Dodaj do ulubionych

to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawiedliwe

12.03.10, 11:06
Nic na to nie poradzę, ale jestem ciekawa jak wygląda Galantynka, no! Ach
smutne, że widziały tylko te, które akurat były. Ja o tej porze zajmuję się
Młodą i nie mam szans być.

No nic, będę smutna i już.

Bardzo smutna.

Bardzo bardzo bardzo sadsadsad:sad

Oczywiście wierzę, że cudna i duża już ale i tak szkoda mi.... sad
Obserwuj wątek
    • madame_zuzu Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 12.03.10, 11:09
      Bern wal na priva do redlinki, może będzie łaskawa smile
      • totorotot Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 12.03.10, 11:58
        ja też slicznie poprosze o jedną foteczkę chociaz, Bern dopisz proszę i mnie do lsty smile
    • zuzanka79 Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 12.03.10, 12:10
      Bern wiem, co czujesz, też się spóźniłam. Całym sercem "kibicuję"
      Galantynce. I chciałabym zobaczyć to małe cudo - no trudno, nie
      udało się. Może następnym razem zdążę wink
      • grave_digger Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 12.03.10, 13:29
        zdjęcia ma doral. na pewno wam prześle jak ładnie poprosicie tongue_out
        • bernimy a to ile mam wątków założyć aby zobaczyć 12.03.10, 13:57
          Redlinkowe Cudeńko, 5 czy 10??? tongue_out

Też wyczaję kiedy Doral nie będzie na forum (bo celowo to zrobiła, bo
          starzy ludzie się na starość złośliwi robią tongue_out) i pokażę coś extra co by
          chciała zobaczyć!

Oj to chyba nie była ładna prośba big_grinbig_grinbig_grin
          • olinka20 Re: a to ile mam wątków założyć aby zobaczyć 12.03.10, 14:05
            Bern ja ci napisze, jest taka malutka jak kurczaczek, a nogi to ma
            jak Anja Rubik, bedzie modelkąsmile
            Serio serio pisze, nie wkręcam Cie.
            • cudko1 olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 14:10
              trzy po trzy tongue_out przecie to kawał baby już jest wink ale modelką może zostać
              bo pikny to kawał baby smile wsam raz do tulania smile
              • bernimy no to pomogły :-/ 12.03.10, 14:18
                Olinka, wiem, ze mogę na Tobie polegac i zawsze na Ciebie liczyć tongue_out

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
                U!
              • olinka20 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 14:19
                No powiedz, ze nóg nie ma dłuuuuuuugich jak modelka!!
                I co ja poradze, ze dla mnie wszystkie noworodki wygladaja jak
                kurczaczek, a juz Galantynka najbardziej??
                • zuzanka79 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 18:51
                  Olince to wogóle powinni zabronić oglądać dzieci, do lat 1 w
                  szczególności. Do teraz pamiętam jak od mojej Marysi oczu nie mogła
                  oderwać i na mnie spode łba patrzyła jak małą Karra-mii wcisłam big_grin
                  A potem tylko lukała za tym moim chłopem i wózkiem mało oczopląsów
                  nie dostała big_grin
                  I już jak wracaliśy to jeszcze sesemesa napisała , same ochy i achy.
                  Ona ma oddzieciowe zapalanie mózgu a nie od smyczy tongue_outtongue_outtongue_out.
                  Dziękuję za uwagę - zuzanka
                  • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 18:58
                    normalnie zadziwia mnie bezmyślność niektórych osób.

tak, mam fotki Galantynki.
                    ale nie jestem osobą, która tymi fotkami szasta na lewo i na prawo, bo to NIE
                    MOJE DZIECKO, paniatno??

jak Redlinka będzie miała ochotę, to wam wyśle mejlem fotki, a jak nie to nie.
                    i żadne pierdolenie o mojej starczej złośliwości tego nie zmieni.
                    howgh.
                    • zuzanka79 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 19:05
                      doral2 napisała:

> normalnie zadziwia mnie bezmyślność niektórych osób.
                      >
                      > tak, mam fotki Galantynki.
                      > ale nie jestem osobą, która tymi fotkami szasta na lewo i na
                      prawo, bo to NIE
                      > MOJE DZIECKO, paniatno??
                      >
                      > jak Redlinka będzie miała ochotę, to wam wyśle mejlem fotki, a jak
                      nie to nie.
                      > i żadne pierdolenie o mojej starczej złośliwości tego nie zmieni.
                      > howgh.
                      >

