olinka20 14.02.10, 15:08 Fajny był? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2159145,2,1,018.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowel1 Re: Tak zaczynałam zycie z kołkiem:) 14.02.10, 15:36 Cudo po prostu Skąd taką pięknotę wzięlaś? Odpowiedz Link
olinka20 Nowel 14.02.10, 15:40 Ech to długa historia, pies szukany na szybko żeby serce pocieszyć po stracie staruszka 16letniego, ktos znał kogoś itd. wyciągnięty z koszamrnych warunków, zapchlony ze zlamanym ogonkiem... Szkoda słow. Ale wyrósł na pięknego i czasem madrego psiaka. Więcej zdjęć w mojej galerii. Odpowiedz Link
amoreska Re: Tak zaczynałam zycie z kołkiem:) 14.02.10, 15:36 Fajny! Przypomina mi (nie wiem, dlaczego) Pankracego z "Piątku z Pankracym" . Odpowiedz Link
moonshana Re: Tak zaczynałam zycie z kołkiem:) 15.02.10, 09:47 Olinka, ty kłamczucho!!! chodzisz i kłamiesz, siedzisz i kłamiesz, leżysz i kłamiesz! jak śpisz to pewnie też kłamiesz! Ty wcale nie masz odsmyczowego zapalenia mózgu!!! Ty masz odsmyczowe zapalenie wszystkiego a mój pies ostatnio głaszcze się sam, jak kot. siada obok mnie i ociera łeb o moją nogę, rękę czy co tam jest dostępne Odpowiedz Link
olinka20 Moon:) 15.02.10, 18:36 Normlnie mnie rozgryzłas, no co ja poradze, ze ten kołek taki fajny jest? A ty kup lepsze okulary, bo to moze kot a nie pies jednak, a ty tyle lat w nieświadomości żyłas Odpowiedz Link