doral2 28.02.10, 02:53 widzę, że tylko skamielina_węgielna (to mój nowy nick, copyright exotique) miała siły się zameldować żałujcie te co nie były. nawet wam nie powiem, co się działo :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: i po imprezce :) 28.02.10, 03:00 Nie żałuję Mój Tata miał dziś 50-siątkę,zdałam poprawkę z Pedagogiki OPW z metodyką(jako jedna z czterech wybrańców)i.............chleję do tej poty.I chuj!!! Odpowiedz Link
lolinka2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:06 ja też. Znad genetyki standardowo się melduję Odpowiedz Link
karra-mia Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:06 a dokładna relacja gdzie? a fotorelacja gdzie? hmmm? a facet był? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:16 chyba wypowiem się w imieniu tych, które powstrzymały dzielące kilometry od Warszawy: DAJCIE FOTY!DAJCIE FOTY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:34 to kto w końcu był oprócz eksponatu z muzeum prehistorycznego? Dajcie fotę doralowej na priva bo nie usnę jak jej nie zobaczę. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:37 Trzeba sie bylo przyczlapac a nie teraz o foty zebrzesz Asiowa Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:42 nie mogłam się przyczłapać bo czekałam aż mi kurwa szwagier odda co pożyczył. I tak czekałam do chyba 22. Poza tym cielątko było megamarudne i wolałam jej nie zostawiać. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:45 magiczna obiecałaś że wszystko uwiecznisz JA CHCĘ WIEDZIEĆ CZY DORALOWA JEST STARSZA NIŻ WĘGIEL:p !!! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: i po imprezce :) 28.02.10, 09:50 W tej sprawie odsylam do faceta, ja specjalizowalam sioe w zdjeciach rozbieranych oraz rozwodowych. Odpowiedz Link
dlania Re: i po imprezce :) 28.02.10, 10:21 MM, to napisz chociaż, czy to prawda, że facet to baba Odpowiedz Link
ez-aw Re: i po imprezce :) 28.02.10, 10:22 Melduję, że przed chwilą wstałam (choć zdecydowanie bardziej odpowiada mi dziś pozycja horyzontalna ), popijam kawkę i dochodzę do siebie. Dzięki ludzie za super imprezę ps. Czekam na foty na maila. Odpowiedz Link
d_dora Re: i po imprezce :) 28.02.10, 10:56 no to sie działo.. ale wam zazdroszczę- ja juz dawno nie przeżylam takiej "konkretnej" imprezy.. a wogóle fajnie zobaczyć jak wyglądacie ..... Odpowiedz Link
ez-aw Re: i po imprezce :) 28.02.10, 10:57 Zdjęcia fajne. Da się je ściągnąć? Bo chciałabym mieć je u siebie na kompie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:02 o mamuniu. Czemu ty doral tak normalnie wyglądasz? Żadnych megazmarszczek nie widać. Całkiem dobrze się trzymasz jak na staruchę Odpowiedz Link
grave_digger Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:07 jaaa a teraz mi powiedzcie kto jest kto, bo rozpoznaję tylko lolinkę, doral i faceta ale fajnie mieliście Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:10 grave - po prawej stronie są opisy kto jest kto. Kliknij "pokaż wszystkie osoby" Odpowiedz Link
asiaiwona_1 czyje dziecko jest na focie? 28.02.10, 11:09 i jak facet dał radę tylu babom na raz? Odpowiedz Link
facet_l Re: czyje dziecko jest na focie? 28.02.10, 11:13 jednej nie dałem zostałem zgwałcony wykorzystany a nawet kwiatów nie przyniosła Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czyje dziecko jest na focie? 28.02.10, 11:18 facet_l napisał: > jednej nie dałem zostałem zgwałcony wykorzystany a nawet kwiatów > nie przyniosła która taka nienasycona? Ja obstawiam mea Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:14 fajne foty Asiowa zmarszczek u doral niet, bo skoro ona starsza od węgla, to starszy od wegla-węgla jest diament A wiesz..diamenty lubią byc oszlifowane. Doral ma własną szlifiernię i nie ma zmarszczek.O! zazdroszczę imprezy. Fajnie zobaczyc te miłe pyszczki, chociaż na zdjęciach. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:17 madame_zuzu napisała: > fajne foty > Asiowa zmarszczek u doral niet, bo skoro ona starsza od węgla, to > starszy od wegla-węgla jest diament A wiesz..diamenty lubią byc > oszlifowane. > Doral ma własną szlifiernię i nie ma zmarszczek.O! > > zazdroszczę imprezy. Fajnie zobaczyc te miłe pyszczki, chociaż na > zdjęciach. Doral - powinnaś sobie to wkleić w sygnaturkę Aha i po co takiej "starej" babie takie loki. Nie ma sprawiedliwości... Czy twoje dzieci (ile ty ich wogól masz?) też takie loki mają? Syna nie masz w moim wieku? Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:14 Aaaale macie fajnie. ... buuu... tez bym chciala z wami Odpowiedz Link