I tu jak mało kiedy wink zgodzę się z Doral.
                      • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 19:24
                        dopiszę jeszcze, że wkurwiające jest takie jojczenie o fotki, o dostęp do forum
                        czy czegokolwiek.
                        kto miał fotki dostać, to je dostał.
                        kto miał być zaproszony na forum, został zaproszony.
                        tworzenie na maglu skamlących watków jest po prostu wkurzające.

nie jest moją intencją nikogo obrażać, ale też nie muszę się tłumaczyć dlaczego
                        komuś fotki pokazałam, a innemu nie, tudzież dlaczego jednych na forum
                        zaprosiłam, a drugich nie.

jak kto ma do mnie interes, to proszę na priva.
                        jak kto ma interes do Redlinki, to do niej na priva, zamiast rozpaczliwe waciki
                        produkować.
                        • bernimy Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 19:35
                          Doral, a odrobinkę (nie wymagam dużo) poczucia humoru posiadasz???

O w mordę!

To się mogłaś poczuć, co?! Taka jedyna sprawidliwa usadzająca
                          pozostałe uncertain uncertain uncertain
                          • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 19:51
                            moje poczucie humoru też ma swoje granice.
                            wczoraj jojczała mi jedna taka, dlaczego to jej nie przyjęłam na pewne forum.
                            dzisiaj jojczycie o fotki.
                            po imprezie u lolka, przez tydzień był lament o fotki.
                            więc chciałam powiedzieć, że nasze facjaty to nie jest dobro wspólne i ogólne, i
                            nie po to ukrywamy się za nickami, żeby na publicznym forum swoje dzioby wystawiać.
                            fotki zasadniczo w ogóle nie powinny być umieszczone na forum ogólnodostępnym,
                            facet_l zrobił głupotę roku.
                            ale po ich usunięciu jojczenie przez tydzień na maglu było.
                            fotki powinny dostać WYŁĄCZNIE uczestniczki imprezy i tyle.

Redlinka zadecydowała o czasowym udostępnieniu zdjęcia Galantynki i informacja o
                            tym została na wstępie wacika umieszczona. Na wyraźną prośbę Redlinki fotki
                            zostały usunięte.

sądziłam, że to są rzeczy proste i zrozumiałe.
                            i nie chce mi się więcej o tym gadać.
                          • tedesca1 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 19:59
                            przepraszam Cię, ale tu uważam że doral ma całkowitą rację,
                            szczególnie w przypadku gdy nie chodzi o jakiekolwiek dziecko,
                            a o takiego wcześniaka, który walczy o życie,
                            to dzieci w przedszkolu tak mówią : a ja nie widziałam i chce zobaczyć..
                            sorry ale to trochę nie na miejscu w tym przypadku
                            • bernimy Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:24
                              Ja wszystko rozumiem, zwłaszcza, że nikt nie znajdzie mojego zdjęcia
                              czy dziecka w necie.
                              Ale ta forma... Mnie w każdym razie odrzucił chamski język.
                              • tedesca1 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:31
                                wydaje mi się, że doral napisała dosadnie, bo cierpliwość już się skończyła,
                                wiadomo nigdy nie dogodzi się każdemu, no a prośba o fotkę małej Wiktorii chyba
                                przepełniła szalę... wiem, że nie miałaś złych intencji i może doral mogła
                                łagodniej, ale to łagodniej może nie do wszystkich by dotarło
                                • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:35
                                  Tedesca, dzięki. kiss
                                  z ustów żeś mię wyjęła.
                                • bernimy Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:38
                                  Gdybym tak bardzo ostro domagała się tych zdjęć to bym na priv
                                  pisała ale nie miałam najmniejszego zamiaru tego robić!
                                  A skoro te zdjęcia były (a nie zaprzeczy tu chyba żadna, że ciekawi
                                  jak sobie Galantynak rośnie), no przez te 5 minut to nie uznałam, że
                                  proszę o coś co jest absolutnie niedostępne! Bardziej mi chodziło o
                                  podkreślenie tych pokazów 5 minutowych.
                                  I wątek mój, kto mnie odrobinę zna, wie, że był lajtowy i żartobliwy
                                  a nie wymuszający pokazanie zdjęć.
                                  Tak jak pisałam, doskonale rozumiem treśc, ale tonu już nie. I w
                                  głębokim poważaniu mam to, że Doral wściekłą się, bo ktoś gdzieś
                                  jojczył o forum.... Ja po chamsku nie umiałabym odpisać na
                                  żartobliwy post.
                                  Już nieważne!
                                  • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:46
                                    to sobie poczytaj jojczenia w wątku w którym były zdjęcia Galantynki, a potem
                                    przeczytaj sobie ten watek.
                                    dołóż do tego dwa wczorajsze waciki jojczenia o dostęp do forum, waciki które
                                    wycięłam żeby nie musieć się tłumaczyć z niedostępu następnym osobom, oraz
                                    waciki jojczące o fotki z imprezy u lolka.

