asiaiwona_1 18.02.10, 10:52 No, oprócz pierdolnika w tle czy wy też widzicie podkręcone do góry rzęsy, czy ja sobie to tylko wmawiam ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:54 A co tam rzęsy przy całym obrazie Kudłatka?????????????????????? Ona jest cudowna Takie fajne zadowolone z życia bobo Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:55 bern - dla mnie rzęsy to ważna sprawa. Ja mam ch...owe. A Agatka ma też długie no i jakby Kudłatek też miał i jeszcze zakręcone to byłabym happy Odpowiedz Link
joanna266 nie ma... 18.02.10, 10:59 ch.jowych rzes.moga byc tylko powietrzne albo jak kto woli powiekowe.łoniaki moga byc ch.jowe Odpowiedz Link
joanna266 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:55 zdecydowanie podkrecone mazalotka bedzie nie potrzebna .tylko dobry tusz i juz Odpowiedz Link
moonshana Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:55 no ma podkręcone. co się dziecka czepiasz? zazdraszczasz córce, czy co? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:57 oczywiście, że zazdraszczam Odpowiedz Link
moonshana Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:57 aaaaa, i nie chcę krakać ale ze zdjęć wynika że to niezły łobuziak będzie. taki ma błysk w oku i uśmiech Odpowiedz Link
ceres9 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:57 no piekna jest,piekna;]]] po mamusi chyba;p Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:58 No zajebiaszcza jest poprostu Odpowiedz Link
mearuless Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:59 no naprawde ladne dziecko, nie wiem po kim... moze po ojcu- obstawiam ojca, bo matke widzialam... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:01 ty mea to zawsze potrafisz na duchu podnieść Ale nie martw się - twoja Ewcia też ładniutka, więc też pewnie do ojca podobna Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 10:59 łobuziak już jest a i jeszcze wczoraj zanabyłąm drogą kupna o takie buciki do raczkowania Odpowiedz Link
asiaiwona_1 a dołeczek w prawym policzku 18.02.10, 10:59 też widzicie, czy to cień tak padł? Plisssssss powiedzcie, że go widzicie Odpowiedz Link
pulcino3 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 12:53 zakupymamy.pl/ostrzezenie-przed-bucikami-do-raczkowania-clark/ Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 13:00 pulcino3 napisała: > zakupymamy.pl/ostrzezenie-przed-bucikami-do-raczkowania-clark/ yyyyyyyyy????? To co ja mam teraz zrobić?????? Oddać? Mają obowiązek przyjąć? To już wiem dlaczego były przecenione o 50% Odpowiedz Link
loolipop Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 13:43 śliczny ło buziak fajne te butki, zaraz zerkne moze dla chłopca cos upatrze Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 13:50 pewnie znajdziesz bo mi wczoraj pani w sklepie coś w brązie pokazywała. Ale sprawdz model czy nie jest w tych z artykułu zalinkowanego przez pulcino. Odpowiedz Link
moonshana Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:00 eeee tam, po mamusi.) po Maglu ona taka piękna!!!! ps. a teraz asiaiwona mnie palnie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:02 mówisz, że to wpływ magla? Oj to mężowi powiem, bo narzeka, że za długo tu siedzę. No ale co - jak chce mieć ciuchy wymaglowane to niech siedzi cicho, nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:00 Ty się przyznaj od razu, że zalotką specjalnie do zdjęcia jej podkręciłaś . Odpowiedz Link
freederike Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:04 nie wmawiasz, córa ma ładnie wywinięte rzęsy, może nie jak Cichopek, ale jednak. Ja też mam fioła na tym punkcie, moja starsza córka ma rzęsy bardzo gęste, ale proste i krótkie, młoda za to jasne, ale długie i wywinięte i te mi się bardziej podobają. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:05 Noo rzęsy podkrecone i dołeczek jest!! Cudna ta Lenka! a tak ot, to powiedzcie mi dlaczego wszystkie małe dzieci na zdjęciach mają zółte nosy? Mój chyba na kazdej focie ma zolty nos, Lenka widze tez, a jak oglądam zdjecia znajomych dzieci to to samo Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:07 zuzu - może od marchewki z obiadków pofarbowane Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:05 Strasznie szybko Młoda dorośleje i przy okazji ładnieje. Rzęski są i zakręcone do góry. Odpowiedz Link
