pulcino3 25.04.10, 23:25 i ze znoszą pełno jajek, założyłam sobie fermę kurzą i nic tylko takie kurki nioski znosiły mi różowiutkie jajka, masę jajek!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka79 Re: śniły mi sie kury 25.04.10, 23:35 Wielki sennik internetowy głosi: Jajko - widzieć, jak znosi je kura: zapowiedź dobrych wieści Jak już się pojawią daj znać Odpowiedz Link
pulcino3 Re: śniły mi sie kury 26.04.10, 10:54 a ja sobie odczytałam, ze może to oznaczać : a: powiększenie rodziny b: zyski materialne o juzuśku!!!, żeby, to o b chodziło!, tak by się przydało! na pewno na mnie czekają te 20 miliony w kumulacji w totka ;D)) Odpowiedz Link
pulcino3 uwaga dziś miałam kolejny sen!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.10, 11:01 dzisiaj śniło mi się , że rodziłam swoją córkę, która już jest urodzona ( za 2 dni skończy rok). Poród był bardzo lekki i szybki, tylko, że ja wiedziałam, że już mam w domu moją córkę co rodzę i tak się zastanawiałam, po co ja ją znowu rodzę i w jaki sposób ja zaszłam i nic o ciąży nie wiedziałam, przecież juz dawno nie sexiłam się, bo mój M jest za granicą. Ale postanowiłam, ze wyślę mu esa, ze włąśnie jemu urodziłam drugie dziecko i napewno się ucieszy/ zdziwi? whatever... tak więc szybko gładko urodziłam dziecko, takie samo identiko co rok temu, ale nie urodziłam łożyska, bo lekarze po fakcie urodzenia córki mnie olali i jakoś mnie to wkurwiło, ze dalczego ja mam teraz łazić z tym łożyskiem, do jasnej cholery, niech coś zrobią! aaaaaa )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
bernimy Re: śniły mi sie kury 26.04.10, 11:11 No to powodzenia, i nich to będzie jednak w b Odpowiedz Link
pulcino3 Re: śniły mi sie kury 26.04.10, 11:26 zuśka interpretuj drugi sen! proszęproszę... Odpowiedz Link
doral2 Re: śniły mi sie kury 26.04.10, 19:14 mi tu mamunia podpowiada, że jak się jajka śnią to plotki. ale. ale że różowe i że ich tak dużo, to może oznaczać że może jakieś pieniądze ci się zniosą albo cuś w ten deseń... Odpowiedz Link
gku25 Re: śniły mi sie kury 27.04.10, 17:34 U koleżanki jajka=dziecko. Dwa razy tak było. Odpowiedz Link
rysia.z.poczty Re: Mozliwa interpretacja 27.04.10, 17:54 Jajca i kurki to sam urodzaj na dluzsy okres,lub rodzina sie powikszy.Jeyeli rodzilas sama bzc moze ueolnisz sie lub dziecko cie uwolni od klopotow. Odpowiedz Link