wtedy będziesz miała obraz całości. i mam nadzieję, że cię szlag nie trafi i
                                    nadal będziesz miała poczucie humoru.

po pięćdziesiątym kulturalnym tłumaczeniu dlaczego nie, pięćdziesiąty pierwszy
                                    jest chamski. akurat trafiło na ciebie.
                                    • mama_vinca Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:50
                                      Nie rozumiem po co te nerwy i chamstwo doral????
                                      Nie mozna bylo w kulturalny sposob odpisac????
                                      • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 20:58
                                        ja pierdolę.

post wyżej napisałam, że kulturalnie tłumaczyłam pięćdziesiąt razy.
                                        pięćdziesiąty pierwszy już mi się nie chce.

ZROZUMIAŁAŚ??
                                        • mama_vinca Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 13.03.10, 08:58
                                          Nie krzycz jak piszesz.
                                          Troche pokory kobieto...
                                          • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 13.03.10, 20:57
                                            mama_vinca napisała:

> Nie krzycz jak piszesz.
                                            > Troche pokory kobieto..."

trochę inteligencji, kobieto.
                                            • mama_vinca Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 14.03.10, 09:46
                                              Jezeli poziom inteligencji mierzysz poziomem chamstwa, to gratuluje
                                              bardzo wysokiego "intelektu"...
                                              • doral2 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 14.03.10, 10:49
                                                a gdzie to powiedziałam??
                                                bądź uprzejma nie wkładać w moje usta czegoś, czego nie powiedziałam.
                        • moonshana Doral 12.03.10, 19:52
                          oj.
                          jakoś się tak zrobiło... niesympatycznie.
                          potrzebne to?
                          • moonshana Re: Doral 12.03.10, 19:56
                            ach. pisałyśmy w tym samym czasie. rozumiem. treść, nie formę. ale
                            to nieważnesmile
                          • bernimy Re: Doral 12.03.10, 19:57
                            ......
                            właśnie, tak niesmacznie! I jak zwykle smrodek zostanie....
                            • doral2 Re: Doral 12.03.10, 20:01
                              właśnie, tak jakoś niesmacznie się zrobiło i niesympatycznie, że się każdy
                              dopomina ode mnie czegoś, o czym może zadecydować jedynie jego właściciel.

już się zaczynają fochy, czemu inni obejrzeli a ja nie, a czemu o takiej
                              godzinie a nie srakiej, a czemu tak a nie siak.

bo tak i już.
                              • bernimy Re: Doral 12.03.10, 20:25
                                Nie sądzisz, że Cię z deka emocje poniosły?! uncertain
                                • doral2 Re: Doral 12.03.10, 20:28
                                  tak samo jak osobę od starczej złośliwości.
                                  cudze się pod lasem widzi...
                                  • bernimy Re: Doral 12.03.10, 20:30
                                    Doooooooooral plisss, bo naprawdę zwątpie. To był ŻART.
                                    Ż A R T !!!!

