the_dzidka 06.10.03, 12:02 Niech mnie ktoś przytuli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Ale marny dzień :-( 06.10.03, 13:07 the_dzidka napisała: A co się dzieje? U nas gł. zimno i wilgotno. > Niech mnie ktoś przytuli... Nie ma sprawy, ale daleeeeko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ale marny dzień :-( 06.10.03, 13:20 > A co się dzieje? U nas gł. zimno i wilgotno. Służbowo rozwściecza mnie olewactwo i niekompetencja ludzi, prywatnie doprowadza do rozpaczy ich bezmyślność, głupota, chamstwo i brak dobrej woli. > Nie ma sprawy, ale daleeeeko. ;) Nie to nie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ale marny dzień :-( 06.10.03, 13:26 the_dzidka napisała: > Służbowo rozwściecza mnie olewactwo i niekompetencja ludzi, prywatnie > doprowadza do rozpaczy ich bezmyślność, głupota, chamstwo i brak dobrej woli. bu.. To kiepsko. > > Nie ma sprawy, ale daleeeeko. ;) > > Nie to nie :-( Wiesz, takich do przytulenia to więcej, a ja dziś muszę z cholerną kurtką jeszcze do sklepu jechać. Znaczy wymienić muszę, bo bubla trafiłem z zaszytą kieszenią. Nie cierpię zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Nikt inny się nie kwapi?... :-( 06.10.03, 13:38 No trudno, jak nikt nie chce, to ja sobie idę zakopać się do nory. Dzidka Wlokąca się z Podkulonym Ogonkiem Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nikt inny się nie kwapi?... :-( 06.10.03, 14:46 the_dzidka napisała: > No trudno, jak nikt nie chce, to ja sobie idę zakopać się do nory. Ja: a) miałam spotkanie w sprawie wiadomej strony b) zgadnij, co liczę... :-# Bu. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nikt inny się nie kwapi?... :-( 06.10.03, 14:56 the_kami napisała: > b) zgadnij, co liczę... :-# ROTFLMAO! Odpowiedz Link Zgłoś