Dodaj do ulubionych

a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia?

22.02.10, 19:16
bo wy o tym rzucaniu palenia macie a o tym żeby rzucić żarcie? tez bym chciała...
buuu
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:29
      jest milion pincect sto dziewińcet książek...

zacznij od rzucenia chleba, ziemniorów i słodyczy smile
      • semida Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:59
        Doral2 pierdolenie o szopenie.
        Można żreć ziemniaki i chleb ile wlezie.
        Byleby nie łączyć tego z tłuszczami.
        Finito.
        • doral2 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 20:22
          semida napisała:

> Doral2 pierdolenie o szopenie.
          > Można żreć ziemniaki i chleb ile wlezie.
          > Byleby nie łączyć tego z tłuszczami.
          > Finito."

Semida pierdolenie o szopenie.
          ja nie jem w ogóle ziemniaków i chleba. i makaronu, i ryżu, i słodyczy. nawet
          herbaty nie słodzę.
          a schudnąć ciężko.
          a dwadzieścia lat temu żarłam wszystko jak leci, mieszając ze wszystkim z czym
          się da i byłam tak chuda, że się mieściłam w pokrowiec na wędki.
          finito.
          • nutka07 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 21:04
            Gdzies na forum przeczytalam, ze ponoc metabolizm zwalnia srednio co piec lat.
            Ile w tym prawdy nie wiem. Faktem jest, ze jako dziecko i nastolatka jadlam duzo
            a nieszlo mi to nigdzie ale tez wiecej sie ruszalam.
            Doral moze sport by cos pomogl u Ciebie. Organizm mogl sie przyzwyczaic, ze nie
            jesz niektorych rzeczy i nie reaguje. Albo poprostu hormony.
            Mam kolezanke, ktora po sterylizacji nie moze zrzucic kilku kilo, przybylo jej i
            stoi.
            • doral2 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 23.02.10, 18:28
              nutka07 napisała:

> Gdzies na forum przeczytalam, ze ponoc metabolizm zwalnia srednio co piec lat.
              > Ile w tym prawdy nie wiem. Faktem jest, ze jako dziecko i nastolatka jadlam
              duzo a nieszlo mi to nigdzie ale tez wiecej sie ruszalam..."

zatem nie ma jednej i jedynie słusznej prawdy objawionej o niełączeniu, prawda??

".. Doral moze sport by cos pomogl.."

codziennie jeżdżę 20 kilometrów na rowerku.

zatem gdzie te pierdolenie o szopenie??
              • nutka07 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 24.02.10, 12:32
                Nie rozumiem po co zadajesz mi pytania, przeciez nie podwazalam Twojego zdania i
                nie pisalam nic o pierdoleniu.
                A sport byl propozycja z racji tego, ze nie mialam pojecia czy go uprawiasz.
              • ceres9 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 24.02.10, 13:16
                nie ma zadnej naukowej tezy potwierdzajacej to,ze nielaczenia tluszczow z
                bialkiem cukrow z bialkiem cukrow z tluszczami czy czegokolwiek powoduje
                chdniecie.organizm i tak musi to przetworzyc,i tak. na montignaku spadek wagi
                jest wynikiem jedzenia zdrowych produktow.ot co.
          • ceres9 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 23.02.10, 08:53
            ale pierdolicie o szopenie;p
            DIETA SOUTH BEACH to jedyna sluszna prawda.
            finitobig_grinbig_grinbig_grin
            ps dorka,metabolizm juz nie ten we tym wieku co?tongue_outtongue_outtongue_out^_^
    • bernimy Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:30
      Jest, Dunkana "Nie potrafię schudnąć". I jak będziesz grzeczna, to
      nawet ją gdzieś mam w mailu.
      O diecie proteinowej, podobno cuda wianki można osiągnąć bez
      głodzenia się, ale to jest pod warunkiem, że ktoś może na jakiś czas
      zrezygnować z owoców i warzyw. Nie dla mnie sad
      Można jeść do woli mięcho, sery chude, białkowe produkty.
      • mme_marsupilami Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:36
        Mowisz ze w mailu masz, a jak bedziemy grzeczne to wyslesz? Ja bylam wyjatkowo grzeczna i mam takiego jednego w domu do odchudzenia: nabial i miecho moze zrec na okraglo, wiec jak obudzi sie w Tobie "dobra ciocia" to poslij ten bessseler na gazetowego. W zamian oferuje foty "kaloryfera" po odchudzeniu big_grin Z gory dzięx!
        • bernimy Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:43
          Ty wiesz jak zachęcić big_grin Czekam na kaloryfer!
          • pina_colada88 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:45
            Bernimy a mi prześlesz? suspicious
          • jkk74 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:45
            bern jakiś czas temu dawałam na czacie swoją fotę z wakacji w wersji toples...
            dawaj te knige to na maglu puszcze fote z następnych wakacji hehehe
            też z wersji toples wink
            • lisek78 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:50
              łomatko,a ja nie mam żadnego fajnego foto,a kciąszke bym se poczytałasad
              ale za to grzeczna byłam jak cholerawink
            • bernimy Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:51
              Ha ha, bywam raz na 2-3 tygodnie na czacie i właśnie trafiłam na
              fotę big_grinbig_grinbig_grin Bardzo łądnie wygladasz, za ładnie i Ci nie
              prześlę!!! Nie można wyglądać zbyt doskonale a to by Ci groziło po
              tej super diecie big_grin

