agusia79-dwa 16.02.10, 22:01 nudzi mi się- wczoraj obejrzałam Mamma Mia. ps. Może wiecie dlaczego nie ma kolejnego odcinka DH? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: polećcie jakiś film // DH 16.02.10, 22:04 Tylko co Cię interesuje ? Ja przedwczoraj oglądałam Buntownik z Wyboru, ale to nie jest nowość, więc pewnie oglądałaś choć polecam gorąco, a jeszcze bardziej w tym temacie Piękny Umysł - obydwa cudowne według moich kryteriów Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: polećcie jakiś film // DH 16.02.10, 22:07 oglądałam oba a obejrzałabym coś lekkiego, łatwego i nieskłaniającego do myślenia Odpowiedz Link
deela Re: polećcie jakiś film // DH 16.02.10, 22:07 ja mam filmy w swojej wizytowce a co do DH to nie wiem moze przez olimpiade? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: polećcie jakiś film // DH 16.02.10, 22:09 Seriali nie ma bo olimpiada jest. It's Complicated sobie oglądnij. Albo The Blind Side. Odpowiedz Link
doral2 Re: polećcie jakiś film // DH 16.02.10, 22:13 zamiast gapić się w pudło, wole mjuzika posłuchać... takiego klimatycznego. właśnie sobie wspominam muzycznie ostatnią wycieczkę do ciepłych krajów... eeeehhhhhh, jakie to piękne Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: polećcie jakiś film // DH 17.02.10, 08:21 obejrzałam Film z Meryl Streep- to skomplikowane. Fajny był, taki jakiego było mi potrzeba. Dzięki aniuta Odpowiedz Link
aniuta75 Agusia 17.02.10, 09:30 Oglądnij jeszcze The Blind Side. Naprawdę polecam, film na faktach, bardzo wzruszający. No i Sandra Bullock zgrała tam niesamowicie . Odpowiedz Link
figrut Re: polećcie jakiś film // DH 16.02.10, 22:41 Marzyciela oglądałaś ? Dobry jest i lekki. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: polećcie jakiś film // DH 17.02.10, 08:02 "He was so quiet man" Slumdoga pewnie widziałaś "KAc vegas" ze względu na tytuł nigdy bym tego filmu nie wzięła, bo wydawało mi sie, ze to durnowata komedia, ale obejrzałam i jest super Odpowiedz Link
joanna266 ale kac vegas 17.02.10, 08:28 jest durnowaty ale w swojej durnowatosci pieknymnie tez bardzo sie podobał.a autorce jak jeszcze nie widziała ze starszych polecam'gran torino"z mlodszych "bękarty wojny". Odpowiedz Link
next_exit Re: polećcie jakiś film // DH 17.02.10, 12:07 nie ma DH, bo jest przerwa, jak to w amerykańskiej telewizji, i wcale nie musi być ku temu specjalnego powodu nastepny odcinek będzie 21 lutego. Odpowiedz Link
moonshana Re: polećcie jakiś film // DH 17.02.10, 14:20 ma być lekki? nie wymagający myślenia? to sobie "Oldboya" obejrzyj?) ani on lekki a i pomyśleć trzeba. męcz się! Odpowiedz Link