asiaiwona_1 01.02.10, 22:03 Maleństwa moje śpią. Duże maleństwo szlaja się po świecie. Ja idę siusiu. Ps. Przyznaję, nudzi mi się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: deżawi :D 01.02.10, 22:07 asiowa ja to jednak wolę twoje streszczenia nie podrabiaj lidki, jedna nam styknie Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: deżawi :D 01.02.10, 22:13 ehh, moja przed chwilą się obudziła. Siku byłam 10 minut temu Odpowiedz Link
kowalowa Re: deżawi :D 01.02.10, 22:24 moje jedno młodsze śpi; drugie i trzecie( pożyczone na ferie) jeszcze się bawią w piżamach...może sprawdze w co? mam nadzieję ze nie w doktora a siku mi sie chce ale iść mi się nie chce...po drodze pranie "stoi" do powieszenia..... Odpowiedz Link
mathiola Re: deżawi :D 01.02.10, 22:40 a moje małe maleństwa śpią też, większe maleństwo nie mam pojęcia, ale dzwonił dawno temu z pchłami i karaluchami, więc ufam, że też już śpi, najstarsze maleństwo błądzi gdzieś między pracą a powrotem do domu (kontrolowane). Ja wzięłam prysznic i idę spać. Dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki a żyrafy do szafy a pingwiny w maliny Odpowiedz Link
pulcino3 Re: deżawi :D 01.02.10, 23:16 Dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy a > szczypawki pod zabawki a żyrafy do szafy a pingwiny w maliny tego nie znałam, a początek muszę mówić mojemu maleństwu 11 l przed zaśnięciem Odpowiedz Link
mathiola Re: deżawi :D 02.02.10, 09:34 > tego nie znałam, a początek muszę mówić mojemu maleństwu 11 l przed zaśnięciem Bo to nasze autorskie Było tego więcej, ale stopniowo się zredukowało bogu dzięki, bo okropnie długo się żegnaliśmy Moje maleństwo prawie 8 l. nawet jeśli jestem na imprezie, dzwoni do mnie z karaluchami o 21 Odpowiedz Link
bernimy Math 02.02.10, 09:58 Ty tak młoda masz 8 letnie "Maleństwo"???? A jednak mnie potrafisz zszokować Kojarzyłam Cię jakoś z bardziej plątającymi się przy nogach maluchami Odpowiedz Link
mathiola Bern 02.02.10, 10:03 To chyba niedokładnie czytujesz moje wypociny. Bo między maluchami co jakiś czas przewija się starszak. I ten starszak kiedyś miał 5 lat a za 4 m-ce już 8 skończy A ja jestem taka młoda jak Chrystus który pośmiertnie po ziemi się błąkał Odpowiedz Link
bernimy Re: Bern 02.02.10, 10:18 No teraz sobie przypominam "wypociny" o zgubionym tornistrze, ale widocznie mi rozstrzepanie kojarzy się bardziej z młodymi niż z takimi staruchami jak Ty Odpowiedz Link
mathiola Re: Bern 02.02.10, 10:24 > widocznie mi rozstrzepanie kojarzy się bardziej z młodymi niż z > takimi staruchami jak Ty ja myślę, że to nieuleczalne i dożywotnie. I trudno Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: deżawi :D 02.02.10, 09:16 a moje najmalusieńsze maleństwo obudziło się o 7:21 Odpowiedz Link
bernimy Re: deżawi :D 02.02.10, 09:20 A moje teraz już zjadło kaszkę (zaraz się dopytam jaki smak ) i kanapkę. Zaraz dodam więcej szczegółów Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: deżawi :D 02.02.10, 09:34 haja197222 napisała: > A ja znowu muszę siusiu W cionży ty czy co?? Odpowiedz Link