serei 01.03.10, 20:20 proszę mi łopatologicznie wyjaśnic w jakim celu się to robi Pytam jak najbardziej poważnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:22 Coby nudziary mialy zagwostke? Odpowiedz Link
serei Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:27 nudziary? to chyba o mnie bo jakoś żadnej na tym forum nie dojrzałam Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:26 żeby był temat do zakładanie takich wątkow Odpowiedz Link
beata132 Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:26 Często uprawiam wirtualne picie. Biorę w łapę drina/piwo/wino i piję do monitora Po drugiej stronie siedzi inna magielka, która również ma w łapie drina/wino/piwo i pije ze mną Paniała? Odpowiedz Link
stokrotka-23 Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:25 bo w realu nie pijemy? -- Kubuś (05.01.2008) -- Odpowiedz Link
karra-mia Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:26 w takim samym, jakw szystko inne na forum kto chce, włazi w to, kto nie - ten nie Odpowiedz Link
semida Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:28 Żeby mój mąż mówił że nie piję do lustra ale do kompa Odpowiedz Link
semida Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:33 Dodam ze strasznie mnie wkurwia jak jestem np na forum czy chacie i M podchodzi,kręci głową z dezaprobatą i powiada:"W naszych czasach nie trzeba pić do lustra,znajdujesz sobie niby-ludzi i z nimi chlejesz" Nie uwazam ze Wy czy osoby z innego forum to niby-ludzie. Raz nawet mu dałam pogadać z jkk ale on nadal twierdzi ze picie"z kompem" to objaw alkoholizmu. Odpowiedz Link
mandziola Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:31 Odbywa się to po to, żeby drętwusy miały zagwostkę. A zagwostke po to, ze i tak tego nie zrozumieją, iż można mieć towarzystwo do picia, nie mając go fizycznie. A i tak pomysla sobie, że to alkoholizm.. Odpowiedz Link
serei Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:32 mnie to zafrapowało bo sama nie piję, ani wirtualnie, anie realne więc pewnie nie rozumiem potrzeby towarzystwa do tego celu Odpowiedz Link
bswm Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:34 serei napisała: > > mnie to zafrapowało bo sama nie piję, ani wirtualnie, anie realne więc pewnie > nie rozumiem potrzeby towarzystwa do tego celu Jak nie pijesz, to w ogóle nic nie rozumiesz Odpowiedz Link
doral2 Re: Wirtualne picie 01.03.10, 20:44 bswm napisała: > serei napisała: > > > > > mnie to zafrapowało bo sama nie piję, ani wirtualnie, anie realne więc pewnie nie rozumiem potrzeby towarzystwa do tego celu > > Jak nie pijesz, to w ogóle nic nie rozumiesz .." otóż to Odpowiedz Link