Pina wysyłam. Nie że wygladasz niezbyt doskonale, tylko nie
              widziałąm Cię toples na plaży i ufam, że Ci jest niezbędne zrzucenie
              kilku kg smile
              • pina_colada88 Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 22.02.10, 19:55
                Bern, dziękuję smile
                Z tego roku z plaży posiadam jedno zdjęcie- ubrane bo byłam dwa tyg po operacji smile
              • olinka20 Ja tez!!!!! 22.02.10, 20:01
                Poprosze bardzo ładnie!!
                • bernimy Re: Ja tez!!!!! 22.02.10, 20:28
                  Mam nadzieję, że wszystkie zainteresowane otrzymały po dwie części.
                  • jkk74 Re: Ja tez!!!!! 22.02.10, 20:46
                    ja dostałam... całe dwie sztuki...
                    fenkju wery macz big_grin
                  • leoncja_uk Re: Ja tez!!!!! 22.02.10, 21:03
                    A czy ja też mogę prosić?
                    Zaczynam wyglądać jak własna ciotka, więc ratunek potrzebny i to zaraz!
                    big_grin
                    • kowalowa Re: Ja tez!!!!! 22.02.10, 21:58
                      ja też bym poprosiła...
                      wczoraj u rodziców weszłam na wagę... kurdeee waże 70 kilo... tyle
                      co w 7 miesiący ciąży..sad
                      nigdy bez ciaż tyle nie ważyłam...zapuściłam sie jak nie wiem
                      co..jest mi z tym źle... troszkę juz wzięlam sie za siebie...ale
                      może ta kniga by cuś więcej pomogła??
                      tak wiec proszę dobra kobieto...wyślij i do mniesmile
                      • bernimy Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 08:41
                        Zaraz Wam wyślę.

O samej diecie było już kilka wątków. Ja sama też spróbowałam. Moze
                        nie miałam wielkiego zaciecia, bo zostało mi 2 kg ale też jest to
                        specyficzna dieta.
                        Najpierw polecam przeczytać książkę i rozważnie się do diety
                        przygotować, ptrzeanalizować co b ędziecie jadły. Bo jak się
                        opkazuje, to wcale nie jest takie proste jeść tylko białko. Plusem
                        jest, że to nie jest dieta głodówkowa, jecie ile tylko chcecie, ale
                        tylko białka!
                        Ja mało nie umarłam bez owoców i warzyw, no nie potrafię, choć to
                        miały być tylko pierwsze 3-4 dni na samym białku.
                        I jeszcze polecam, bo jest i książka (nie mam niestety) i forum
                        jakie posiłki można przygotować z tych białek, może łatwiej będzie
                        wtedy wytrwać.
                        • leoncja_uk Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 09:18
                          dostałam, dzięki smile
                          • tedesca1 Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 10:47
                            Jeśli mogę dołożyć swoje 3 grosze:

- ktoś wyżej napisał o niełączeniu węglowodanów z tłuszczami - absolutna prawda,
                            to najlepsza dieta, a najlepiej poczytać o diecie montigniac'a, bez żadnego
                            głodzenia chudnie się ok 1kg tygodniowo

