e.logan 26.01.10, 10:06 Mam dosc!!ZAwsze sadzilam ze lubie zime. Ale tej mam juz dosc. ciagle zimno i zimno..No ile mozna ?A ma tak byc co najmniej jeszcze z mc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: mam dosc.. 26.01.10, 10:11 tez mam dość, bo zima może i jest piękna, ale w górach, w lesie, gdzieś tam, a nie w mieście, jak trzeba zakupy porobić, normalnie zyć. Ja chcę już lataaaaaaa Odpowiedz Link
medussa7 Re: mam dosc.. 26.01.10, 10:16 Dosć to ja też mam. ale zobacz ile plusow: Mój codziennie o szóstej znika do roboty. Dzisiaj o ósmej zaciągał sąsiada, bo mu auto nie odpaliło, potem sąsiad z radosci podpinał kable do mojego auta bo nie odpaliło. Mój odwiózł mnie i Młodego do przedszkola. Pożegnaliśmy się czule i od razu miły dzień W łóżku śpimy przytuleni na maksa, bo cieplej Starsze dziecie nie znika z chaty , bo jej się wychodzić nie chce W chacie posprzątane , bo mi się też nie chce wychodzić Wypisywać jeszcze? Odpowiedz Link
tabakierka2 medussa 26.01.10, 10:21 ja tak poza tematem, odnośnie tych sałatek Ty dostałaś jakiś cynk, że będzie 'wyżerka'? co mam przynieść? Odpowiedz Link
aniazm Re: mam dosc.. 26.01.10, 10:12 e tam! ciesz się - mróz wybije wirusy i komary i inne cholerstwa Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: mam dosc.. 26.01.10, 10:19 aniazm napisała: > e tam! ciesz się - mróz wybije wirusy i komary i inne cholerstwa własnie nie! wczoraj w Wiadomościach(Faktach?) mówili, że właśnie niczego mróz nie wybija, bo komary i inne dziadostwo wie jaka będzie zima się zagrzebuje głebiej lub mniej głęboko. A kobitka od wirusów mówiła, że dla wirusa grypy najlepsza jest taka niska temp. i wcale go nie zabija, a w Labo przechowują go w -70C więc niestety nici z tego Niemniej ja też chciałabym już wiosnę! Odpowiedz Link
ez-aw Re: mam dosc.. 26.01.10, 10:17 Mogę Cie pocieszyć (i wszystkich innych, którzy mają dość mrozów), ze jeszcze tylko dwa dni Przynajmniej wg WP A oto pogoda - proszę popatrzeć na temp w czwartek i piątek. pogoda.wp.pl/date,2010.01.28,mswitch,0,polska.html Poprawiłam nastrój? Odpowiedz Link
beata985 Re: mam dosc.. 26.01.10, 10:18 nie narzekaj. Zima to zima i maszych warunkach trwa 3m-ce pomyśl że mogło dotknąć Cie dużo gorzej-pomyśl o tych bez prądu 2 tydzień, albo tych co muszą się ewakuować bo rzeka wylewa.... Odpowiedz Link
olinka20 Logan 26.01.10, 10:25 Przytulam bardzo ciepło i powiem jedno- będzie lepiej! Już niedługo. Wierzę w to gorąco i nie dam sobie tej wiary odebrac! Odpowiedz Link
medussa7 Re: Logan 26.01.10, 16:05 Ja mam na to receptę: winko, ciepły facet albo rozgadany babski wieczór. I fil jeszcze fajny np. Viki Cristina Barcelona Albo tak jak dzis: leżę sobie pod kocykiem, laptopik grzeje mi kolanka, a w tv muzyczka. Kalafiorki gorące, świeczka się pali. ŻYĆ NIE UMIERAĆ Odpowiedz Link