arallia Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:19 Właśnie wstałam Było super, dzięki dziewczyny.I Tobie chłopaku też Odpowiedz Link
moonshana Re: i po imprezce :) 28.02.10, 11:22 eeeeeeeeeeee, zawiedziona jestem. widzę: foty z imperezy, wchodzę cała w pąsach, przygotowana że jakieś orgie zobaczę tudzież antyki - a tu nic. zajebiste babki, antyków niet. a Doral to na pewno swoją córę przysłała, względnie wnuczkę a Wy się, gupie, dałyście nabrać że to Ona. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 moonshana 28.02.10, 11:28 moon - wejdź w wątek magicznej "fotozagadka". Tam jest to na co czekasz Odpowiedz Link
dzidaa uuuu 28.02.10, 12:24 fajne jesteście dlaczego ja tak daleko mieszkam, wie ktoś??! Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:03 Heja. Wlasnie wstalam, choc juz dziecko od siodmej latalo po domu. Dzieki za fajna impreze Odpowiedz Link
jkk74 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:25 ja miałam pobudkę ok 9.00 ale dopiero się do kompa dopchałam impreza super... za tydzień facet robi impre ps. która kaca leczy? Odpowiedz Link
elske Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:37 Hlip, ja tez chcę na jakąś impreze iść , hlip. Planowałam impreze w Szczecine przed Wielkanocą,ale wyjazd mój do Polski niestety odwołany hlip. A może majówka w Norwegii? Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:50 Super zdjecia - nie spodziewalam sie tylko ze exotique to taka sliczna blondynka (juz cie nie lubie! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:59 kotka.zielonooka napisała: > Super zdjecia - nie spodziewalam sie tylko ze exotique to taka sliczna blondynk > a > (juz cie nie lubie! I do tego sympatyczna i wygadana, no kurwa, ja to chyba stalam w kolejce po wzrost jak ona wszystko zgarnela. Odpowiedz Link
exotique Re: i po imprezce :) 01.03.10, 09:30 Magiczna,ty po cycki bylas- ja przegapilam te kolejke nastepna sie nie utworzyla Odpowiedz Link
exotique Re: i po imprezce :) 28.02.10, 21:23 w kazdym gronie musi byc blondynka- bo jest na kogo zganiac wszelkie niepowodzenia ladna to ja bylam o swicie jk mloda mnie o 4,30 obudzila po 2h snuu... wiec zaraz znow w bety ide Odpowiedz Link
leoncja_uk Re: i po imprezce :) 28.02.10, 15:02 e - elske, ja sie piszę ze Szczecina mam blisko Odpowiedz Link
stokrotka-23 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:46 i mnie umierającą dobijasz, jak możesz? trzeba było chociaż napisać, że gupio było a tak jest mi jeszcze gorzej, a na dodatek jutro poniedziałek -- Kubuś (05.01.2008) -- Odpowiedz Link
aniuta75 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 12:51 Ale faaaajnie . Fajne babeczki, fajny facet . Zazdraszczam biby . Odpowiedz Link
facet_l Re: i po imprezce :) 28.02.10, 13:01 Drugi face na imprezie, znaczy Picek odsypia jeszcze ostentacyjnie Odpowiedz Link
doral2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 13:54 no ja pierdolę!! czy dałam zezwolenie na publikowanie mojej facjaty na forum publicznym??? kurwa. mać. wycięłam w pizdu link. jak ktoś chce się polampić, to można na priva do cholery, a nie na publicznym wystawiać, no kurwa myśleć może trochę co?? Odpowiedz Link
karra-mia Re: i po imprezce :) 28.02.10, 13:59 no to ja bym sobie chciała oglądnąć co? może mi ktoś na priva posłać? Odpowiedz Link
facet_l Re: i po imprezce :) 28.02.10, 13:59 mea (bez skojarzeń proszę) culpa Tak jakoś wyszedłem z błędnego założenia, że na upublicznienie fotek się wszyscy zgodzili, sorry Odpowiedz Link