bernimy a ja mam pomysł 18.02.10, 11:10 skoro Ona ma tak cudną mordkę (bo ma!) to namów Ją na focha i będziesz miała niepowtarzalnego dla mnie focha Co do rzęs, bez przesady, ale tusze są cudownym rozwiązaniem Pisze do Ciebie, nie do Kudłatka! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:13 bern - ja już tyle tuszy próbowałam i nigdy nie miałam takich podkręconych. A Cichopek ma zajebiste - myślicie, że sztuczne? A Kudłatek jeszcze nie umie fochować. CHoć czekaj, czasami robi taką minę obrażoną. Jak mi się uda to sfotografuję ALe mam jeszcze w zanadrzu ze 2 nowe fochy dla Ciebie Bern Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:27 Cichopek zawsze takie miała. Parę lat temu posiadała też równie bujne i lekko podkręcające się brwi. Odpowiedz Link
freederike Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:31 prawda, a co rzęs pani Cichopek, same w sobie są ładne, ale mi jakoś nie współgrają z całą facjatą i schowanymi powiekami, nadaje to jej twarzy taki nieco infantylny wayraz, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link
bernimy Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:27 To postaram się jak najszybciej zasłużyć na te fochiiiii Asiowa, ja mam typowe rzęsy, bez szaleństw, ale nie uwierzysz ile razy słyszę komplemety od kumpli "ale masz niesamowite rzęsy". To na 100% te tusze. Zresztą tak odpowiadam, dzięki ale to tylko tusz. Tusz zazwyczaj używam Rimmela, bo najlepiej mi schodzi, bez rozmazywania po całej twarzy. Ostatni zaszalałam na Max Factor Efekt sztucznych rzęs, ale szczerze mam wrażenie, że gorszy od tych za 1/3 ceny. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:34 śliczna ta Lenka...szczęśliwe dziecko po prostu! rzęsy...noooo...maaaaaaa....chyba Odpowiedz Link
mama_vinca Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:47 O kurka! to dopiero sa rzesiska Cudne! Ile ma malutka? Odpowiedz Link
pulcino3 Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 11:50 teraz ma 10 miesięcy fotka była robiona jakiś miesiąc- półtorej temu Odpowiedz Link
arachnela Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 12:06 Ej to nie fer dawać zdjęcie dziecka z doklejonymi rzęsami A to mój Młody: Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 13:16 to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mieć taaaaaaaaaaaaaaaaakie rzęsy. Odpowiedz Link
bernimy Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 13:21 To jest zwykłe marnotrawstwo aby facet miał taaaakie rzęsy Odpowiedz Link
doral2 Re: a ja mam pomysł 18.02.10, 16:41 bernimy napisała: > To jest zwykłe marnotrawstwo aby facet miał taaaakie rzęsy .." zgadzam się w całej rozciągłości!! Odpowiedz Link
figrut Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:36 Kurde, nie widzę podkręconych rzęs. Widzę cudne, rozkoszne dziecko przy którego uśmiechu żadne rzęsy nie są ważne. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:52 asiowa ty jej bucików do raczkowania nie kupuj tylko skarpety z abs buty kupisz jak zacznie chodzic serio pisze,po cholere stope wczesniej meczyc. pulcio ale rzesiska!myslaklam wpierw patrzac ze doklejone he hehe Odpowiedz Link
totorotot Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 11:57 oj AsiaIwona, ja chyba przyjade i Ci to cudo zabiore, takie sliczne Przydalabymi sie druga corcia taka ladna Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 12:01 pulcino - i co się wcinasz w mój wątek z taaaaaakimi rzęsami. Nie lubię cię Odpowiedz Link
mamolka1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 12:33 mój Brun ma takie śliczna jest Kudłatka - mnie się jej bródka strasznie podoba Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 12:35 mamolka1 napisała: > > śliczna jest Kudłatka - mnie się jej bródka strasznie podoba Bródkę ma po mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pulcino3 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 12:37 kudłatka ma delikatne dziewczęce rysy jest przesłodka, moja to taka wieśniara od pługa oderwana, ale tez przesłodka ;p Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 12:42 z takimi rzęsami nie można być wieśniarą od pługa oderwaną. Z takimi rzęsami to jest się królewną czekającą na księcia na rumaku (ale nie tym od dlani) Odpowiedz Link
ciociacesia sliczna bo podobna do mojej 18.02.10, 12:46 kurcze jak ja bym chciala miec z kim miec takie drugie ale całusna jest. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 13:27 Ach..bobaski macie piekneeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link
mamamira Re: czy wy też widzicie to co ja? 18.02.10, 13:35 Śliczne dziecię a rzęsy ma podkręcone Odpowiedz Link