, 20:24 w którychs wiadomościach podali, że to znana osoba...nie wiem czy tylko w WA-wie czy ogólnopolska... podpowiedzcie kto to, bo wszędzie tylko literka i nie wpada mi nic do głowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: kierująca spod Rotundy 23.12.13, 20:41 Nie mam pojecia, ale ómarłam ze smiechu z powodu linii obrony. Pan adwokat chyba anorektyczki nie widział, jezeli probuje wmowic sądowi, ze 50 kg przy 171 to anoreksja. Zwłaszcza, ze pani wyglada szczupło, ale bez przesady. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kierująca spod Rotundy 23.12.13, 20:57 Znana z tego ze juz 3 raz po pijaku w tym roku ja zlapali Odpowiedz Link
beata985 Re: kierująca spod Rotundy 23.12.13, 22:48 asiaiwona_1 napisała: > Znana z tego ze juz 3 raz po pijaku w tym roku ja zlapali serio.... znana z tego , że jest znana...niezłe.. Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: kierująca spod Rotundy 23.12.13, 21:31 Takie oto spekulacje pojawiły się na tvn24 Ale czy to prawda, to nie mam zielonego pojęcia. Przypuszczam, że spora ilosć osób chciałoby poznać dokładną tożsamośc tej pani. Swoją drogą stawiam na to, że jej się upiecze albo "poniesie" jakąś najniższą możliwą karę, śmiechu wartą. ~Geralt To jest, jesli wierzyc informaciom podawanym na roznych portalach radca prawny i wlasciciel firmy prawniczej. Zaznaczam, ze nie wiem czy to jest prawda: www.goldenline.pl/izabela-chmielewska8/ Ale to by nawet pasowalo, ze czuje sie bezkarna i to jeszcze jest mega chamska. Ja bym ja wsadzil do aresztu. JakubW357 Działają profesjonalnie stronka usunięta >>sprytnie ale internauci byli szybsi brawo intrernauci. ~alejaja hehe, na szczęście Google ma Webcache. INTERNET NIE WYBACZA a najlepsze jest to że e Polsce jest jedna radca prawny o takim imieniu i nazwisku. Widzieliście oświadczenie kancelarii? Strona firmy jeszcze nie zaktualizowana www.promis-lex.pl/partnerzy/ a najlepsze jest to że e Polsce jest jedna radca prawny o takim imieniu i nazwisku. Widzieliście oświadczenie kancelarii? ~ufoludek Geralt ~Geralt To jest, jesli wierzyc informaciom podawanym na roznych portalach radca prawny i wlasciciel firmy prawniczej. Zaznaczam, ze nie wiem czy to jest prawda: www.goldenline.pl/izabela-chmielewska8/ Ale to by nawet pasowalo, ze czuje sie bezkarna i to jeszcze jest mega chamska. Ja bym ja wsadzil do aresztu. Uwazaj z takimi przypuszczeniami, bo jesli sie mylisz, mozesz komus bezpodstawnie zaszkodzic. Sam tez ja typowalem, ale ta p..da z sali sadowej ma troche zjechana cere i niezbyt pasuje do Twojego typu. Aczkolwiek reszta mialaby sens. Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: kierująca spod Rotundy 26.12.13, 16:38 Minister sprawiedliwości puścił plotę, że ta baba to radczyni prawna Izabela Chmielewska z Łodzi no i "się porobiło": niezalezna.pl/49934-kompromitacja-ministra-mecenas-izabela-chmielewska-zada-sprostowania?fb_action_ids=1432340590329466&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map238115639697061]&action_type_map%22og.likes%22]&action_ref_map] Odpowiedz Link
melancho_lia Re: kierująca spod Rotundy 26.12.13, 18:34 Z tego co ja słyszałam ta laska jest "tylko" żoną jakiegoś radcy. A ta I.C z Łodzi to tylko zbieżność nazwisk. Odpowiedz Link