haja197222 27.01.10, 10:40 Chce wam się bobra golic w takie mrozy ? Ja chyba poczekam na ocieplenie Zawsze w gaciach cieplej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandziola Re: Chce wam się ... 27.01.10, 10:43 Ja tam nie golę nawet w upały - na plaze podgalam. Za to nogi gole teraz raz na 2 tyg - chyba, ze idę do gina ..(jak Exo) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 10:50 Po 1. Nigdy nie golę na zero Po 2 - nie podgalam teraz tak często, bo mi się nie chce, nóg też mi się nie chce (wiem, że powinnam, na wyopadek złamania nogi konieczności pokazania jej do zagipsowania. Ale z drugiej strony pomyślcie jak będzie wyglądała noga przy ściąganiu gipsu - zarośnięta na amen więc chyba lepiej w zimie niż w upalne lato i wracasz w mini z jedną nogą jak sarenka a z drugą gładką) Po 3 - muszę w końcu ogolić się, bo do gina się wybieram. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Chce wam się ... 27.01.10, 10:48 mnie tez sie chce. Bóbr sam sie dopomina depilacji. Jak za długie włoski, to zaraz swędzi, drapie, kłuje.. nie lubie Odpowiedz Link
exotique Re: Chce wam się ... 27.01.10, 10:49 no ja tak jak mandziola heheheh dzisiaj albo jutro pomecze bobera. depilatorem. ale ja z domu nie wylaze- tyle co do nagrzanego auta, wiedz bober bezpieczny Odpowiedz Link
haja197222 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 10:56 Nogi to ja traktuję depilatorem i owszem ... Ale bobera to bym się nie odważyła, ała, to boli ... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Chce wam się ... 27.01.10, 10:53 chce się do gina mi przychodzi teraz częściej łazić na basen łażę no i lubie taką wygoloną Odpowiedz Link
inn-ka Re: Chce wam się ... 27.01.10, 14:21 Hehehe, Ty też ciężarna, dobrze pamiętam? Ja za niedługo rodzę, z jednej strony mam schizę że wpadnę na porodówkę jak dzik, z drugiej ciężko się depilować z taaaaakim brzuchem Odpowiedz Link
joanna266 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 11:22 w ziemie tylko ud nie goleale włosy mam tam jasne i rzadkie wiec dramatu nie ma.natomiast zarosnietego bobrzaka sobie nie wyobrazam.jakos lubie jak mnie wyglad mojej cipki erotycznie nastraja Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Chce wam się ... 27.01.10, 13:20 mój jest taki skrócony, ale to dlatego, że w piatek byłam u gina Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Chce wam się ... 27.01.10, 13:23 haja197222 napisała: > Chce wam się bobra golic w takie mrozy ? > Ja chyba poczekam na ocieplenie > Zawsze w gaciach cieplej O FU! I to subtelna kobieta takie słowa mowi ?! - ) Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 13:23 nieeeeeee nic mi się nie chce depilować w taką pogodę... chodzę jak sarna Odpowiedz Link
mearuless Re: Chce wam się ... 27.01.10, 13:25 tak! golisz bobra zeby byl sexi a pozniej naciagasz barchanowe reformy i jest cieplutko błechehce.... Odpowiedz Link
stokrotka-23 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 14:01 chciać może i nie chce, ale inaczej mi źle Odpowiedz Link
pola.cocci Re: Chce wam się ... 27.01.10, 14:23 Mi sie chce bardziej niz nogi depilowac, nie lubie miec zarosnietego bobra, a nogi w zime mi nie przeszkadzaja Odpowiedz Link
e-kosmitka Re: Chce wam się ... 27.01.10, 14:35 haha dobre bobra golę, bo mąż lubi i ja też się lepiej czuję , ale nóg golić to mi się nie chce, za tydz idziemy na bal karnawałowy, a dziś w nocy śniło mi się, że mam piękną sukienkę do kolan, a nogi zarośnięte FUJJJ dziś wieczorna depilacja Odpowiedz Link
balbina.x Re: Chce wam się ... 27.01.10, 16:03 Golę się dla własnej wygody i przyjemności, więc tak, chce mi się. Codziennie, bez względu na pogodę, wizyty u lekarza, czy inne farmazony Odpowiedz Link
aguacate Re: Chce wam się ... 27.01.10, 17:04 to ja sie pytam: JAKIEGO ty masz bobra, ze cie grzeje???? Odpowiedz Link
marina0706 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 18:34 hehh aguacate polałam sie ze śmiechu hehehheheh. widac ma bobra z mega kitą mnie tez sie zbytnio nie chce teraz golic wiec tak około raz na tydzien a szybko mi nie rosną ani na nogach ani na grazi Odpowiedz Link
deela Re: Chce wam się ... 27.01.10, 17:17 ja tam gole dwa razy w tyg bez wzgledu na pore roku takoz i nogi pachy co drugi dzien Odpowiedz Link
zocha16 Re: Chce wam się ... 27.01.10, 18:42 ja golę bobra i nogi i pachy co drugi dzień, nie zależnie od pogody, tak już jestem przyzwyczajona. Nie cierpię być zarośnięta, ba, nawet sobie tego nie wyobrażam. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Chce wam się ... 27.01.10, 19:12 Nie golimy, opalamy nad gazem Zawsze to cieplej! Odpowiedz Link
bswm Re: Chce wam się ... 27.01.10, 19:20 zocha16 napisała: > ja golę bobra i nogi i pachy co drugi dzień, nie zależnie od pogody, O, ja dokładnie tak samo Odpowiedz Link
bswm Re: Chce wam się ... 27.01.10, 19:17 Chce się, lubię mieć ładnie wygolonego, i dla M. i dla siebie. Czy zima czy lato - mam podgrzewane siedzenie w aucie Odpowiedz Link
arallia Re: Chce wam się ... 28.01.10, 00:34 Nie chce. Wracam do natury Ona wie lepiej, co dla mnie lepsze Odpowiedz Link
prigi Re: Chce wam się ... 28.01.10, 06:52 golę raz na jakiś czas. aktualnie podgolona ale pytanie mam: co do licha robić, aby tak nie swędziało, gdy odrastają włoski następnego dnia? i nie chcę słyszeć odpowiedzi- golić codziennie Odpowiedz Link
inn-ka Re: Chce wam się ... 28.01.10, 21:34 Używaj kremu do depilacji zamiast maszynki. Po nim włosy odrastają tępe Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Chce wam się ... 28.01.10, 21:20 haja197222 napisała: > Chce wam się bobra golic w takie mrozy ? > Ja chyba poczekam na ocieplenie > Zawsze w gaciach cieplej Tzn. ty jesteś jedną z tych, co to mąż grzebykiem musi rozczesywać co by się do "jadźki" dokopać... Współczuję, twojemu facetowi oczywiście. No chyba , ze go nie masz. W sumie nie zdziwiło by mnie to, bobra golić należy bez względu na pogodę-takie prawo czystości i schludności. Ale Ty chyba lubisz extreme, półgodzinne szukanie waginy.... w gąszczu. Odpowiedz Link