majmajka Re: Przeglądarka 13.03.10, 10:31 Do niedawna Opera, ale zepsulo sie cos i ja wywalilam. I Mozille teraz. Odpowiedz Link
dlania Re: Przeglądarka 13.03.10, 10:51 A bo se własnie zainstalowałam nowa Mozille i sie zastanawiam czy mi sie podoba. jedno mi sie nie podoba - stara nie podkreślała byków i literowek. W efekcie wszystko co pisze upiekszone jest czewronym węzem No i za duzo tych skórek. Odpowiedz Link
dlania Re: Przeglądarka 13.03.10, 10:56 No, wygląd www.getpersonas.com/pl/gallery/?source=moz.com_getpersonal Odpowiedz Link
figrut Re: Przeglądarka 13.03.10, 11:09 Na tym kompie chrome jako swoją własną, mozillę jako ogólnoużytkową i operę bo kiedyś mozilla nawaliła. Wszystkie trzy są używane chyba w różnym stopniu. Na moim używałam mozilli i chrome, ale jeszcze nie naprawiony Odpowiedz Link
milva_barring Re: Przeglądarka 13.03.10, 11:22 opera, mozilla, google chrome, ie. Zależy od kompa, przy którym siedzę. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Przeglądarka 13.03.10, 12:55 kiedyś tylko IE, ale poszłam po rozum do głowy i teraz Mozilla. A podkreślanie błędów mi nie przeszkadza Odpowiedz Link
papryczka2chili Re: Przeglądarka 13.03.10, 13:01 Mozilla, dawniej opera, teraz służy jako rezerwowa. Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Przeglądarka 13.03.10, 14:06 Mozilla Firefox - glownie za genialna wtyczke Adblock+ ktora eliminuje 90% reklam, wyskakujacych okienek , popupów i innego dziadostwa a pozostale 10% pozwala skutecznie 1 kliknieciem zablokowac. Min. dlatego nie uzywam Chrome (choc b. lubie googla i np. jego poczte "gmail") bo tam Adblock+ nie dziala (albo ja nie umiem go zainstalowac poprawnie) a innych takich dodatkow blokujacych reklamy nie mamm ps. jak czasem usiade do czyjegos kompa kto nie uzywa AdB+ to łapie sie za glowe jak ta osoba moze siedziec w necie i czytac np. fora internetowe!:/... Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Przeglądarka 13.03.10, 14:07 ps. Opera nigdy mi nie podpasowała ... wiem ze sa osoby nia zachwycone a mnie odrzuca na kilometr Odpowiedz Link