dzidaa 21.02.10, 18:38 przeszukałam forum i co? znalazłam jedna świnkę która sie nie wkupiła, mea culpa bierzcie i jedzcie i pijcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: zdrastwujtie:P 21.02.10, 18:46 za jedzenie sękju, piciem się poczęstuję zabiłaś męża?? bo wiesz, mea i ja mamy nieprzepartą ochotę potańcować w woalkach i dywan mamy, żeby zewłok zapakować i wynieść... Odpowiedz Link
elske Re: zdrastwujtie:P 21.02.10, 19:10 Spasiba, sjejcias ja buty tolka kuszat. Kakda moje rjebionki budu spat, ja mogu pit pibo .U mienia piwo iz gruszy ps.Mam kolezanke rosjanke , widzimy sie w przedszkolu raz w tygodniu i gadamy po rosyjsku.Kto by pomyslał ze przyda mi sie kiedys znajomosc tego jezyka (7 lat sie uczyłam). Odpowiedz Link
mearuless Re: zdrastwujtie:P 21.02.10, 19:55 hehehhe doralka, w koncu ktos z komendy glownej to przeczyta i pojdziemy na 48h a jesli chodzi o woalki to czy dobrze, ze zakupilam przepaske z piorami? na takiej stypo-potancowce nie bedzie zbyt strojnie???? Odpowiedz Link
doral2 Re: zdrastwujtie:P 21.02.10, 20:06 przepaskę z piórami powiadasz?? heh, trza będzie wypróbować, co się ma nam marnować Odpowiedz Link