bei 15.03.10, 21:18 Forumowiczki tu są zbyt młode- ale zaryzykuje i zapytam Czy ktoras może poddała się uzupełnieniom tym wypełniaczem? Mam możliwosć wystąpienia w roli modelki, aquamidu nie stosowałam, czy rzeczywiscie efekt utrzymuje sie długo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: AQUAMID 15.03.10, 21:24 mimo żem starsza od węgla, to jednak jeszcze po takie cuś nie sięgam Odpowiedz Link
rysia.z.poczty Re: AQUAMID 15.03.10, 21:28 i ja luzów nie mam więc ich wypełniać nie muszę Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: AQUAMID 15.03.10, 21:27 modelki, czyli za darmochę?? to pewnie , ze zrób, przecie to nieinwazyjne jest takie wypełnianie, nie? znaczy nie tna , nie naciągają, tylko wstrzykują? zaszkodzic nie zaszkodzi...chyba i jeszcze powiesz nam jak wyszło, to może sie za parę lat przyda, he he. Odpowiedz Link
mandziola Re: AQUAMID 15.03.10, 21:29 Wstrzykuje?? Bei jak Ci dadza gwarancję na pismie, że nie będziesz wyglądac jak Minge.. to co tam.. bierz Odpowiedz Link
bei Re: AQUAMID 15.03.10, 21:44 Tak do 45 myślałam, ze nic nigdy nie będę musiała robic, później jakos trudno pogodzic się z pierwszymi zmarszczkami... Z figurą nie mam problemów- jak z 3 cm przytyje, to odkładam czekoladę i od 35 lat ten sam rozmiar noszę...i teraz ta maja figurka nie pasuje do buźki Z tyłu gimnazjum z przodu rozczarowanie.Gdyby nie małe dziecko- pogodziłabym sie z upływem czasu, muszę dla synka powstrzymac wejście starosci na buzię... Odpowiedz Link
olinka20 Re: AQUAMID 15.03.10, 21:44 Twarz, cycki... Popatrz na stare zdjęcia, podobna a jednak inna. Odpowiedz Link
bei Re: AQUAMID 15.03.10, 21:51 biust jest ok!- zawsze był nieduzy, wygląda, jakby dopiero rósł, więc nie zdefasonował sie Odpowiedz Link
olinka20 Bei 15.03.10, 21:58 O Steczkowskiej pisaalm o tej twarzy i cyckach Ciebie nie widzialam Odpowiedz Link
doral2 Re: Bei 15.03.10, 22:04 Bei, twojemu synowi jest ganc pomada ile masz zmarszczek. jemu jest potrzebna dobra matka, a nie lachon. i zapamięta tylko dobra matkę, a nie lachona. a zmarszczki?? no cóż. taki lajf, trza się umieć starzec z godnością Odpowiedz Link
karra-mia Re: AQUAMID 15.03.10, 21:46 nie wiem, czy robiła, ale ta maska skądś się wziąć musiała nie? tu jako takie porównanie Odpowiedz Link
bei Re: AQUAMID 15.03.10, 21:56 Justa- zależy od fotki...ona to zawsze tą urodę miała taka ORYGINALNĄ, podobnie jak Minge- były MŁODE-ale bardzo ąłdne to nie były. U Górniak bardzo widac usta-....ślicznie jest uzupełniana Monika Olejnik, albo Kaja...Urszula...nieraz jak oglądam program starszy, a poźniej z ówczesnych dni to zaskoczona jestem, jak te kobiety młodnieją Sama widzę po kolezankach Niektore nie przyznają sie i mówią- raz posmarowałąm kremem Vishy i mars z czoła przesz noc zeszedł Jaaaasne....od kremu Tylko jak chce zmarszczyc brwi to zamaist marsa i poziomych zmarszczek robią się w innych miejscach pionowe- Odpowiedz Link
bei Re: zdjęcie Bei 16.03.10, 10:24 dlaczego mnie obrażasz? Chyba jest róznica pomiędzy wztrzyknieciem jednej amp preparatu w głębokie partie skóry- a silikonem u siedemdziesieciolatki. Jest mi przykro Odpowiedz Link
esse-lte Re: zdjęcie Bei 16.03.10, 10:35 obrażam? Czym różni się 70 latka z silikonem od 47 latki napompowanej aqua... Lat nie zmienisz,skórę naciągniesz a dla otoczenia i tak będziesz miała 47 lat.Trzeba się z tym pogodzić. Zdjęcie jest dla pokazania śmieszności bo oglądając twoje zdjęcia też pojawia się uśm9iech bowiem figura to nie wszystko.Nałożenie mega krótkich spodenek w pewnym wieku jest niesmaczne i nie tłumacz się figurą.Naciągnięta prezerwatywa też jest ładniejsza od zrolowanej. Odpowiedz Link
bei Re: zdjęcie Bei 16.03.10, 12:04 Jak na razie bez wspomagania wyglądam na 15 lat mniej, dopiero pojawiają się pierwsze zmarszczki, nie muszę nic pompowac na twarzy. Moje trzydziestoletnie znajome dawno juz cos poprawiają- mówisz jak moja prababcia- bardzo sie oburzała, ze babcia farbowała włosy, albo kręciła na wałki Wyluzuj, wiosna idzie, jak można gromadzic w sobie aż tyle jadu? Jak dożyję (heh) Twoich 47 lat to porozmawiamy. Jeszcze 5 lat temu byłam bardzo zdziwona, ze można przejmowac sie zmarszczkami Odpowiedz Link