mearuless 18.02.10, 17:13 gdy widzicie calujacych sie mezczyzn? zazdroszcze im... ale musza sie kochac... fuj ohyda.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: co myslicie 18.02.10, 17:14 nie podoba mi się to - jakieś to takie obleśne. A bywałam swego czasu w gejowskim klubie na Skrze bodajże - czy jakoś tak... Odpowiedz Link
doral2 Re: co myslicie 18.02.10, 17:14 myślę, ze to panowie co to kochają inaczej...i aż mi ich żal. Odpowiedz Link
eyes69 Re: co myslicie 18.02.10, 17:20 Kiedy znajomi geje wymieniaja delikatne czulosci, to w sumie milo mi sie na nich patrzy. Odpowiedz Link
dzidaa Re: co myslicie 18.02.10, 17:23 a co baby są lepsze???? dla mnie choc widok pierwszych rzadszy dla mych oczu ma taki sam wydżwięk co dugich...ich problem, a raczej przyjemność Odpowiedz Link
olinka20 Re: co myslicie 18.02.10, 18:28 Mam to gdzies, ani mnie to ziębi ani grzeje. W ogole nie lubie par wkładających sobie jezyki na ulicy, czy homo czy hetero. Ale ja podobno dziwna jestem. Odpowiedz Link
jkk74 Re: co myslicie 18.02.10, 19:24 olinka mam tak samo... nieważne czy facet z babką, czy dwaj faceci czy dwie kobiety... nie lubię obśliniających się publicznie par... trzymanie za ręce, obejmowanie itp delikatne czułości są ok... ale niemalże uprawianie seksu wśród ludzi mnie odrzuca... w kwestii pytania głównego... widok tulących się facetów nie jest dla mnie obrzydliwy... Odpowiedz Link
romashka Re: co myslicie 18.02.10, 19:41 Dołaczam do klubu Niekoniecznie Akceptujących Nachalne Badania Migdałków w Miejscach Publicznych. A facet z facetam jakoś mnie nie rażą, ani kobieta z kobietą. Co za różnica? btw., przyznać się która się całowała i inna kobietą? Odpowiedz Link
olinka20 Łe Romashka 18.02.10, 19:53 Jakis czas bodajze Semida prowadziła badania, dziewczyny szczerze wszystko jak na spowiedzi wyznały A swoja droga myślalm, ze tylko mnie brzydzi to wtykanie językow, fajnie ze nie jestem sama Odpowiedz Link
romashka Re: Łe Romashka 18.02.10, 19:58 Łe, to dałam ciała, taki gorący wacik przegapić Odpowiedz Link
ba_warka Re: co myslicie 18.02.10, 21:55 również dołączam a poza tym wyznaję zasadę "żyj i daj żyć innym" Odpowiedz Link
arallia Re: co myslicie 18.02.10, 19:29 Nie widziałam całujących sie facetów. Ale pewnie tak samo by mi się nie podbało, jak nie podobają mi się obśliniające się pary hetero. Odpowiedz Link
bernimy Re: co myslicie 18.02.10, 20:02 No właśnie tylko czy nacisk w pytaniu jest na homoseksualistów czy na ten pocałunek? Bo ja nawet i widok hetero par na ulicy tak dogłębnie się całujących nie do końca znoszę Jeśli chodzi o samych homoseksualistów, to cóż, mam znajomych ale dyskretnych, nigdy nie musiałam patrzeć jak głęboko się całują. I muszę się szczerze przyznać, że kiedyś byłam bardziej tolerancyjna na widoki obściskujących sie homo. Teraz wiem, że nie koniecznie ten model "rodziny" powinien być propagowany Odpowiedz Link
domiel6 Re: co myslicie 18.02.10, 20:18 Ja widzialam raz bedac w autobusie, 2 sie zegnalo czulym pocalunkiem.Bylam bardziej zgorszona tym widokiem niz starsza babka siedzaca obok mnie.Widok calujacych sie kobiet jakos nie jest dla mnie tak obrzydliwy. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: co myslicie 18.02.10, 20:23 Nie widziałam nigdy . Ogólnie nie podoba mi się dogłębne okazywanie sobie uczuć.. Odpowiedz Link
mathiola Re: co myslicie 18.02.10, 20:37 Powiem tak: taki widok w miejscu publicznym zniesmaczyłby mnie zarówno w wykonaniu hetero jak i homo. To jest zachowanie ewidentnie intymne i nie do wystawiania na widok publiczny. W wykonaniu homo oczywiście zniesmaczyłby mnie bardziej - mimo całej mojej tolerancji. Miałam przyjaciele homoseksualistę, dużo mi opowiadał o swoim związku, nie szokowało mnie to, ale pewnie dlatego, że on mówił: wiesz, jestem homo. A nie krzyczał: paaatrzcie wszyscy!! Jestem homo i teraz włożę język w usta swojego chłopaka! Odpowiedz Link
karra-mia Re: co myslicie 18.02.10, 21:44 nie widziałam nigdy normalnie całujących się mężczyzn, za to miałam wątpliwą przyjemność widzenia obleśnie całujących się, pokazujących całemu światu swoją orientację facetów. I szczerze powiem, zę wtedy sobie pomyślałam, że gówno mnie obchodzi z kim on śpi, kogo posuwa i kogo całuje. Ja mojemu mężowi nie wpycham jęzora na środku ulicy po same migdałki i brzydzi mnie to w wykonaniu inncyh osób, więc już by sobie mogli darować z tym pokazywaniem, że homoseksualizm jest cool, trendy i normalny, bo właśnie nienormalnie to pokazują. Kochają kogo kochają i ok. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co myslicie 19.02.10, 12:39 nic. ja nie nooo a skad. ja bym sie dolaczyla... Odpowiedz Link
liquid_luck Re: co myslicie 19.02.10, 12:44 A tam, od razu "fuj ohyda"))) Całkiem fajne chłopaki) Odpowiedz Link