karra-mia Re: i po imprezce :) 28.02.10, 14:03 dobra już nie trzeba, znalazłam sobie sama, ale i tak mi te foty nic nie mówią, bo nie wiem, kto jest kto, a już w ogóle nie widzę tam żadnej skamieliny Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 14:09 skamielina sosbie twarz naciąneła i żadnej zmarszczki nie ma. Albo nas tylko tak kokietowała że jest stara I ma niesprawiedliwie fajne loki i wogóle nie wygląda na doralową z magla Odpowiedz Link
karra-mia Re: i po imprezce :) 28.02.10, 14:16 loki powiadasz? idę se jeszcze raz luknąć. Aha i chcę wiedzieć, kto to taki: 1.taka ładna blondynk a wdługich włosach, siedzi przy drzwiach? 2.babka obok niej w żakiecie? 3.babka obok w koszuli w paski? 4.ta koło skamieliny 5.blondynka w krótkich włosach 6. babka przy kompie 7.babka w czerwonej bluzce 8. babka obok niej to chyba wszystkie. Odpowiedzcie mi prosze, bo widze, a nie wiem kogo? no bez sensu może być na priv doralowa jakaś ty skromna skamielina, ale chyba ta, która jeszcze się nie utworzyła co? fajna kobita z ciebie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 14:22 kara - jeśli masz zdjęcia z galerii faceta to po prawej stronie są opisane zdjęcia. Kliknij "pokaż wszystkie osoby" i wtedy zobaczysz kto jest kim Odpowiedz Link
doral2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 14:30 1. exo 2. aralia 3. edycja 4. lolipop 5. zocha 6. lolek 7. jkk 8. magiczna Odpowiedz Link
amoreska Re: i po imprezce :) 28.02.10, 14:37 Buuu, nie zdążyłam przed gniewem matki założycielki... Jest jakaś szansa na obejrzenie tych fot przez priva? Odpowiedz Link
amoreska Re: i po imprezce :) 28.02.10, 15:01 Dziękuję bardzo. Ty też, proszę, zajrzyj do skrzynki. Odpowiedz Link
dlania Re: i po imprezce :) 28.02.10, 16:19 Dlaczego ja tak w pizde daleko mieszkam?;-( Mea czego tylko na jednym zdjęciu? Po to tak wyładniała, że sie teraz nie pozwala oglądac? Kama ma takie pazury paskudne czy jkk, bo mi sie zawsze myli? Pewnie obydiwe Exotique też śliczota. Facet jednak jest facet. A palenie to na balkonie odchodziło, rozumiem? Taka to loli gościnna Odpowiedz Link
dlania Re: i po imprezce :) 28.02.10, 16:38 To jednak jkk. A lolipop to niezła smieszka jest Odpowiedz Link
aguacate Re: i po imprezce :) 28.02.10, 16:57 zazdroszcze imprezki! Powiedzcie ile hektolitrow wodki poszlo?? Odpowiedz Link
doral2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 17:27 nie mam pojęcia, ja wypiłam cały jeden kieliszek i mam chyba kaca Odpowiedz Link
ez-aw Re: i po imprezce :) 28.02.10, 17:44 Wódki? Tam było wszystko Wódka, piwo, nalewka domowej roboty rewelacyjna zresztą I chyba nikt tego nie policzy Odpowiedz Link
socka2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 17:47 nawet, gdybym sobie wyobrazala, jak wygladacie, to nikogo bym nie poznala, wiec dobrze, ze tego nigdy nie robilam tylko zoche16 pamietam, ze miala inny kolor wlosow (rudy jakis chyba). fajna imprezka Odpowiedz Link
doral2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 18:30 a, zapomniałam zapytać, czy exo zdążyła na autobus?? Odpowiedz Link
kowalowa Re: i po imprezce :) 28.02.10, 19:03 a ja też mogę zdjęcia??? ja tak zawsze staram się dotrzeć, ale zawsze coś... Odpowiedz Link
facet_l Re: i po imprezce :) 28.02.10, 18:58 Baby, jeszcze litr został w zamrażarce na następną imprę jkk - końcówka finlandii zamarzła, natomiast żołądkowej nie. Zmień wódkę, bo jakaś oszukana jest. Odpowiedz Link
doral2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 19:03 cooo?? teraz dopiero mówisz, że tyle wódki zostało? a jak z balkonu wychodziłam, toś mi pustą butelkę pokazał.. nożesz!! foch i chuj! Odpowiedz Link
exotique Re: i po imprezce :) 28.02.10, 20:15 no ja doszlam z bolem do siebie 5 drinkow na 6 godzin mnie zabilo. \ ale chcialam podziekowac lolince i facetowi za goscine, a reszcie babinca za mile spedzony czas. jkk za podwozke jak bede nastepna raza - i jesli bedzie znow imprezka-i jesli bede zaproszona- to z nieukrywana przyjwmnoscia sie pojawie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 20:35 exotique napisała: > > > ale chcialam podziekowac lolince i facetowi za goscine, ????????? Znaczy, że lol i facet są parą? To by się zgadzało, bo facet ma w niku l - jak facet lolinki Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: i po imprezce :) 28.02.10, 20:43 Asiowa- trzeba bylo cipo przyjechac! Odpowiedz Link