Łomatko, jednak zwątpiłam.
                                  • beata132 Re: Doral 12.03.10, 20:37
                                    Doral, Ty się odpimpaj i przestań pisać żeś staratongue_out
                                    Szczerze, to wkurza mnie, że gdy tylko ktoś się z Tobą w czymś nie zgadza to od
                                    razu (niby w żartach) wyrzyguje Twój wiek. Jakbyś była jakąś sakamieliną co
                                    najmniejwink
                                    To się napisałamsmile

Ps. Co do meritum dyskusji. W 100% zgadzam się z Doral. To nie koncert życzeń.
                                    Poza tym o ile się nie mylę fotki były na forum, a potem zostały usunięte na
                                    prośbę Red. Na temat żebrania o wpis na forum się nie wypowiem, bo nie wiem o co
                                    kaman.
                        • totorotot Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 13.03.10, 16:37
                          Wiesz, wiekszosc z nas zapewne wpadłaby na pomysl napisania do Redlinki o fotki, jednak wydaje mi sie, że to troche nie halo zawracac jej glowe jak ma dziecko w szpitalu. Po to dysponentem zdjec uczyniła Ciebie, abys je udostepniła zaufanym osobom.
                          Wydaje mi sie, ze wysłanie przez Ciebie linka czy tez zdjec wybranym, znanym Ci nickom byloby lepszym wyjsciem niz publikowanie fotek przez ileś tam minut, ale wszystkim- czyli de facto nie wiadomo komu.

A proszenie o fotki nie jest jojczeniem, tylko kazda z nas codziennie od pewnego czasu przezywa sytuacje Wiktorii i to zrozumiałe, ze pojawia sie zal o to, ze jedni fotki zobaczyli, a inni - tak samo godni zaufania- nie.
                          • zuzanka79 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 13.03.10, 16:57
                            totorotot napisała:

> Wiesz, wiekszosc z nas zapewne wpadłaby na pomysl napisania do
                            Redlinki o fotki
                            > , jednak wydaje mi sie, że to troche nie halo zawracac jej glowe
                            jak ma dziecko
                            > w szpitalu. Po to dysponentem zdjec uczyniła Ciebie, abys je
                            udostepniła zaufa
                            > nym osobom.
                            > Wydaje mi sie, ze wysłanie przez Ciebie linka czy tez zdjec
                            wybranym, znanym Ci
                            > nickom byloby lepszym wyjsciem niz publikowanie fotek przez ileś
                            tam minut, al
                            > e wszystkim- czyli de facto nie wiadomo komu.
                            >
                            > A proszenie o fotki nie jest jojczeniem, tylko kazda z nas
                            codziennie od pewneg
                            > o czasu przezywa sytuacje Wiktorii i to zrozumiałe, ze pojawia sie
                            zal o to, ze
                            > jedni fotki zobaczyli, a inni - tak samo godni zaufania- nie.
                            >
                            >

I kto to mówi. BZDURCZYSZ JAK ZAWSZE
                            Nawet nie wiem co napisać, bo ... brak mi słów po tym co
                            przeczytałam powyżej. Dawno nie czytałam większej głupoty na tym
                            forum.
                  • olinka20 Re: olinka gggguuuupoooty pleciesz 12.03.10, 18:59
                    Ta zniewaga krwi wymagasmileZnajdę cie smile
                    Zuzanka kłamie, wierzcie mi!
                    • zuzanka79 Re: olinka 12.03.10, 19:02
                      też cię lubię big_grin
    • 18_lipcowa1 Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 12.03.10, 19:52
      tez bym chciała
    • slimakpokazrogi Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 13.03.10, 19:07
      a ja tam nie jojczębig_grinbig_grin ale właśnie się dowiedziałam, ze doral ma
      jakieś tajne forum. jakie, jakie, chcem wiedzieć chcem wiedzieć!!tongue_outtongue_out
      • redlinka Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 13.03.10, 19:49
        o masz, to się narobiło...
        Dajcie spokój na priv było, ze fotek nie widziałyście - ja niestety
        ni mam dużo czasu więc nie śledzę forum na bieżąco i nie wiem kto
        widział kto nie - ale nie ma problemu, jeśli uznam,że komuś chce
        pokazać to pokaże.
        Co do fotek na forum - na MOJĄ wyraźną prośbę Doral je umieściła i
        na moją wyraźną prośbę je usunęła- były na forum pewnie z pół
        godziny i jestem w stanie zrozumieć,że kogoś nie było i nie widział -
        tylko błagam nie kłóccie się o to.
        • bernimy Re: to niesprawiedliwe no, zwyczajnie niesprawied 13.03.10, 20:09
          Dzięki Red!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka