chania 16.03.10, 00:36 Czy ktoś może zna jakiś ciuchland w okolicach Warszawy z ubrankami dziecięcymi? Tylko taki, w którym ceny z nóg nie zwalają (ostatnio rotawirus i dwa przeziębienia zrujnowały nasz budżet). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgkrzys Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 00:48 no wlasnie post wyzej pisalam.ale chyba,ze Ty z takich co lubia pomacac...jesli nie,to dawaj wymiary i okresl co Ci potrzebne po pare groszy wyszukam w naszych ciucharniach..zaplacisz za przeesylke troche,ale przy tutejszej jakosci warto.. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 07:46 właśnie, a tak z ciekawości możesz napisać jakie tam są u Was ceny w ciucholandach? (to do maglkrzys) ostatnio pierwszy raz powędrowałam do ciucholandu w sumie zachęcona przez dziewczyny z netu i moją koleżankę, która duzo fajnych rzeczy tam kupuje, a że mi było pilno, bo młody z koszulek z krótkim już wyrósł, a w sklepach nima no to poszłam, co prawda dużo ciuchów jak po wojnie, ale wynalazłam 7 koszulek w super stanie, większość george, h&m, next i inne i za koszulkę płaciłam 5 lub 6 zł. A ciekawa jestem po ile to w anglii chodzi. Odpowiedz Link
ez-aw Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 08:48 Ja czasem kupuję na Bielanach, koło Przy Agorze. Dokładnego adresu nie znam, ale jak chcesz to mogę się przejść i sprawdzić. ewentualnie się umówimy i pójdziemy razem. Koszty: body - 2 zł, bluzeczki, spodenki, spódniczki - 3 zł. Czasem jakiś sweterek lub kurtka kosztuje więcej (4-5zł). Tylko raz dałam więcej (15 zł) za spodnie narciarskie firmowe (nie pamiętam firmy). Odpowiedz Link
lolinka2 Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 08:53 ezaw, ja poproszę namiary na bielańskie szmatszopy bo znam śródmiejskie tylko: jerozolimskie, vis a vis pawilonu vectry & avonu, marszałkowska vis a vis skrzyż. z Wilczą, Świętokrzyska m. metrem a nowym światem po przeciwnej stronie niż poczta (2 szt.), ogrodowa, niedaleko Jana Pawła i na Mokotowie skrzyżowanie Odyńca & Wołoskiej (kilka sztuk). Ceny w okolicy 56 PLN/kg. Odpowiedz Link
ez-aw Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 09:02 Loli - Ty to do mnie przyjedź. Pogoda ładna, połazimy. Dla dzieci znam tylko jeden. Obok jest dla dorosłych (parę ubrań na mnie stamtąd widziałaś ) Mogę jeszcze zaprowadzić do ciucholandu z ubraniami bardziej markowymi, ale tam jest już na sztuki, więc ceny różne. Za to kupisz tam zarówno garsonkę, jak i sukienkę balową. Odpowiedz Link
ez-aw Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 11:57 Sprawdziłam adres tego dziecięcego. Sklep Filipek Ul. Przy Agorze 13 To jest w pasażu, lokal najbliżej kościoła. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: CIUCHLAND DZIECIĘCY? 16.03.10, 12:01 przyjadę, jak stanę na nogi. Chwilowo zapalenie płuc mi to z deka uniemożliwia...... Odpowiedz Link
malgkrzys do Tedesca 16.03.10, 12:49 Zalezy co kupujesz,jakiej firmy,ale generalnie to bywa,ze kupisz nowe buty za 2funty a np.kurteczke ciepla za 4 ale sa to naprawde super jakosci,dzieci wyrastaja jak wiadomo i nie niszcza ubranek.a te dla maluszkow! to czesto nawet nie odpakowane spioszki...czekam na moja brataniczke i juz sie rozgladam.. Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: do Tedesca 16.03.10, 19:56 ja nie mam dzieci ale wydaje mi sie ze dzieciaki niszcza jak cholera... nawet zanim zdążą wyrosnąc dwa - nigdy nie dalabym "zlecenia" komus innemu - tak w ciemno ? łeee.... plus to "troche zaplacisz za wysyłke" troche - tzn , konkretnie - ile??? Odpowiedz Link
alleo1 Re: CHANIA! 16.03.10, 19:52 A Ty, zdaje się, przegapiłaś imprezę powitalną: forum.gazeta.pl/forum/w,88104,108404923,108404923,instrukcja_i_cv_dla_nowych.html Myślisz, że tu tak można wpadać, jak do jakiego magla i od razu o szmatach plotkować?! A ten ciuchland to może być w Błotwocku? Co prawda nie wiem, czy on sensu stricte dziecięcy i raczej nieduży, ale naprzeciwko ogrodniczego na Rycerskiej/Wawerskiej rzuciły mnie się w oczy fajne kiecki dziecięce. Co do cen... no nie było widać z daleka... Mogę się kiedyś poświęcić i przespacerować w okolice... Odpowiedz Link
chania Re: CHANIA! 17.03.10, 23:09 ło jesu! kobito. ja tu wpadam jak po zapałki do apteki bo mi stary dostęp do kompa blokuje a ty mi tu konwenansami głowę zawracasz a gdzie ja mam ten wątek wkleić? tak o na ogólnym jako nowy, czy gdzieś podkleić? a do ciucharni wpadnij a jak coś znajdziesz fajnego to kupuj. polegam na twoim guście. dziecięcie już niedługo nie będzie miało w czym chodzić .....może wtedy na chwilę usiądzie i posiedzi.... Odpowiedz Link
chania Re: CHANIA! 17.03.10, 23:44 o proszę. tylko wrócił już chce komputer! menda jedna! ale zdążyłam się przedstawić Odpowiedz Link
chania Re: CHANIA! 17.03.10, 23:45 komputera nie oddam, ale muszę się wyłączyć, żeby nie podglądał Odpowiedz Link
alleo1 Re: CHANIA! 18.03.10, 18:36 A to ja miałam zamiar poświęcać się w Twoim towarzystwie! No, ale dobra, mogę gdzieś zabłądzić przy okazji, tyle że co z mojego gustu, jak wymiarów modelki nie znam? Odpowiedz Link