bluemadlen-1 30.01.10, 15:17 1 herbatka , wypiłam ok. 13 w celu? mam zaparcia, i co ?? i byłam w msc. gdzie królowie zasiadali i nie przeczyściło mnie.Walnąć drugą czy tamta jeszcze nie zadziałała??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkk74 Re: figura... 30.01.10, 15:18 jedna cię nie przeczyści... wypij ciurkiem 3-4 to będzie efekt Odpowiedz Link
tysia77 Re: figura... 30.01.10, 15:20 Wydaje mi się,że musisz jeszcze poczekać.Ja piłam wieczorem a dopiero rano szłam do kibelka. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: figura... 30.01.10, 15:23 tysia , a bardzo przeczyszcza?? czy spokojnie? Odpowiedz Link
elske Re: figura... 30.01.10, 15:30 Kup sobie po jednej, małej paczce: * papryka słodka *kolendra *gorczyca *kminek *kurkuma *pieprz czarny (1/2 opakowania) *bazylia *lubczyk *majeranek *cebula *czosnek To co jest w ziarenkach zmiel w młynku, wszystkie przyprawy wymieszaj w słoiku.Możesz posypac tym ziemniaki, dodac do sosu, do miesa, posypac kanapki.Przyprawa ma fajny smak a do tego wspomaga trawienie i odchudzanie .I reguluje przemiane materii (sprawdzione). Odpowiedz Link
fajny.brunio1 Re: figura... 30.01.10, 17:04 ja piłam figurę z senesem,piłam wieczorem i rano leciałam do kibelka.Po porannej wizycie w toalecie na cały dzień spokój.Piłam jedną szklankę naparu z dwóch torebek. Odpowiedz Link
lidia341 Re: figura... 30.01.10, 18:57 Zalezy jaka herbatka. Bo ja znam taką, która działa po 6-10 godzinach dopiero. Odpowiedz Link
mamolka1 Opowiem Ci moją historię :D 30.01.10, 17:23 Będąc młodym dziewczęciem postanowiłam się wspomóc figurą. Jako, że ja niecierpliwa zapodałam sobie dawkę podwójną, wieczorkiem znów i rano w sobotę też... W sobotę sędziowałam zawody wędkarskie seniorów - znaczy sami dorośli faceci. Był listopad, zbiornik to zalew elektrowni - znaczy to że brzeg to same płyty betonowe. Najbliższe, ogołocone z liści krzaki jakieś 800 metrów dalej... Nigdy nie zasuwałam tak szybko z zaciśniętymi pośladkami i paniką w oczach jak wtedy Zdążyłam.... Teraz się z tego śmieję jak opętana, wtedy miałam łzy w oczach. Odpowiedz Link
doral2 Re: Opowiem Ci moją historię :D 30.01.10, 17:31 działa po 6-8 godzinach, więc daj sobie na wstrzymanie, chyba ze chcesz spędzić pół dnia na tronie... Odpowiedz Link