asiaiwona_1 17.03.10, 12:25 Pilnie potrzebuję waszych zdjęć dla Galantynki w formacie jpg. W tym w czym dostałam nie mogę przesłać do wywołania, a nie umiem zamienić na jpg. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilma1970 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 12:33 Zrozumiałam. Sztab ludzi nad tym pracuje. Tak naprawdę trzeba poczekać aż jakiś nieletni wróci ze szkoły i mi to przetranskrybuje, zgoda? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 12:59 OK. Bo właśnie mój "sztab" wyjechał i nie ma mi kto pomóc Czekam więc aż twój sztab ludzi się tym zajmie Odpowiedz Link
semida Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 12:34 Asiowa ja nie na temat ale... mASZ FOTĘ MOJEJ wIKTORKI I BARDZO cIĘ PROSZĘ ŻEBYŚ NAPISAŁA COŚ OD NAS BO WIEMY ŻE TY PIĘKNE WIERSZE PISZESZ A JA SŁABA W TYM JESTEM Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 12:58 sem - muszę odmówić. To nie jest obowiązek dać wierszyk do zdjęcia. Ale to ma być coś od Ciebie, coś osobistego. I absolutnie nie musi to być rymowany wierszyk. Możesz napisać po prostu 2 zdania z życzeniami zdrowia czy czego tam chcesz... Odpowiedz Link
tedesca1 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 14:35 skoro czeka jeszcze na sztab wilmy to jak szybko wyślesz to sie może załapiesz Odpowiedz Link
next_exit Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 15:17 Asia, otworz te zdjecia w jakimkolwiek programie graficznym (moze byc i paint), i wybierz opcje "zapisz jako". w okienku ktore sie wyswietli, oprocz miejsca zapisu, pokaze ci rowniez pasek wyboru typu ("typ zapisu" czy cos takiego). Z listy ktora sie rozwinie wybierasz JPEG i juz. Odpowiedz Link
next_exit Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 15:19 no i oczywiscie klikasz "zapisz", zdjecie zapisze ci sie w wybranym miejscu jako nowy obiekt w formacie jpg. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 15:33 ale ja mam maca i tutaj nie widzę takich opcji zapisu albo ja po prostu gupia jestem Odpowiedz Link
mariolka55 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 17:24 a czy Wilma mogłaby za jednym zamachem przerobic tez moje? proszę!!! Odpowiedz Link
tedesca1 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 17:25 w razie czego wyślijcie do mnie moge Wam przerobic Odpowiedz Link
mariolka55 Re: WILMA i MARIOLKA 17.03.10, 20:06 tedesca1 napisała: > w razie czego wyślijcie do mnie moge Wam przerobic o dzięki posłałam Wilmie,mam nadzieję że jeszcze zdąży mi przerobić ja nie mam programu,nawet painta ciągle jakies wirusy lapiemy Odpowiedz Link
wilma1970 MARIOLKA 17.03.10, 18:30 Taa, nie ma sprawy. Podrzuć mi od razu swoje brudy - przepierę. A tak na serio, to chyba nie ma większej niemoty komputerowej na tym forum ode mnie. I każda rzecz o jaką proszę moich nieletnich okupiona jest ciężkim upokarzającym mantyczeniem jaka to ze mnie niedojda. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: MARIOLKA 17.03.10, 20:03 dopiero teraz poszło,mam nadzieję że nie za pózno... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Mariolka 18.03.10, 11:23 ponieważ sztab wilny jest nieobecny nie mam przerobionego twojego zdjęcia. Ale tedesca się zaoferowałą, że to zrobi. Czy mogę jej przesłać tą fotę na łące? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mariolka 18.03.10, 11:30 oj,a ja myslałam ze mi przerobiła,nic nie napisala ze nie tak przeslij tedesce Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Mariolka 18.03.10, 14:11 tedesca przerobiła tylko nie wie czy to nie za późno Odpowiedz Link