bernimy Re: i po imprezce :) 28.02.10, 20:22 A ja załapałąm się wcześniej na foty, fajne babeczki Ale Doral, Ty jesteś piękna "starsza" Coś tylko w metryce pozmieniałaś ciba Odpowiedz Link
doral2 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 20:43 bernimy napisała: > Ale Doral, Ty jesteś piękna "starsza" Coś tylko w metryce > pozmieniałaś ciba .." Bern, przecież to rozszyfrowane, to moja wnuczka była a nie ja, tylko nikt się nie poznał Odpowiedz Link
bernimy Re: i po imprezce :) 28.02.10, 20:57 Ale ja nie żartuję Doral! Czyżbyś była najmłodszą mamą na świecie????? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 21:05 Bern - ja to samo pomyślałąm jak doralową zobaczyłam. Wcześnie dziewczyna musiała zacząć igraszki z chłopakami Odpowiedz Link
epistilbit Fajne babeczki z was :) 28.02.10, 20:51 ale powiem wam, że jestem pod wrażeniem lolinki. Pięknie kobieto wyglądasz Odpowiedz Link
zales239 Re: Fajne babeczki z was :) 28.02.10, 21:04 BABY!!!Ja jestem najbardziej poszkodowana mieszkam 600km od epicentrumdajcie foty i mnie plissssssss! A tak chciałam być-zazdraszczam. Odpowiedz Link
milva_barring Re: i po imprezce :) 28.02.10, 21:05 A czy ja nieśmiało mogę poprosić o linka do jakiejś imprezowej foty? Wiem, że słabo się udzielam, ale na imprezie daaawno nie byłam, to bym se chociaż popatrzyła i popodziwiała, bo podobnież Wy wszystkie przecudnej urody jesteście... Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: i po imprezce :) 28.02.10, 21:48 No mnie tez skreca z ciekawosci. Poprosze o jakis linczek do fot, ja teraz nie warszawska i wszedzie mam daleko zza moich gor i lasow... Ale Wam zazdroszcze... Odpowiedz Link
jowita771 Re: i po imprezce :) 28.02.10, 22:06 Pierwszy raz mi żal, że nie mieszkam w Warszawie. Podeślijcie mi też zdjęcia, niech Was chociaż zobaczę na ekranie. Odpowiedz Link
purpurowa_komnata Re: i po imprezce :) 28.02.10, 22:44 Ja też proszę o fotki i zazdroszczę- od porodu tylko raz spotkałam się z koleżanką niestety... Odpowiedz Link
zales239 Ale jesteście:( 01.03.10, 07:53 Prosiemy,prosiemy i nic dajcie foty magielki nie bądzcie takie warszawianki Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Ale jesteście:( 01.03.10, 07:57 Jezusicku, jakie my popularne sie zrobilysmy, wszystkie chca nas ogladac. Odpowiedz Link
cudko1 cudak też chce też :") 01.03.10, 08:40 obada obluka albo oblóka nie chyba jednnka obluka i się zastanowi czy warto do tej wawki we wrześniu się przenosić może wizja imprez mnie przekona ostatecznie Odpowiedz Link
mama_vinca Re: i po imprezce :) 01.03.10, 09:31 Tez prosilam o zdjecia ale nie dostalam Wiec poszperalam troche na fotoforum i znalazlam sama kilka Fajne babki jestescie.Tylko nie do konca wiec ktora to ktora.A facet to taki niepozorny Facio, a zonka Cie nie zabila za ta babska impreze????? Odpowiedz Link
totorotot Re: i po imprezce :) 01.03.10, 10:42 oj tajnos agentos jak kogo rozpoznać to tu któraś z dziewczyn juz opisała w tym watku kto jest kto tylko cus one trzezwe som na tych fotkach i poubierane- co to w ogole za impra ;-DDD Odpowiedz Link
mama_vinca Re: i po imprezce :) 01.03.10, 11:04 Tak, opisane kto jest kto ale nie wszystkie Fakt, zbyt trzezwe sa!!!!! Odpowiedz Link
moonshana Re: i po imprezce :) 01.03.10, 11:38 mama_vinca napisała: > Fakt, zbyt trzezwe sa!!!!! e tam, pewnie do każdego zdjęcia pół godziny się ustawiały, stroje poprawiały, fryzury lokowały, jedna drugą przytrzymywała, trzeźwiejsze wyciągały mniej trzeźwe spod mebli i do fotografii obok siebie sadzały. na zdjęciach nie widać kolebotania, a na pewno się odbywało Odpowiedz Link
olinka20 A ja?? dostane fotki?? 01.03.10, 11:10 Co prawda wiem jak częsć wyglada, ale pozazdroscic tez bym chciala. Odpowiedz Link