deela 30.01.10, 20:48 poszła na maila gazetowego instrukcja o która mnie prosilaś rano Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: babowa! 30.01.10, 23:52 oki, dzieki ja juz niby sama podochodziłam co i jak ale mi sie kurka nie wysyła tylko jako tło czarne nic, bede twoja metoda robic dzieki , buuuuuziak) Odpowiedz Link
deela Re: babowa! 30.01.10, 23:59 probowalas zrobic zwykly zrzut z ekranu a to sie tak niestety nie da Odpowiedz Link
babowa Re: babowa! 31.01.10, 00:11 deelaku, ale ja na gazecie nic nie mam ??/ obleciałam wsie poczty i nic wez ty jescze raz wysli, co? i , kochana, raz zrobiłam zrzut ale nie tylko nawet sobie cos sciagnełam i MAM fote w swoich dokumentach ale jak chce przesłac komus to jest znowu czarne tło taka zagwozdka, czemu tak? Odpowiedz Link
deela Re: babowa! 31.01.10, 00:37 hmmm a daj inna skrzynke bo ostatnio tez cos wyslalam komus na gazetowego i nie doszlo Odpowiedz Link
babowa Re: babowa! 31.01.10, 11:40 dreezza@gmail.com- prosze deela a ja pytania mam, bo tak: sciagnełam winsnapa i wszystko pieknie szlo, pozapisywałam sobie i cud, miod i orzeszki ale jak powysyłałam to sie okazało ze sa czarnr tła i faktycznie , nawet w moich zapisach obraz mi zginał-dlaczego? no to wziełam, zgodnie z porada,sciagnełam VLC media player i tam znowu nie moge skorzystac z funkcji -obraz, no czemu tak ,co? Odpowiedz Link
babowa Re: babowa! 31.01.10, 14:08 szanowna pani deelo po mojemu tez sie juz dało jakos poszło i dzieki za kołyske, ponoc juz jedzie Odpowiedz Link