- jeśli ktoś nie umie zabrać się do diety można zacząć tak: odstawić biały chleb
                            na rzecz ciemnego i najlepiej zajadać go tylko z pomidorem, odstawić ziemniaki i
                            jeśli ktoś używa cukru albo odstawić albo przerzucić się na słodzik - efekt u
                            mnie po pół roku dzięki temu schudłam 12kg, oprócz tego troszkę ćwiczyłam w
                            domu, ale nie żadne mozolne i długie ćwiczenia, poprostu trochę ćwiczeń na nogi
                            i tyle, acha najlepiej też odstawić słodkie napoje gazowane.
                            Nawet takie małe zmiany mogą zdziałać cuda.
                            • slimakpokazrogi Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 11:02
                              tedesca, pamietaj , ze każdy chudnie trochę inaczej... i montiniac
                              może nie pomóc osobie w pewnym wieku już... niestety. Tak
                              samo "odstawienie słodyczy". pomoże każdej osiemnastce, ale jak ktoś
                              ma np 35 to już nie wystarczy... a na pewno nie wystarczy , zeby
                              schudnąć z 70 kg do 50...
                              ja jestem zwolenniczką south beach i dukana. dukan jakoś ciut
                              bardziej mi się spodobał (jest bardziej drastyczny) i już trochę na
                              nim schudłam.
                              tu macie forum dukanowe:
                              forum.gazeta.pl/forum/f,95274,Proteinki_dieta_Dukana.html
                              a tu forum zamknięte odchudzających się magielek (dowolnymi metodami)
                              forum.gazeta.pl/forum/f,93575,Po_kilogramach_do_celu.html
                              • tedesca1 Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 11:42
                                nie znam tej diety dukana, ale do mnie znowu nie przemawiają "drastyczniejsze"
                                metody, na niektórych dietach łatwo schudnąć, a potem te kilogramy wracająąą,
                                a montigniac to nie tyle dieta, co sposób żywienia (ja aktualnie mam prawie 30
                                lat więc do 18stek się już też nie zaliczam wink )
                                dodam tylko, że ja stosowałam montigniaca nie do końca tak jak powinno być - bo
                                tam np dziewczyny chodziły do sklepu i czytały na etykiecie czy aby w tej
                                musztardzie nie ma cukru, ja do tego podeszłam dużo bardziej lajtowo, a i tak
                                schudłam,

jeśli któraś akurat będzie zainteresowana, kiedyś w necie była taka stronka
                                dieta zuzla, właśnie o montigniacu, tam były też zdjęcia dziewczyn, które
                                schudły, do mnie te zdjęcia przemówiły.. jak mi się uda to poszukam i wkleję tę
                                stronkę,

a ślimaku, oczywiście, ze każdy na daną dietę zareaguje inaczej, nawet taka
                                osiemnastka na jednej może schudnąć, na innej nie,
                                a myślisz, że montigniac jest tylko dla "smarkatych"? smile
                                • tedesca1 Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 11:44
                                  o mam, TU wklejam efekty dziewczyn, które stosowały dietę montigniac

efekty diety,zdjecia
                                • leoncja_uk Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 12:28
                                  ja byłam na south beach
                                  ale w naszej szerokosci geograficznej to cięzko zimą wink dlatego mi
                                  sie przytyło
                                  poczytam tego dukana
                                  i zobaczymy
                                  a swoją drogą SB jest super, bo mozna jeść warzywa. Owoce dopiero w
                                  III fazie, ale mozna big_grin
                                  ja spróbuje czegoś nowego, zobaczymy smile
                                  plan jest taki: dieta + fitness, zobaczym y jak sie uda big_grin
                        • very.martini Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 12:00
                          > Najpierw polecam przeczytać książkę i rozważnie się do diety
                          > przygotować, ptrzeanalizować co b ędziecie jadły. Bo jak się
                          > opkazuje, to wcale nie jest takie proste jeść tylko białko. Plusem
                          > jest, że to nie jest dieta głodówkowa, jecie ile tylko chcecie,
                          ale
                          > tylko białka!

I dlatego trzeba jeszcze zbadać Ph krwi i sprawdzić nerki, bo to one
                          przerabiają białko. Taką białkową dietą można się zakwasić na
                          śmierć, jeśli nie ma się alkalizujących warzyw.

16%VOL
                          22%VAT

--
                          takie tam... forum homeopatia
                          • bernimy Re: Ja tez!!!!! 23.02.10, 12:17
                            Masz rację, dlatego ja już kiedyś pisałam, że ta dieta-sposób życia
                            nie jest dla każdego. I zawsze piszę, że to trzeba dobrze
                            przemyśleć, nie na łapu-capu.
                            Choć warto podkreślić, aby nie przekłamywać, że na samym białku
                            jesteś tylko 3-5 dni a potem już włącza się warzywa co drugi dzień.
                            A w celu stabilizacji m.c. tylko raz w tyg. jesteś na samym białku.

Ja nie dałam rady, bo nie potrafię żyć bez zieleniny smile Ale dużo
                            osób sobie tę dietę chwali.
          • mme_marsupilami Re: a czy jest taka super kniga o rzucaniu żarcia 23.02.10, 11:10
            Dziekuje bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka