Dodaj do ulubionych

Pani doktor Sanocka

07.10.13, 16:29
Witajcie wiecie czy Pani doktor ginekolog Ija Sanocka przyjmuje prywatnie,ale po za multimedicą w Zielonce? Ma ktoś jakiś adres, kontakt? Jak sprawdza się przy prowadzeniu ciąży, ile kosztuje wizyta i czy w jej ramach robi USG czy trzeba dopłacać? Czy w razie konieczności cc i porodu w szpitalu w Wołominie to ona umawia się z pacjentką i wykonuje cc czy tylko wydaje skierowanie na cc?
Obserwuj wątek
    • delta998 Re: Pani doktor Sanocka 08.10.13, 15:32
      Pani doktor nie przyjmuje w Zielonce. Tylko w Multimedice i jeszcze na NFZ w szpitalu w Wołominie ( jest tam przychodnia). Prowadziła moją ciąże i byłam zadowolona. Wizyta w Multi medice kosztuje 80 zł badanie usg 120. Jeżeli chodzi o cc to myślę, że można się z nią umówić ( ja umawiałam się do zwykłego porodu).
      • polsattvnttv delta998 08.10.13, 16:19
        Witaj, dziekuje za odp. mam kilka pytan czy moge prosic o odpowiedz tutaj lub na priv, podalabym Ci moj adres e-mail? 120 zl to jest koszt usg z wizyta tak? Chcialam zapytac odnosnie porodu z pania doktor, ja mialam przy pierwszym porodzie pewne komplikacje i wolalabym teraz rodzic ze swoim zaufanym lekarzem dlatego szukam, chcialam zapytac szczegoly czy mozna sie z nia umowic na porod ale czy jest to porod wywolywany czy pani doktor przyjezdza na telefon i ile to kosztuje ?
        • delta998 Re: delta998 08.10.13, 16:46
          Nie, 120 samo usg ( koszt w multimedice) i wizyta 80 zl. Można się umówić na poród, wtedy jeśli się zaczyna to się dzwoni do niej, a jeśli chodzi o cc to ustala datę. Dokładnie nie wiem ile kosztuje, ponieważ u mnie skonczyło się na cc i Pani doktor dojechała już po. Więc nic nie płaciłam:) Ale później doglądała mnie. Możesz podać email jeśli masz jakieś pytania jeszcze.
          • polsattvnttv Re: delta998 08.10.13, 22:35
            Proszę napisz do mnie na e-mail: polsattvnttv@wp.pl , chciałabym jeszcze popytac o kilka spraw, dzięki i czekam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka