cudko1 11.03.10, 08:33 po nieudanej plastyce nosa ewen. po jakiejś bójce i złamanych nochaelem, widok jest wprost uroczy kur... coś mi w nosie rośnie, spuchnięty jest, boli tak że kremowanie facjaty było torturą, oddychac nie mogę co to do diaska może być Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_vinca Re: no i już wiem jakbym wyglądała 11.03.10, 09:27 Pryszcz ci w nosie rosnie.Trzy dni i bedzie z glowy. Odpowiedz Link
migotka-2 Re: no i już wiem jakbym wyglądała 11.03.10, 10:37 A moja babcia to powiedziałaby, że złe z Ciebie wyłazi ale to chyba pryszcz! Odpowiedz Link
moonshana Re: no i już wiem jakbym wyglądała 11.03.10, 10:45 syf przybył z wizytą. jeśli zapraszałaś, to się przywitaj, jak już wylezie na wierz - podrap - to może Ci w nagrodę młodymi syfkami obrodzi ( jak go rozbełtasz i rozniesiesz zarazę). jak nie zapraszalaś i go nie lubisz - kup , bodajże, triobiotyk czy jakoś tak i go egzorcyzmuj. ostatnio dzieliłam się przemyśleniami na temat mojego syfa ( Bern się wyśmiewała, małpa jedna) i za pomocą owego triobiotyku udało mi się go przegnać. Odpowiedz Link
cudko1 Re: no i już wiem jakbym wyglądała 11.03.10, 10:55 mówicie że to tylko pryszcz.... hmmm wygląda mi na coś większego -> jak nie zapraszalaś i go nie lubisz - kup , bodajże, triobiotyk czy jakoś tak i > go egzorcyzmuj. ostatnio dzieliłam się przemyśleniami na temat mojego syfa ( > Bern się wyśmiewała, małpa jedna) i za pomocą owego triobiotyku udało mi się go > przegnać. nie nie zapraszałam, a ten drań zapomniał ze ja uczulona na niezapoweidziuanych gości i wparował w buciorach wwwrrr triobiotyk?? a co to za specyfik?? maść, tabletki inne cuś?? - Sex & Drugs & Rock & Roll! Odpowiedz Link
moonshana Re: no i już wiem jakbym wyglądała 11.03.10, 11:01 takie cuś w malutkiej saszetce, kosztuje straszne pieniądze - ok. 1,60zł jak pamiętam, maść, poleciła mi go pani w aptece jak poleciałam się wyżalić z moim nieproszonym podskórnym gościem . za nazwę nie ręczę, ale jak powiesz że chcesz coś tak jakby ...( triobiotyk?) na syfa to Ci pewnie dadzą właśnie to. Odpowiedz Link
cura_domestica tribiotic 11.03.10, 17:02 z czystej ciekawości wlazłam w ten wątek i znowu się czegoś dowiedziałam nawet w google wpisałam i takie cuś znalazłam o to chodzi? Odpowiedz Link