totorotot 01.03.10, 11:30 tarara, juz czas na taki watek!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 11:34 żurek barszcza biały kiełbasa biała parówki(dla tych co maja długie zeby na biała) jaja gotowane bigos sałatka warzywna szynka w galarecie i moze moze mazurek i to wszystko Odpowiedz Link
cudko1 Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 11:35 yyyyyy ja nawet nie wiem jeszcze którego święta Odpowiedz Link
totorotot Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 11:54 no wlasnie, kiedy wypadaja swieta? Bry- spodziewalam sie, ze zapodasz jakis fajny przepisik dawaj na mazura chocia! Odpowiedz Link
totorotot Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 11:47 kurcze na liscie watkow jest, ze ten watek ma 3 odpowiedzi, a ich nie widze- czemu? Odpowiedz Link
annabetka Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 11:55 totorotot napisała: > kurcze na liscie watkow jest, ze ten watek ma 3 odpowiedzi, a ich nie widze- cz > emu? > No ja też tak miałam,z opóźnieniem się posty zapisują Co do menu....raczej już na bank śniadanie i obiad w B&B ,i dwudniowa wycieczka nad ocean na klify-chyba że kierunek nam się zmieni,w tym roku bojkotujemy święta....no może z dzieckiem do kościoła pójdę jajcy poświęcić Odpowiedz Link
aguacate Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 18:05 Nie wiecie kiedy swieta?? Ja to juz dni odliczam No wiec... tadaaaaaaaaaam: Wielkanoc 4 - 5 kwietnia. Odpowiedz Link
alleo1 Re: Menu wielkanocne 01.03.10, 20:01 Podzielę się przepisem na moją ulubioną "świąteczną" sałatkę: Kilka pieczarek, najlepiej małych, tniemy na plasterki (można na tarce), skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy natką pietruszki. Gotowe. Jak komu mało, to może sobie posolić, a nawet popieprzyć Odpowiedz Link